IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
26.12.2007
Tilastot
Käyntejä: 403 (1.7.2008 alkaen)
Koko
68 jäsentä
Tyttöjä: 61 (90 %)
Poikia: 7 (10 %)
Keski-ikä
22,5 vuotta
Otos: 38 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 22,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 23,3 vuotta
Valvojat
Jontteee

Jäsenet (68)

nneiti_senniiida-alinabellasLil`RBammmbimettsoooMarildaEmmaSofia`son]a]]jäninäääkristavain|ullejannikÄlellaaa-_Baby_Jane_-n00ra-
« Uudemmat - Vanhemmat »

Kuukkelisku#MaKES nONe3402Luonut: KuukkeliskuLauantai 05.09.2009 11:25

KURKKU O KIPEE. JA OKSETTAA. JA PÄÄT SÄRKEE.

>:::::::( FUFUFUFFUFUFFUFUUFFUFUFU.

Haluun prinsessapalveluu nyt ja suklaata kiitos. Kantakaa kaikki sänkyyni JA TARJOILKAA. Sen jälkeen laittakaa Disneytä telkust tulemaa ja hakekaa vaa lisää herkkuja mulle.

....

Ja jos vaikka pari uutta ponia kiikuttaisitte mulle sänkyyn? Joo, ja haluun koneeseenki langattoman nettiyhteyden, et saan koneen sänkyyn. Ja haluun, et joku tekee mun läksyt mun puolest ja lukee se kirjan, mitä en jaksa lukee. Sitte jos sais kermavaahtokaakaota, ni olisin oikeest tosi onnelline. Mut ennenkaikkea sitten ponien tuomisen jälkee, jos viitsit vain, ni olisi kiva saada manii lisää. Voitte tuoda ponien kanssa rahat kans. Ja sitte voisitte samal tilata netistä jotai uusia huppareita ja sellasta. Vaatteita prinsessalle! Joo ja haluun, et mun kamaripalvelija Ita tulee palveleen MUA! ANTAKAA SILLE RAHAA, ET SE PÄÄSEE JUNAL TULEEN PALVELEEN MUA!!! Joo, ja sitte oon aina halunnu mun huoneenlaajennuksen, ja uudet huonekalut. Mä määrään mitä kaikkee sinne tulee, te vaa maksatte. Toi piano häiritsee mun elämää. Senki vois pois ottaa. Lisäks voisitte hakee kaupast pari mangaa, et mul kuluu aika, kun tuo Disney -leffa loppuu. Hopeanuoli 1:ne olis kiva jostai saada, mul o kaikki muut. Sitte jos linnanki saisin itselle, maksakaa rakennuskustannukset! Mä haluun sinnekin hienot huonehalut HUOMHUOM! JA MÄ TUKEHDUTAN TEIDÄT LIPPUIHINNE, JOS LINNAN TORNIN LIPPUJEN VÄRI ON JOTAI AIVA MUUTA KUIN PINKKI! MIKÄ VITTU SIIN ON, ET MUA ETTE KUUNTELE? JUMALAUTA, PINKKI LINNA JA PINKIT LIPUT! MAGENDAKIN KÄY! Linnan jälkeen haluun hevosen itselle. Haluun yönmustan Friisiläishevosen. Ja sille valkeet varusteet. Ja mulle niitä vaatteita, senki mulkut. Varmana unohditte jo tässä ajassa, et ostatte mul vaatteit ja kiikutatte lisukkeeks manii, et pääsen johoki HALPAHALLIIN ALE-ostoksil. No en vitus, säästän pahan päivän varalle.. JA VITUT. Ostan kaikki kaikest kaikkial ja mitä haluun. Hitto miten haluun linnan vierustal uimahallia. EI ALLASTA, SUOMEN OLOISSA SE ON HETKESSÄ PASKAN PEITOSSA! Jättimäinen uimahalli!!!! HETI SIIHEN RAKENNUTATTE LINNANI VIEREEN. Se vois olla Sasse's Paradise/ Sasse's PONYLAND. Siitä tulikin mieleen, et soittakaa kymmenkunta rekkaa kuskaan mul paljon lisää poneja. Ei ne kaks sääliponii sänkyyn riitä mihinkään! Hui hai tommosille! Ja jos yhdenki ponin karvakin on taittunu---! Ja sitte haluun linnan pihaan hienon DODGE VIPER -urheiluauton. Sellane vitun magee. Verenpunaisena. Ja turpaan tulee, josse on kaikkee muuta kuin punainen!!!!! Ai niin, oon aina halunnu lentoyhtiön omistusta, pääsisin minne vaa ja millo vaa EIKÄ TARTTE PASKAAKAA MAKSAA.

....

Mut joo, missä se suklaa viipyy?!

rotunainen[Ei aihetta]Luonut: rotunainenSunnuntai 22.06.2008 21:29

Don't piss of the Queen Bitch.
« Uudemmat - Vanhemmat »