IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
28.7.2007
Tilastot
Käyntejä: 1006 (1.7.2008 alkaen)
Koko
56 jäsentä
Tyttöjä: 41 (74 %)
Poikia: 15 (26 %)
Keski-ikä
23,9 vuotta
Otos: 35 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 23,9 vuotta
Poikien keski-ikä: 24,1 vuotta

Jäsenet (56)

peeeetra``mirva{CaM}}LassexMumetunnevammanansk-BellatrixänniieRachymummi88PuskaMiesweirdvaakkuMättökakkajussi666
« Uudemmat - Vanhemmat »
AAAAA!!!! Mun sanat ei riitä kuvailemaan tätä myötähäpeän määrää!! DD:
Onko nykyteinit oikeesti tällasia?! MIHIN HELVETIN SUUNTAAN TÄSSÄ OIKEIN OLLAAN MENOSSA?????

myötähäpeäkuolema>>
Jesse: "Ainii Sonja, mihin Timo menee siis siellä jenkeissä?"
Minä: "Ootas, se oli joku paikka missä oli se Los siinä eessä.."
Jesse: "Los Angeles?"
Minä: "Ei ollu.. Olikohan se joku Los Santos tai joku?"
Jesse: "Joo Sonja voi vittu, Los Santos on GTA'sta"

Oon koko ajan luullu et Los Santos on oikeesti joku osavaltio.
Eikä se paikka ees alkanu Los'illa, vaan se oliki San Diego. :(

MaiMiauOlenko orja?Luonut: MaiMiauTiistai 29.05.2012 19:09

Katsoin juuri tämän Kaija Pavun tekemän videonja tajusin entistä voimakkaammin että orjatyö on edelleen täysissä voimissaan. Wikipedian artikkelissa orjuus kerrotaan että orjuutta oli yleisesti 1800 - luvulla. Orjuus on kielletty YK:n ihmisoikeuksien julistuksessa vuonna 1948. Hyvin tätä lakia ihmisen arjessa kuitenkin kierretään, vai kierretäänkö edes? Orjuuuden määritelmä on että ihminen joka ei voi vapaaehtoisesti poistua työstään on orja. Ja jos tätä määritelmää sovelletaan nykypäivään niin kuinka monella on käytännössä mahdollisuus poistua työstään johtuen taloudellisesta tilanteestaan. Olemme RAHAN ORJIA. Olemme orjia yhteiskunnalle ja yhtiöille jotka tekevät rahaa kustannuksellamme. Sanotaan että aika on rahaa, mutta onko todella niin että on reilu vaihtokauppa vaihtaa aikamme paperilappusiin tässä ainutkertaisessa elämässä.

Näistä asioista ei paljon ole ihmisiltä kyselty.
Asia vain on näin ja ihmiset hiljaisesti sen hyväksyvät koska tilanne on tämä.
Vaihtoehdot ovat koko ajan käytettävissä mutta ne vaativat hiukan enemmän vaivaa.
Odotan sitä onnen päivää kun muutos alkaa näkyä ja tuntua. En odota sitä epätoivoa, itkua ja parkua jonka se aiheuttaa monelle kun hommat alkaa luhistua, vaan odotan uuden mahdollisuuden syntyä tämän vanhan systeemin tilalle jonka tuleva mullistus luo.

Näin tiivissä yhteiskunta kompleksissa kuin tämä vallitseva länsimaalainen maailma, ei oikein jää vaihtoehtoja, jos ei sitten esimerkiksi halua muuttaa metsään ja ryhtyä metsästäjä keräilijäksi joka kerii oman lankansakin itse. Sellainen urhoollinen mieskin tästä maasta löytyy. Yritin etsiä artikkelia tästä miehestä mutta en enää sitä löytänyt. Löysin kuitenkin monia artikkeleita ulkomailla ilman rahaa elävistä ihmisistä. Sitä paitsi ILMAN RAHAA eläviä ihmisiä on maailma pullollaan. 20 % maailmanväestöstä elää äärimmäisessä köyhyydessä alle 70sentin päivätuloilla. Elämme vuotta 2012 katselemme maailmanmenoa SIVISTYSvaltiosta käsin ja luemme tuollaisia lukemia tosiasioina. Kuka maksaa hinnan toisten elintasosta? Rahaa ei taida olla tarpeeksi maailman jokaiselle kansalaiselle, taikka sitten se aiheuttaa niin suurta riippuvuutta ja ahneutta että voimme katsoa lajitoverin kuolemaa vierestä antamatta lanttiakaan omistamme.

Tämä ei ole kenenkään syy ja kaikkien.
Tuemme yhdessä kaikki tätä vallitsevaa systeemiä joka ei selvästikään toimi.

Minä koen että kaikkien ihmisten elämällä on samanlainen arvo, näyttipä se pankkitili minkälaista lukemaa tahansa. Pankkitilin suuruudella ei juurikaan ole merkitystä, koska suurimmalla osalla ihmisistä ei ole pankkitiliä koskaan ollut eikä tule olemaankaan. Sydän meillä kaikilla kuitenkin on ja minun mielestä kaikkein tärkeintä elämässä on sen laajentaminen.

Avataan sydämemme yhdistymään ja katsotaan mitä sillä saa aikaan. <3

geoffen kestäLuonut: geoffLauantai 05.11.2011 20:06

ei helvetti :DDD
EI TOLLANE VOI EES OLLA MAHOLLIST!!
oikeesti varmaa paras hetki mun koko elämäs

Töötti-Manssonvoi saana saana.Luonut: Töötti-ManssonMaanantai 17.10.2011 02:24

http://saanaparviainen.blogspot.com/2011/10/tama-blogi-on-kylla-hyva-keksinto.html?spref=bl

En tajua, miksi Saana jaksaa vaahdota jostain niin typerästä kun sormuksen arvosta! Voi hyvä luoja, on se hirveätä kun sormus ei maksanutkaan 2600 euroa vaan "mitättömät 300-400 euroa". Itselleni kun riittäisi sekin, että mieheni jonain päivänä veisi minut vihille vaikkapa kymmenen euron sormuksessa.

Mielestäni timanteilla ei ole mitään väliä. Vihkisormus symboloi kahden ihmisen rakkautta, sen tarkoituksena EI ole oman tai miehen statuksen ja varallisuuden naurettava mainostaminen ja todisteleminen tutuille tai tuntemattomille.

PakastettuTsukicon 2009Luonut: PakastettuMaanantai 19.10.2009 00:59

Noh.. Coni oli ehkä hieman parempi kuin viimevuonna, vain isompien tilojen takia. Isoista tiloista tuli myös paljon miinusta, mm. sen kaikuvuuden takia. Ohjelmista ynnä mistään mitä mikrofoniin puhui ei saanut selvää. Coni oli siis jokin iso varastohuone, täytetty myyntipöydillä ja ernuilla. ((((: (ja hetalialla)
Coni oli kiva vain kavereiden takia, jos olisin siellä yksin joutunut kiertelemään, haukkuisin sen aivan lyttyyn.

Lauantaista:
Nanu(NoIdentity) saapuikin meille jo perjantaina, ja lauantai aamu käynnistyikin kahvilla. (Kahvin juonti tyhjään vatsaan on viisasta..) Aamulla mentiin Taikalle (Lirlys) missä myös Woodi(aka woodi) oli viettänyt yönsä. Tottakai melkein myöhästyttiin bussista, kiitos Taikan laiskuuden. :D Conipaikalla odottikin kaamea näky; ernuja todella pitkässä jonossa. (Tietenkin myös ei-erjuna ynnämuita öhkämänkiäisiä mutta yleisnäkymältä ernuja). Päätinkin sitten olla ostamatta lippua, joten hengasin siinä aulassa Woodin, Taikan ynnä muiden palleroisten kanssa. :)
Jossaivaiheessa sitten alkoi kaikki jv:t, staffit ynnä muut ryntäämään jonnekkin muualle coni paikalta, joten tottakai käytin tämän tilaisuuden hyväkseni ja livahdin sisälle parin muun kanssa. Jossainvaiheessa sitten sisällä vaihdoin porukkaa Nanun, Hannan(Yayagami), Sucan(Hescafe) ynnä muiden joukkoon. Kantelin muiden laukkuja (<<<:) ja tein kaikkea muuta hyödyllistä. Sitten lähdimme syömään Itäkeskukseen ja keräsimme aikapaljon outoja katseita. Söimme, menimme takaisin conipaikalle ja hengasimme ja sitten mentiimmekin kuvaamaan Code Geassia. Sain Hannan ihanan järkkärin käyttööni ja tallensin varmasti monta taideteosta (8''Dsarkasmia). Palelimme (Itselläni oli sortsit ja pitkä t-paita) ja kuvasimme, ja sitten (vihdoinkin) lähdimme kotiin lämpimään! Eihän tässä ollut koko päivän tapahtumat, en vaan jaksanut kirjottaa mitään esseetä tästä. :D

Sunnuntai:
Herättiin Nanun kanssa ja aloimme pukeutumaan sekä laittautumaan. Jossain kymmenen aikaan lähdimme sitten conia kohti, ja perillä oltiinkin 11 aikaan. Sunnuntai oli paljon rauhallisempi, mutta silti raskaampi. Väkeä oli vähemmän, mutta sain (siis oikein SAIN) kannella muiden laukkuja. Eihän ne paljoa painanut (paitsi Hannan kamera) mutta ihan kiva sitä oli kannella.. :D Pääsin jopa kuvaamaan sillä kameralla, (jee, lisää ''taideteoksia'') ja hengailin pääosin Nanun, Sucan ja Hannan kanssa. Samalla näiden päivien aikana tuli tutustuttua ja nähtyä paljon mukavaa porukkaa. Hengasin aika paljon mm. Marin (sneep-), Heidin (kolisia) ja Lauran(muro-) kanssa. :D
Jossainvaiheessa eksyttiin kuvaamaan ja bailaamaan (:D) Desu-pöydälle.. Otettiin pari ihanaa yhteiskuvaa Desu-kunin kansssa. <3 Samalla kuunneltiin jotain mitä ne siitä ikinä soittivatkaan (http://www.youtube.com/watch?v=NJnHEkf4Ea0 : DDDDD). Sitten hengailtiin vähän lisää ja mentiin *rumpujen rummutusta* KUVAAMAAN. .__. Paleltiin vähän lisää, oon varmaankin vilustunut nyt ja paleltaa edelleen. >: Pääsin taas Hannan kameran taakse (vähän lisää taideteoksia<3) ja sitten lähettiinkin. :'D Käytiin syömässä, törmättiin ihmisiin jne.

Tästä tulikin mieleeni, että kun asemalla oltiin, nähtiin me siellä joku hetalia-cossaaja-ernurinki mikä ikinä olikaan. Ei siinä mitään, ei mulla sellaisia vastaan mitään ole, kunhan käyttäytyvän normaalisti, eivät kilju ja kerjää huomioa jne.. NOH tämä rinki olikin KESKELLÄ aseman käytävää tai ''salia'', ja sen lisäksi, että cossaaminen herättää todella paljon huomioa, piti ringin keskellä olla paidaton Cloud (jos tämä ei ollut kyseessä oleva cossi, pahoittelen), jolla oli kroppa sotkettu tekovereen.. Ihmiset voisivat ''vähän'' ajatella millaisen kuvan antaa muille. Jotkut saattavat luulla, että jollekkin on käynyt jotain, jotkut saattavat luulla että menossa on jokin rituaali (n. 10 ihmistä istuu ringissä yhden 'veressä', paidattoman ihmisen ympärillä..) ynnä muu. Tässävaiheessa alkoikin se myötähäpeä ja ajatukset miten cossaajien maine taas huononee... Ja ajatus siitä, että minut leimattaisiin kuuluvan tähän porukkaan.. SITTEN joku porukasta moikkasi jotain henkilöä meidän porukasta ja häpeä senkun kasvoi.. Pahoittelen, jos joku nyt siitä porukasta lukee tätä, mutta tämä on mitä tunsin teistä enkä sitä voi muuttaa. Lukisin mielelläni kommentteja, missä selittelette käytöstänne.
Jessica kuittaa. <: ja pahoittelen virheistä, kirjoitusohjelmani on selvästi noussut kapinaan. (tästä lisää myöhemmin)

Markey[Ei aihetta]Luonut: MarkeySunnuntai 04.10.2009 00:07

jos ette tiedä, mitä on myötähäpeä

niin minä voin kertoa

...

laur^[Ei aihetta]Luonut: laur^Sunnuntai 31.05.2009 22:13

haha ei vittu jotkut on noloja :D

älkää ees vaivautuko kysymää multa, en paskaa suutani kertomisee :)
« Uudemmat - Vanhemmat »