IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muut
Perustettu
2.7.2007
Tilastot
Käyntejä: 1 379 (1.7.2008 alkaen)
Koko
14 jäsentä
Tyttöjä: 13 (93 %)
Poikia: 1 (7 %)
Keski-ikä
23,2 vuotta
Otos: 6 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 23,2 vuotta

Jäsenet (14)

emmiih-Pikkuoravadinosaur^jebajee_tinzHFGM0llaabiinaHENNAPERKELESansungfisi_k3p4_DiVin3|{äpy
« Uudemmat - Vanhemmat »

HeidiRoxx[Ei aihetta]Luonut: HeidiRoxxMaanantai 03.08.2009 18:18

Varasin ratsastustunnit tiistaille klo 17-18

HeidiRoxxAli = pukkikone :DLuonut: HeidiRoxxKeskiviikko 29.10.2008 21:21

Kuvas justiisa se tilanne ku meinasin tulla Ninnin ja Minan päälle, eli toi ruskee hevonen keskellä on Ali ja minä.

Voi jumalauta oli kyl nyt tunnissa kerrankin toimintaa vaik muille jakaa! Mä ku niin luulin et Ali on hevonen joka laahustaa aina silmät puolummes eikä liiku eteenpäi kirveelläkään, mut toisin kävi.
Sari piti tunnin, mentiin maneesissa ja menin siis Alilla. Ensimmäiset minuutit meni kivasti, mut ihmettelin et Ali kulki pirteen reippaasti eteenpäi (jopa nosti laukan ku yritin ravia nostaa ;D). Sitten yhessä nurkassa se sai kohtauksen ja läks laukkaamaan maneesin toiseen päähän. Se kisko mult ohjii pois ja meni ihme siksakki kuvioo samal ku yritin epätoivosesti pysäyttää sen. Sitten kun se pysähty, Sari huus "Hyvin pysyit Heidi selässä, sieltä tulikin isoja pukkeja". Olin sillei WTF O.O Eli siis se ei ollu menny siksakkii vaa ne oliki ollu pukkei jolloin se oli kiskonu ohjii pois, ja mä vaan en huomannu mitään :D
No, sitten mentiin seuraavalle kierrokselle ja mä vaan mietin et mis ihmeen vaihees se oli oikeesti pukitellu ja isoiki viel ku en ollu mitään huomannu. Samassa nurkassa, - kappas vaan -, se läks uudestaa samalla tavalla. Tällä kertaa tunsinkin sitten heti laukkapyrähyksen 3 m jälkeen ku sen takapää nous nii äkkisältää et se lätkäytti mut sen kaulalle (oli muute iha helveti iso pukki! Venla sano et oli näyttäny siltä et se ois seissy pystysuoras etujaloillaan :D), jossa sitten taas sen laukkaillessa ja taas pienempii pukkei pukitellessa revin ohjista et se pysähtyis. Sain sen sitten maneesin toiseen päähän pysäytettyy.
Mentiin vielä yksi kierros, ja TAAS se sitten teki saman rumban, mut pienemmillä pukeilla ja sai tällä kertaa Minninki paniikkiin siel (anteeks Tiina! ;) ) No, kylhän se sitten taas pysähty kun meinattiin Ninnin ja Minan päältä mennä. Sit Sari sano et tuun ovipäätyyn Sampan ja Niinan perään ympyrälle rauhottumaan, ja muut menee toises päädys käyntii. Sari talutti Alia sen ympyrän ajan, ja ois heppa kyllä mieluusti vielä halunnu riehua mut onneks Sari tuli auttamaan! :)
Lopputunnin Ali menikin sitten tajuttoman laiskasti. Tietysti kun sai vähän reviteltyy tunnin alussa kun nurkassa oli mukamas mörköjä. Laukkaa se ei nostanut kun pari kertaa itse laukkojen aikana, vaik tosin olin saanu jo kyllä laukkaamisesta tarpeekseni :D Haluun mennä Alilla uudestaan, ihana hevonen vaik järjestiki vähä kauhia muille ratsastajille! Itehä en tietysti tajua vieläkään miten "pahalta" se saatto näyttää :)
Luovun todellakin ajatuksesta et Alin vois joskus laittaa alkeistunneille :D
« Uudemmat - Vanhemmat »