IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Fanclubit
Perustettu
14.7.2007
Tilastot
Käyntejä: 1 806 (1.7.2008 alkaen)
Koko
27 jäsentä
Tyttöjä: 24 (89 %)
Poikia: 3 (11 %)
Keski-ikä
23,8 vuotta
Otos: 18 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 23,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 25,7 vuotta

Jäsenet (27)

HIPPISIPULIAudacieuxmurmurmeliIrviCattiveetuyVegwathielMorgannariiikkkkaJugglerTheOdoshimane]]Monroe3NidahvehveliArendepokep
« Uudemmat - Vanhemmat »
Ur comment is invalid.
GGGUH.




anselmi-Go Helena!Luonut: anselmi-Keskiviikko 26.08.2009 20:28

Kuten koulussa todettiin, Helena Bonham-Carter on suorastaan SYNTYNYT Bellatrixin rooliin, oikeasti, se vetää sen vaan niin täydellisesti ja on yks parhaista näyttelijävalinnoista, siitä pisteet kenelle ikinä kuka niitä valitsee <3
I mean, kattokaa tätä kuvaa! Siinä on jotain tosi Bellaa. 8>

http://news.bbc.co.uk/media/images/42431000/jpg/_42431680_bellatrix_imagenet_gall.jpg

Sehän on jonkinlainen sekopää ja samal jotenki ää en osaa selittää hullun siisti. Leffoissa. Mulle Potter-leffat ja -kirjat on kaks ihan eri käsitettä, esim. että leffoissa useimmat pahikset on siistejä ja kirjoissa vaan tyhmiä pahiksia (Lucius, Draco, Bella etc.).
http://pottersues.livejournal.com/584981.html#cutid1

vittu tää on nii karu, repeilen koko ajan :D:D:DD ja sitte bellatrix joku lovey-dovey mama XDDDDD

Bellatrix Lestrange (1951 — 2. toukokuuta 1998) oli yksi Voldemortin vaarallisimmista kuolonsyöjiin kuuluvista kannattajista. Bellatrix joutui Azkabanin vankilaan pian lordi Voldemortin tuhon jälkeen. Kirjassa Harry Potter ja Feeniksin kilta hän onnistuu pakenemaan Azkabanista yhdessä yhdeksän muun kuolonsyöjän kanssa ja palaamaan Voldemortin luokse. Bellatrixin tyttönimi on Musta ja hän on Sirius Mustan serkku. Hänellä on kaksi siskoa, Draco Malfoyn äiti Narcissa Malfoy, ja Nymfadora Tonksin äiti Andromeda Tonks. Bellatrix on naimisissa Rodolphus Lestrangen kanssa.Rodolphus ja hänen veljensä Rabastan Lestrange joutuivat Azkabaniin yhdessä Bellatrixin kanssa ja he myös karkasivat sieltä samaan aikaan.

Hakiessaan ennustusta lordi Voldemortille taikaministeriöstä, kuolonsyöjät joutuvat Feeniksin killan piirittämäksi. Syntyy taistelu, jonka aikana Bellatrix tappaa oman serkkunsa, Sirius Mustan. Kaikki muut paikalla olleet kuolonsyöjät saadaan kiinni, vain Bellatrix onnistui pakenemaan pimeyden lordin kanssa. Kuudennessa elokuvassa Hän hyökkäsi Fenrir Harmaaselän kanssa kotikoloon, sytytti pellon palamaan ja kaiken lisäksi- räjäytti kotikolon. Bellatrix oli mukana Severus Kalkaroksen kotona, kun Bellatrixin sisko Narcissa pyysi Kalkarosta auttamaan Narcissan poikaa Dracoa Tylypahkan rehtorin Albus Dumbledoren tappamisessa. Seitsemännessä eli viimeisessä kirjassa Bellatrix tappaa Dobbyn heittämällään hopeatikarilla juuri tontun aloittaessa kaikkoontumisen yhdessä Harryn kanssa Malfoyn kartanosta.

Lopputaistelun aikana Molly Weasley tappaa Bellatrixin tämän yrittäessä tappaa hänen tyttärensä Ginnyn. Voldemort huutaa tuskaansa karmivalla tavalla Bellatrixin kuollessa. Voldemort yrittää tappaa Mollyn onnistumatta. Rowling on haastattelussa kertonut, että vaikka Bellatrix teki niin kuin häneltä odotettiin – nai puhdasverisen miehen – hänen todellinen rakkautensa oli aina Voldemort.

Elokuvissa Bellatrixia näyttelee Helena Bonham Carter.

carolyn-[Ei aihetta]Luonut: carolyn-Sunnuntai 19.07.2009 18:29

harry potter ja puoliverinen prinssi

välijuttui ennen päätöstä ja jotaa hienoi näyttelijäsuorituksii. tai siis yks.



viimiset osat sit 2010 ja 2011.
« Uudemmat - Vanhemmat »