IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
20.12.2007
Tilastot
Käyntejä: 2 444 (1.7.2008 alkaen)
Koko
55 jäsentä
Tyttöjä: 13 (24 %)
Poikia: 42 (76 %)
Keski-ikä
24,4 vuotta
Otos: 38 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 23,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 24,6 vuotta
Valvojat
MaahisKuningas, 999NATAS

Jäsenet (55)

Stiv_DeesusKURFFITelbz^^Pentelho^^RM^^jumalkompleksiSakitoeElkku___kesänSoliddoKothaarRundagorIllmoUxFxTxNocturnaciumTrollFlower
« Uudemmat - Vanhemmat »

UxFxTxNOUUUU :( Luonut: UxFxTxSunnuntai 16.08.2009 01:51

"riikka mitä sä kuuntelet?"
"teslaa"
"kuulosti äsken ihan ari koivuselta"
"O__________________________________o"

laamatHuhhuLuonut: laamatPerjantai 03.07.2009 13:14

11 miltsii nethackissa, repikää siitä!

Sonija`[Ei aihetta]Luonut: Sonija`Sunnuntai 10.05.2009 20:56

tää uus amoralli on aivan kauhiata kakkaa. <ympäri>

Nargothrond[Ei aihetta]Luonut: NargothrondTiistai 05.05.2009 18:29

Eipä varmaa Amoralin levyä mainostettas IRC-Gallerian etusivulla jos siinä olis viel kunnon vokalisti.

ÄRSYTTÄÄ!
Tutuille myös Ari "Idols-HEVI-Ari" Koivunen. Suomalaisia musiikinkuuntelijoita ihastuttanut, tai näkökulmasta riippuen, vihastuttanut "hevi"laulaja tuli tunnetuksi voitettuaan Idolsin kolmannen tuotantokauden. Arihan yrittää päästä Idols-leimastaan eroon, hän ei edes katso formaatin uusia tuotantokausia, koska omien sanojensa mukaan ei edes omista televisiota, sen ajan hän käyttää biljardin pelaamiseen ja biisien tekemiseen. Meille hän on kuitenkin aina ja ikuisesti Idols-Hevi-Ari, mies, joka toi hevin suuren yleisön tietoisuuteen.
"Hevi"-Ari Koivusen uusimpiin "saavutuksiin" kuuluu death metalia soittaneen (huomatkaa mennyt aikamuoto) Amoralin uuden laulajan pesti. Tämä tietysti kuohutti Amoralin ja muunkin metallin kuuntelijoiden rivejä. Amoral + Idols = Ei hyvä. Osa kuitenkin päätti, että annetaan Arille ja Amoralille mahdollisuus, voihan tästä jotain hyvääkin seurata. Mutta eipä seurannut. Uusi sinkku Year of the Suckerpunch sai viimeisenkin toivonkipinän sammumaan. Biisi on enemmän verrattavissa Koivusen soolotuotantoon kuin Amoralin muihin levytyksiin. Jos Amoralin muut jäsenet tosissaan halusivat tehdä tälläistä musiikkia, Kalliojärven eroaminen motivaation puutteen johdosta ei yhtään ihmetytä.
Kuuleman mukaan Arin pitäisi myös osata murista. Murinaa ei ole kuulunut, pelkkiä huhuja vain.
Tapauksessa taisi lopulta käydä niin, että Amoral liittyi Koivuseen ja on sitä myöten entisen Amoralin ystäville kuollut ja kuopattu. Joten lopputuloksena maailmasta löytyy kaksinverroin Koivusta, mutta ei yhtään Amoralia.
Metallimaailmasta löytyy kuitenkin yhtyeitä, jotka ovat onnistuneesti jatkaneet uraansa laulaja- ja saundivaihdoksen jälkeen. Tunnetuimpana esimerkkinä kenties Sentenced, joka laulajan myötä vaihtoi tyylinsä death metalista kevyempään, kenties jopa gootihtavaan metaliin. Valitattava tosiasia on, ettei Amoralin kohdalla käynyt näin hyvin. Ja syyn osaamme jokainen nimetä, Ari Koivunen.

Loppukevennyksenä Ari Koivunen 14v. Huomioikaa viehättävä kampaus ja ääni, joka ei ole yhdessätoista vuodessa muuttunut juuri miksikään:
http://www.youtube.com/watch?v=slvZ6wqOt9w

Ja vielä onnittelut Koivuselle vuoden iljetyksen tittelistä!
http://www.iltasanomat.fi/viihde/uutinen.asp?id=1634565

rouznaBefore / AfterLuonut: rouznaLauantai 17.01.2009 13:06

http://www.iltalehti.fi/popstars/200811248640456_ps.shtml


FAILFAIL EN MEE ENÄÄ KOSKAA AMORALIN KEIKALLE HYI!!
« Uudemmat - Vanhemmat »