IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
21.1.2008
Tilastot
Käyntejä: 1 304 (1.7.2008 alkaen)
Koko
12 jäsentä
Tyttöjä: 3 (25 %)
Poikia: 9 (75 %)
Keski-ikä
29,8 vuotta
Otos: 7 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 29,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 30,3 vuotta
Ylläpitäjä
Beasthon
Valvojat
AZIS

Jäsenet (12)

GOTHOLICRaakalainenSSodomAmdusciasSodoMotoRIllacrimoBornisAZISHalethBeasthonMOCMariaChopMan
« Uudemmat - Vanhemmat »

BeasthonHellholeLuonut: BeasthonTiistai 29.07.2008 05:02

Mörskä on nyt hyvin lähellä kuoppaansa. 31.7 loppuu sähköt ja ilmeisesti siitä hyvin piakkoin tulee maansiirtäjät ja muut laitokset. Hyvää matkaa Mörskä, minne ikinä lautasi joutuvatkaan.

Kellä on kuvia bileistä, niin laittakoon niitä jonnekkin. Menot oli suht armottomat. Partaa, huulia ja tukkaa sain poltettua, muuten ruumiin vammat eivät olleet merkittäviä tällä kertaa. Hyvä niin.

Uusi koto on hoidettu. Täällä on suihkut ja kaikki ihmeet, outoa on. Ja arvatkaa mitä? Täällä ei todennäköisesti oo edes hometta! Mitenhä sitä osaa olla? Tää on iha hyvä luukku, mutta toki Mörskä 2:n etsintä käy kuumana. Saapin nähdä koska sellanen löytyy. Muutama treenikämppä on ollu näköpiirissä, mutta itse ainakin mieluusti kitkuttelen väliaikaispaikoissa keikkoja ym. varten, kuin lähden johonkin onnettomaan luolaan soittamaan kiskurihinnoilla. Mörskä oli liian hyvä, vaatimustaso on korkealla.

Kamaa pitäis roudata pois Mörskältä, sitä tuntuu vaan riittävän, vaikka mun mielestä mulla ei paljo sitä ees oo. Kalusteet ym. jää sinne kyllä. Ja paljon muutakin tavaraa. Onhan siellä kaikkea mitä ois kiva säästellä, mutta toisaalta, mitä mä niillä teen. Esim. noita ukkeleiden päitä ja tollasia mitä on tullu joskus tehtyä jää kyllä sinne, enpä mä niitä oo nyttenkään paljoa tarvinnu. Uus elo kutsuu, on jotenki sellanen tunne. En tiä kyllä mitä se tarkottaa. Sittenpä näkee. Tuntuu vaan erilaiselta. Ihan hyvällä tavalla tosin.

BeasthonPojat, pojat.Luonut: BeasthonKeskiviikko 23.07.2008 01:44

Kävin äskön pakkaamassa kamaa Mörskällä ni tuli äkkilähtö:

Istuin siinä ovella ja näpyttelin viestii, ni yhtäkkii tuli tarve kattoo vasemmalle taakse, ei ollu mitään. Sitte tuli toinen kerta sama ja vilahti jotain tummaa. Jatkoin silti kirjottelua ni sama juttu tuli oikeella puolella 2 kertaa ja rupes kanannahkattamaan ja sellanen paniiki tunne. Meinasin vaa lähtee, mut oli pakko hakee avaimet, ni siinä keittiössä oli sellanen megakanatus ja jotenki se oli ihan eri värinen, niiku oranssia ja rupes päätä sumentamaan. En tiedä, mut voihan se olla et oli ihan ystävällismielinen tervehdyski. En tiä. miten saisi selostettua, että saavat tulla mukaan minne meenkin? Mikäli se ny ylipäätään on mahdollista.

En tod mee sinne kiusamaan niitä millään bileillä. Viimeaikaisten tapahtumien valossa, se ei ole ollenkaan hyvä juttu. Jos joku ne järjestää, niin voin tulla soittamaan Barathrumin ja poistun, GLOOMY GRIM peruttu. Pakko jatkaa huomenna kumminkin pakkaamista. Vähä pelottaa.
« Uudemmat - Vanhemmat »