IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
3.8.2007
Tilastot
Käyntejä: 2 090 (1.7.2008 alkaen)
Koko
70 jäsentä
Tyttöjä: 64 (92 %)
Poikia: 6 (8 %)
Keski-ikä
22,2 vuotta
Otos: 42 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 22,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 20,7 vuotta
Valvojat
Marii1, pulikko

Jäsenet (70)

iiinna-|Santsi|sonjav`Taanjajemii`maakibiatchsannaauarnicamirras-``maryNiinavaanminkeJanzu2Klakenkatamoi-_Lare_
« Uudemmat - Vanhemmat »

piuwiiperkele Luonut: piuwiiMaanantai 31.08.2009 23:58

yritän kävellä korkokengillä, mutten oikeen osaa. XD
meinaan kaatuu koko ajan. :D

hippaneHeheheheh!Luonut: hippaneMaanantai 10.08.2009 18:35

EMMÄ TIÄ! (a) xD
Luonteenpiirteet: Herkkä ja hauras, kykenemätön mihinkään vaativaan tehtävään. Pidät itseäsi taiteellisena. Muut pitävät sinua hulluna tai vähintäänkin hiukan omituisena.
Raha: Olet suoraan sanoen hieman tyhmä, joten et tule koskaan rikastumaan. Onneksi se ei ole sinulle erityisen tärkeääkään.
Työ: Hurahdat helposti milloin mihinkin huuhaa-liikkeeseen. Ravut ovat usein kasvissyöjiä, kuuluvat johonkin outoon uskonlahkoon ja elävät muutenkin kaikkea muuta kuin keskivertoelämää. Sovit työhön kehitysaputehtäviin, luontaisterapeutiksi, homeopaatiksi tai tanssijaksi. Älä missään tapauksessa hakeudu mihinkään perinteiseen toimistotyöhön.
Rakkaus: Rakkaus on sinulle yhteyttä universumin kaikenkattavaan maaäitihenkeen. Maallista rakkautta et juuri kaipaa etkä myöskään tule saamaan. Jos sitoudut ihmissuhteeseen, kyseessä on usein samaa sukupuolta olevien henkilöitten liitto.
Seksi: Olet hieman perverssi ja taipuvainen tirkistelyyn tai outoihin seksileikkeihin. Kalat voisi olla merkki, jonka kanssa toteuttaa sukkahousut päässä tapahtuvia leikkejä.


Tää ties mun olevan lesbo! Vähän siistii! :DDDD


Wtf? Sukkahousut? *Miettii hiljaa*

ZOMG
KUN mä olin saksassa siellä lentokentällä niin mä jouduin tullitarkastukseen.. ja ne otti mun AURINKOVOITEEN vittu mä sain sellaiset kilarit että mä vaan kiroon jotain suomeks ja enkuks sille... ja sitten mä viellä huusin perään "TARKOITUKSENANI OLI RÄJÄYTTÄÄ TÄÄ LENTOKONE ETTÄ KIVA KUN SEKOTIT MUN SUUNNITELMAT!!!!" :DDD vittu mun peerhe häpes silmät päästä... niin että uutisissa myöhemmin minusta tulee etsintäkuulutus: tummahiuksinen hullu nuori tyttö viimeksi havaittu frankfurtin lentokentällä..!!! XDDDD
« Uudemmat - Vanhemmat »