IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
17.1.2008
Tilastot
Käyntejä: 1 153 (1.7.2008 alkaen)
Koko
8 jäsentä
Tyttöjä: 6 (75 %)
Poikia: 2 (25 %)
Keski-ikä
34,6 vuotta
Otos: 8 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 42,0 vuotta

Jäsenet (8)

Taelon90jnnimriaOGLOCOpave-[häyde]CelkkuStargazer68_tellu
« Uudemmat - Vanhemmat »

Starlin][AjattelenTurhia]Luonut: Starlin]Lauantai 29.05.2010 21:01

Aloin ajattelemaan aurinkoa. Miten sellainen tulipallo voi vain olla jossain tuolla avaruudessa? Miksi se on siellä? Sehän on siis tähti... Miksi tähtiä on? mikä määräsi sen, että niistä tulee tuollaisia? Ne ovat syntyneet vedystä ja ties mistä... Joka syntyi mistä? Jos sitä ei olisikaan syntynyt... Mitään ei olisi tapahtunut. Kuvittele sitä. Todellisuutta ei olisi. Ei olisi mitään syytä tai merkkiä "jonkin" olemassaolosta. Sillä ei olisi mitään väliä, koska ei olisi mitään, mikä mahdollistaisi sen. Saati sitten mitään, joka hyötyisi siitä tai jolle siitä olisi haittaa.

Vai onko mitään todellisuutta? Jos tämä onkin vain illuusio, hyvin, hyvin vahva illuusio? Mutta silloin ei olisi mitään, mikä tämän illuusion tuottaisi. Ei olisi aivoja...

"Mikään ei synny tyhjästä - mikään ei katoa kokonaan. Se vain muuttaa muotoaan." MITÄ PIRUA SITTEN OLI ENNEN ALKURÄJÄHDYSTÄ? Turha sanoa, että oli toinen todellisuus, koska senkin olisi pitänyt syntyä jostain.
Turha sanoa, että aluksi oli vain hyyyvin vähän hyyyvin vähiä alkuaineita. Sama homma tässäkin.
Turha sanoa, että kaikki on ollut aina. Miten sen selität?

“Jonkin” syntymisen jälkeen on helppoa ymmärtää, että ainetta on syntynyt lisää ja se on muodostanut ties minkälaisia yhdistelmiä.
Mutta se “jokin” tässä nyt mättää.

On järkyttävän paljon kysymyksiä, joihin on turha hakea vastausta. Jos saisimme vastauksia, sekoaisimme luultavasti jokainen niin totaalisesti, että kuolisimme.
Ihminen hakee aina kaikelle selitystä, syytä. Kaikki perustellaan. Näihin kysymyksiin ei kuitenkaan ole saatu vastausta. Vielä... Toivottavasti ei saada koskaan.
Voisimme vain tyytyä itsestään selviin seikkoihin - me olemme tässä, maailma on ympärillämme, emmekä tiedä siitä juuri mitään.

Tässä teille “todellisuuden” vaikein kysymys: MIKSI?

Wilmaw56Luonut: WilmawLauantai 06.03.2010 01:32

joo tänää oli ihan kivaa ,, :D


mut sit .. rupesin vaihteeks miettii ~ ja nyt olo on aikas .. emmt

ja en tiiä yhtää että mitä mun pitäis tehä ´´

jonnsku``[Ei aihetta]Luonut: jonnsku``Sunnuntai 10.05.2009 03:18

odotin, en enää.
« Uudemmat - Vanhemmat »