IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
16.10.2007
Tilastot
Käyntejä: 191 (1.7.2008 alkaen)
« Uudemmat - Vanhemmat »

monski^^Minttu on löytynyt!Luonut: monski^^Perjantai 22.08.2008 08:37

Se löytyi just puoli tuntia sitten. eli noin viiden aikaa aamu yöllä. Mun rakas serkkuni iitu löysi sen, se oli kuullut kun joku kissa maukuu ja sit se ajatteli että hetkinen, en mä nää kyllä kissoista unia. ahaa, se on pakko olla Minttu! Meni kattoo takapihalta ja vilaus, musta häntä vilahti aidan alta! "Minttu kisu kisu kisu" ja pikkuinen tulee kurkkaamaan korvat höröllään aidan alta uudestaan<3 Soitto Moonalle, tosin Tomppa vastas! "Minttu on löytyny! häh?? Niin se on tääl ihan kunnossa, että tulkaa hakee. ok.

moona! MOONA!. häähhh, ghooh zZzZz..... Minttu on löytyny se on iitulla! kusetaks sä??? en mennään hakee se!! vittu se ei oo ku sekuntti ku oon ylös sängystä ja laittanu vaatteet niskaa. (Harvinaista) xD

Nyt Kullannuppu on kotona, annoin heti hirveen määrän ruokaa ja vettä. Lissu tosin otti asian ensin vähän varovaisemmin ja oli pörrönen ku mikäkin sähkärin saanu miisu<3 Ja haistellu Mintun persettä siitä asti kun se tuli kotiin ^^ ohhoh jos minttu on käyny tuolla miehessä... sitä ei koskaan tiedä. :)

Taidan keittää aamu kahvit ja aloittaa siivoukset vähän odotettua aikasemmin :)

haaaaaaaa, kaikki on taas hyvin :)<3

P.s. ei minttu välttyny pesulta :D
« Uudemmat - Vanhemmat »