IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Autot ja muut kulkuneuvot
Perustettu
15.12.2007
Tilastot
Käyntejä: 511 (1.7.2008 alkaen)
Koko
5 jäsentä
Poikia: 5 (100 %)
Keski-ikä
24,6 vuotta
Otos: 4 jäsentä
Poikien keski-ikä: 24,6 vuotta
Valvojat
rasvanäppi

Jäsenet (5)

rasvanäppisilverstone_garrett_ränkkiDansku-90
« Uudemmat - Vanhemmat »

J0NAHuoh mul on montamonta asiaa..Luonut: J0NATorstai 01.10.2009 21:24

Alotetaan nyt järjestyksest:

Olin just kääntyys aamulla meijä pihast tielle ku sielt invataksi tul ja olis ajanu mu yli ellen olis kiertän sin puskiin! Oli näin lähel!

Sit oli uskonnon koe ja kirjotin 5 ja puol sivuu tekstii (pelkkää kakkaa) ja sit ku Sirkku läks pois jäin yksin Jonin (siis opettaja) kans luokkaa ja se sano et hän lähtee nyt syömää ja sit mä jäin sin luokkaa yksin koepaperin kans. Siis mulla oli uskonnon kirja ja muistiinpanot laukussa mun vieressä mut mun omatunto ei antanu ottaa niit sielt! No sit ku kello olin 12 lähdin käsi rampaatuneen kirjottamisest pois sielt.

Poljin koulusta kirjastolle päin kunnes yhtäkkiä! Autogrilliltä tuleva auto katto vaa vasemmalle ja mä tulin oikeelta joten se olis ajanu mun päält ellen olis kiertän autotielle! HUH sydän hakkas ja ajattelin et hyvä jos kotiin asti selviin ettei kukaa aja mu yli.
No ajoin sitte 10 metrii ja sit käännyin kulman taakse vasemmalle ja sielt tuli Samu! Oli näin lähel ettei ajettu yhteen!

Joten aloin tässä harkita sitä kypärän hankitaa jos mä kerta olen näin kolarialtis! Hankin myös sellasen räikeen heijastinliivin ja jonkun ääni jutun et mut varmast huomataa! (:

MUTTA MÄ SELVISIN HENGISSÄ KOTIIN :D
« Uudemmat - Vanhemmat »