IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Paikkakunnat ja alueet
Perustettu
27.5.2007
Tilastot
Käyntejä: 1 604 (1.7.2008 alkaen)
Koko
20 jäsentä
Tyttöjä: 19 (95 %)
Poikia: 1 (5 %)
Keski-ikä
27,5 vuotta
Otos: 14 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 27,9 vuotta
Poikien keski-ikä: 22,6 vuotta

Jäsenet (20)

LevitationClefairyMiauhSonnenblumeNapatattiSusityttö-mustasapattiSpookinessAnudiAmeebasieniKSiiseliSanereRuotiukkountouchableNarrrihFiuri
« Uudemmat - Vanhemmat »

_stubastian[Ei aihetta]Luonut: _stubastianKeskiviikko 27.05.2009 00:09

Annika sanoo (21:06):
okei.. tai sit vaik Stuban vaatekaapis? 8D
Annika sanoo (21:06):
okei, sun ehdotus oli parempi
Stubastian sanoo (21:06):
NAM.
Stubastian sanoo (21:06):
Sinne mäki haluun.

nannay[Ei aihetta]Luonut: nannayTorstai 06.11.2008 17:24

Noniin.. äh, päätä särkee. Ihan kuin tikat koputtais takaraivoon, inhottavaakos se sellanen. Mutta voi hitto! Kämppä on viime viikkosen suursiivouksen jälkeen taas sen näkönen, että täällä olisi joku pommi räjähtänyt.. ja mikä haju, ah. Kamalaa. Ehkäpä tänään tokenen iltaa myöten ja jaksan siivotakin.. hope.

Meinaan huomenna pitäis lähtee Tampereelle. Nyt ei oo sellasta ihme hinkua sinne, odotan ennemminkin sitä, kun meen kotia joulukuussa niin Kipakin on siellä! Tullu tässä lähipäivinä iha kauhee Kipa -iksu! Siis asiaan varmasti vaikuttaa, kun vkloppuna kahtelin uudet ja vanhat kuvat koneelta ja levyltä huvikseni ja siis kieltämättä siellä on 90% kuvia musta ja Kipasta. Ah, kesäiset Tukholma reissut, tuli hinku jopa _taas_ laivalle (öfköörs med Kipa!)
Sitten löyty jotai iha himo vanhoja (pose)kuvia jostain ulkoo ja sisältä ja KAMELOO! haha. Sitten oli isosleiriltä piksuja, voi, kun tunnen itseni vanhaksi ja ryppyiseksi, kun miettii niitä aikoja. Siitäkin tsiljoona vuotta. Oli jotain seukkari kuvia, joukossa myös oli jotain lol kaljottelupiksui.

Joulua ja Kipaa siis odotellessa! Pitää ottaa tuhat uutta kuvaa, raidailla pitkin Tamperetta ja tiedä vaikka mistä voitais löytää ittemme maantiekuningatar BEIBEN selästä! Beibehän ei tunnetusti petä eikä jätä <3 Olen miettinyt, että voisimme Kipan kanssa ottaa yhteishuoltajuuden tälle. Jos Kipa adoptoisi Beiben.. olisimme yhtä suurta perhettä <3

Ja toki Kipan kanssa sitten kaljottelemaan, JEEJEE Kipa, kun on oppinut shaisseländissä taas tuntea maukkaan kaljan maun suussaan!

Tässä tämä tunteenpurkaus tällä kertaa, odotellaan odotellaan ..
Lisää tulee ehkä jossain vaiheessa. Äh, enempään ei nyt kykene, kun särkee ja pitää käydä vähä levolle.
« Uudemmat - Vanhemmat »