IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
31.12.2007
Tilastot
Käyntejä: 1 272 (1.7.2008 alkaen)
Koko
13 jäsentä
Tyttöjä: 4 (31 %)
Poikia: 9 (69 %)
Keski-ikä
24,1 vuotta
Otos: 8 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 22,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 24,7 vuotta
Valvojat
Boar

Jäsenet (13)

teemeeesavuuuJärvineOmniOCSJonxyBoarmitzzuxkärpänen^^
« Uudemmat - Vanhemmat »

AWESOMEGUYSNofailLuonut: AWESOMEGUYSPerjantai 15.04.2011 01:33

Musta tuntuu, että toi facebook kaipaa lisää potkua? :D

PULINASAURUSnolol-.-Luonut: PULINASAURUSLauantai 23.10.2010 01:26

en pääse facebookkii angst on kivaa olla datis

ainoddi[Ei aihetta]Luonut: ainoddiTorstai 13.05.2010 21:28

"7. Facebook-tilin poistaminen on äärimmäisen vaikeaa.
Vaikka lopettaisit tilisi, Facebook ei lupaa hävittää tietojasi. Ne ovat lisäksi kaikkien sovellusten käytössä edelleen. Tilin lopettamisesta on tahallaan tehty hankalaa. Tilin asetuksissa tarjotaan vaihtoehtoa sen ”epäaktivoinnista”, jolloin sinut voi yhä esimerkiksi liittää valokuviin. Tiliin pääsee lisäksi yhä kirjautumaan, eli käytännössä eroa ei juuri ole siihen, että tiliä ei käyttäisi vähään aikaan. Todella poistaakseen tilinsä täytyy löytää ”on-line help” kohtaan viiden klikkauksen taakse kätketty linkki."

niinageeEEEEEEEIIIIIIIIIIIILuonut: niinageeLauantai 06.03.2010 19:53

joudun olee viikon ilman facebookkia ! noooooouuuuuuuuuuuuuuuuuuu.

SarutoNaamakirja õ___õLuonut: SarutoMaanantai 22.02.2010 22:53

Miksi minäkin...!?
Sitten tuli facebook. XD

Oikeasti. En ole varmaan paljoa muuta tehnyt koneella ollessa, kun pelannut facebookissa niitä pelejä. Farmville on ainakin aika koukuttava peli. :D
Tein joku Suuri persoonallisuus testin..

no, tulos oli tämä ;


Olet tuttaviesi piirissä erittäin näkyvässä asemassa. Monet ovat kiinnostuneet sinusta ja tekemisistäsi. Osaat kuitenkin suuren sosiaalisen älysi avulla pitää jalat maassa, olla kusematta pytyn reunoille ja olla täysin oma itsesi. Naurat paljon, olet usein äänessä ja olet kaikkien kaveri. Jaat persoonallisuutesi hedelmiä muille paljon ja tasapuolisesti. Mikään ihmisten kanssakäymiseen liittyvä ei ole sinulle ongelma - sanot oikean mielipiteesi asioihin yhtään sen enempää ajattelematta ja missään porukassa sinun ei tarvitse miettiä, mitenköhän osaisit olla muille mieliksi. Inhoat ja rakastat monia asioita, joka tekee onnellisuuden tasapainon. Tykkäät myös puolittaa surusi sekä kaksinkertaistaa ilosi jakamalla ne lähimmäistesi kanssa. Arki- ja työelämässäsi voi tosin olla paljon vaikeuksia, mutta pääset kaikkien epäonnistumisien ylitse läheistesi rinnalla. Olet sosiaalinen, oikeudenmukainen, sisältäsi kiltti ja onnellinen ihminen.
« Uudemmat - Vanhemmat »