IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
12.6.2007
Tilastot
Käyntejä: 199 (1.7.2008 alkaen)
Koko
1 jäsen
Poikia: 1 (100 %)
Keski-ikä
19,0 vuotta
Otos: 1 jäsen
Poikien keski-ikä: 19,0 vuotta
Ylläpitäjä
Direwolf^^

Jäsenet (1)

Direwolf^^
« Uudemmat - Vanhemmat »
Kirjoitus Tuubin mahdollisesti suosituimmasta pelipersoonasta, TotalBiscuit.

Sitten selailet kommentteja läpi. Ei ne kiinnosta, jotka ovat plussaa saaneet, sen tietää, että ne ovat kaikki samaa mieltä itseni kanssa, että TB on yksi viihdyttävimmistä pelijournalisteista tällä hetkellä olemassa.

Missä se mielenkiinto piilee on niissä miinukselle äänestetyissä kommenteissa, jotka eivät pidä TBstä.

"[kitinää murteesta ja puhetyylistä]...Who only succeeds in ruining my interest in indie games, since every time I type the name of a new game into youtube to look at footage his stupid links are always there."

Ei saatana, mies joka elättää perheensä tekemällä videoita enimmäkseen pienen budjetin peleistä, tekee paljon videoita pienen budjetin peleistä? Antakaa ihmeessä tälle aasille mittatikku, ehkä se oppii pistämään 1 ja 1 yhteen vielä jonain päivänä.

Kuinka nopeasti veikkaisit ihmisten unohtavan koko TotalBiscuitin, ellei kanavalle ilmestyisi jatkuvasti(lähes päivittäin) uutta tavaraa? Se on käytännön pakko, jos aiot kyseisellä alalla leipäsi tienata, että pitää itse asiassa tehdä jatkuvasti sen eteen jotain. Hellantuutelis sentään jos se sinua loukkaa, että pelitalot heittävät TBlle pelejä testattavaksi ja markkinoitavaksi.

"My gripe is that all of the stuff that he is saying about the modern military shooter is just so benign. Is this REALLY what we consider to be depth of game play understanding these days?"

No shit sherlock? Tässä ei olla ohjastamassa journalismia uusille tuntemattomille vesille, missä pilkotaan pelaajien pohjimmaiset pelot ja alkukantaisimmat halut komponentteihin syväanalyyttisessä hulabaloossa, jonka lopputuloksena ulostetaan galaksiträjäyttäviä paljastuksia ihmismielen perimmäisestä olemuksesta ja ehkä vahingossa löydetään elämän tarkoitus.

Tarkoitus on katsoa vartin video, hymähtää pari kertaa, ja siirtyä eteenpäin vartin vanhempana ja hetken viihtyneenä.

Mutta voisin toki tarttua itse asiaankin, koska TB on useissa videoissa aiemmin jo alleviivannut ne asiat, mitkä ovat vialla peleissä, ja kyseinen video, vaikkakin keräsi suurimman osan niistä yhteen, ei kertonut koko sitä kuppaämpäriä, mikä on syljeksitty täyteen tässä vuosien varrella aiheesta.

Ja vaikka useat olivatkin samaa mieltä, ja ovat kaverien kanssa päätyneet samaan tulokseen, eikö siitä pitäisi sitten tehdä enää videoita? Sama asia kuin toisten ihmisten kyllästyminen uskontoväittelyihin, jonka kyllästymisen jälkeen annetaan "antaa kaikkien kukkien kukkia" mielipide. Mutta on olemassa jatkuvasti uusia ihmisiä, jotka ovat siinä tilanteessa. Ehkä juuri TÄMÄ video toi jonkun ihmisen eteen sen ajatuksen, kuinka paskoja ne shootterit ovatkaan ja että niitä olisi ehkä syytä boikotoida, että saataisiin vaihteeksi hyvä shootteri tilalle. Vaikka minä ja kommentin kirjoittaja olemme olleet samaa mieltä jo pidemmän aikaa, ei se tarkoita että koko maailma on pysyvästi tästä eteenpäin sitä mieltä. Vielä on kourallinen ihmisiä jotka kuvittelevat näiden pelien olevan hyviä, ja niihin päihin pitää takoa järkeä tällaisten videoiden muodossa.

who the hell cares if being an asshole on the internet made a ton of people think you're cool because you're "edgy"...

Apparently the Butthurt Parade, now cruising through the comments-section.

Ihanko tosi, kusipäänkö esittäminen interwebsissä on se, miksi TB on suosittu? Internet mahtaa sitten olla täynnä julkkiksia. Sillä ei ole mitään tekemistä asian kanssa, että TB on myös ammattijournalisti ja kokenut radiodj, kaksi ammattia jotka näkyvät laadussa ja siksi videot erottuvat edukseen puolen euron olan yli kuvatuista "let's play" videoista, täysin epäjohdonmukaisista soperruksista ja puolessa minuutissa movie makerillä kootusta paskasta? Nykyään TBllä on myös TGS sekä kourallinen muita apuvoimia takaamassa sen, että videoiden laatu on ylivoimainen verrattuna yhtä aikaisessa vaiheessa ilmestyviin muihin pelikriitikoihin.

Puhumattakaan siitä, että TotalBiscuit ja ZeroPunctuation ovat tällä hetkellä kutakuinkin ainoat kriitikkosivut, jotka kertovat oman mielipiteensä sekä hyvistä että huonoista puolista peleissä. Vertaa vaikkapa Finnkinon teattereista löytyvään Como:on, minkä "arvostelut" eivät 1/5 tähteä elokuvallekaan sisällä välttämättä kriittistä sanaakaan. Elokuva on niin surkea, ettei sen katsomista suositella kenellekään, eikä tämä käy ilmi mistään muusta kuin "tähdistä".
« Uudemmat - Vanhemmat »