IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
22.5.2007
Tilastot
Käyntejä: 351 (1.7.2008 alkaen)
Koko
1 jäsen
Tyttöjä: 1
Keski-ikä
26,2 vuotta
Otos: 1 jäsen
Tyttöjen keski-ikä: 26,2 vuotta
« Uudemmat - Vanhemmat »
Nyt voit vapaasti kertoa,
yksärillä tai ilman, minulle jotain
mitä olet aina halunut sanoa mutta et
ole uskaltanut, halunnut, jaksanut,
viitsinyt. Tämän jälkeen kopioi tämä
omaan blogiisi nähdäksesi mitä
minulla on sanottavana sinulle
.

Rosaböö`Kiristystä -.-''Luonut: Rosaböö`Sunnuntai 30.05.2010 14:53

JOS ET TEE KOKO KESÄSI MENEE PILALLE!
oletko surullinen? - vähän ..
mitä aiot tehdä tänään? - hoivata pipiä jannea ja datistella <3
aiotko matkustella kesällä? - khyyl
onko huoneessasi yhtään kasvia? - ei enää pate ja milla tuhos ne
onko sinulla paljon kavereita? - on :)<3 tarkeitä!<3
entä ystäviä? - on <3 vielä tärkeempii !<69
pidätkö toisesta nimestäsi? - en ..
pidätkö mansikoista? - jjuuuuu<3
mikä on lempivärisi? - oiskoha keltanen :P tai beige.
odotatko kesää? - jjuuu<3
miksi teet tätä kyselyä? - koska muuten mun kesä vois mennä pilalle -.-''
Wiktor on ollut niin mielettömän ahkera ja tehokas piirtoheitin jo kauan ennen kuin me edes laskimme jalkamme Portiksen kamaralle. Nyt sille raukalle on vain tullut ylikuormitus, eihän kukaan kaikkea jaksa. Merkithän ovat olleet ilmassa: epätoivoista hurinaa, löystyneitä muttereita.. Emme vain nähneet sitä ajoissa, jotta olisimme voineet auttaa. Ja tänään tuli sitten se viimeinen niitti, T. M. ilmestyi sieltä kirjoinensa ja kalvoinensa ja Wiktorin pystyi miltei näkemään kalpenevan kauhusta ja pehmeästi hyrähtäen sen sulake paloi. Voi Wiktor, Wiktor..

Ja T. M. julmasti uhkaili piirtoheitinparkaa kaikella ruuvimeisseleistä ja rautakangista lähtien, uhkasi jopa kiikuttaa Wiktorin vaihtoon! Mutta me seisoimme rakkaan ystävämme puolella ja ystävällisesti huomautimme, että se on kyllä opettaja joka lähtee vaihtoon, ei Wiktor. Opettaja mutisi jotain epäselvää oikosuluista ja käski meidän vaihtaa luokkaa. Kuvittele, vaihtaa luokkaa! Juuri kun Wiktor olisi tarvinnut meitä enemmän kuin koskaan. Mutta ei se auttanut kuin taipua ja jättää Wiktor hellien sanojen saattelemana omilleen.

Voi tuota pientä raukkaa, harvoin saanut lomaa ja lepoa. Vanhakin taitaa jo olla, eihän kaikkea voi yksi piirtoheitin jaksaa kantaa. Wiktor olisi kaivannut hoitoa jo aiemmin. Nyt kuitenkin pitänee toivoa, että hänelle suoritetaan hänen tarvitsemansa toimenpiteet, jotta hän voi taas jatkaa elämäänsä kuten kuka tahansa normaali piirtoheitin. Burn outhan on sairaus muiden joukossa, ei Wiktor mitenkään seonnut ole. Kun hän saa asianmukaista hoitoa, niin kaikki kääntyy varmasti parhain päin. Ja me olemme hänen tukenaan ja suojamuurinaan, jos julma opettajalauma yrittää vaihtaa rakasta piirtoheitintämme uuteen. Wiktor viedään vain minun kuolleen ruumiini yli! Wiktorin avulla olen opinnut miltei kaiken, mitä lukio minulle on opettanut. Wiktor, rakas Wiktor.

Nyt pitää toivoa, että oikeanlaiset asiantuntijat löytävät tiensä Wiktorin luo mahdollisimman pian, jotta saamme hänet taas täysikuntoisena keskuuteemme.

We love you, Wiki-man!

ameebaveliPerkele,Luonut: ameebaveliSunnuntai 20.07.2008 21:00

haluisko joku tulla uhkaa mua vaik kiväärillä et alkaisin pakkaa ?
« Uudemmat - Vanhemmat »