IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Autot ja muut kulkuneuvot
Perustettu
23.1.2008
Tilastot
Käyntejä: 295 (1.7.2008 alkaen)
« Uudemmat - Vanhemmat »

TrixieKitHihihiii..Luonut: TrixieKitSunnuntai 18.10.2009 15:59

Tuliki sitte 80€ kalliimpi hesan reissu :) Ei ainakaa vituta.Meistä on Neten kanssa tullu kauheita kriminaaleja :O
Tuossa tänään autottomana päivänä mietin että mikä mahtaakaan olla työmatkani joukkoliikenteessä vialla, ja parikin asiaa löytyi:

1) Liian halpa

Verovaroin tuettu liikenne on kaukana kannattavasta - kalusto on ikäloppua ja kanssamatkustajat haisee joko hampulle, paskalle tai viinalle.

HelB kylpee rahapulassa, vaikka verovaroja yhtiölle syydetään määrissä...

2) Liikaa vaihtoja

Bussi - Metro - Bussi ; ja aikatauluissa ei pysytä, koska aikataulusuunnittelija ajaa varmaan taksilla

3) Liian kohtelias

Odottavat että mummot kerkiävät istumaan ja avaamaan hesarin, ennenkuin lähtevät pysäkiltä
-> ei koskaan kerkiä mm. odottavaan metroon.

4) Liian saastuttava

Kalusto on vanhaa ja epätaloudellista, ei hiukkassuodattimia, ei mitään.

Liikennesuunnittelija saastuttaa lisää suunnittelemalla mahdottomia reittejä

Rakennusvirasto rakentaa keskikorokkeet bussipysäkkien kohdalle, että esim. koko rekkajono joutuu pysähtymään bussin taakse - ja kiihdyttämään uudestaan...

5) Liian täysiä

Johtuen verovaroin tuetun liikenteen taloudettomuudesta ajetaan liian vähällä kalustolla, ruuhkametrot muistuttavat lähinnä hapettomia sillipurkkeja..

JJS3Mitä helvettiä?Luonut: JJS3Lauantai 17.11.2007 15:51

Lähin eilen Vuokista 70N:llä Itikseen klo 01:15 -> Itiksestä 97N:llä Kontulaan klo 01:34.

Jälkimmäisessä bussissa oli muuan kolmihenkinen seurue: kaks naishenkilöä ja yks mieshenkilö. Toinen naisista pudotti tyhjän 0,5l siideripullon sellaseen Metro-lehden jakelukoriin, joita HKL:n busseista löytyy, luullen sitä roskikseks, niin kuski (vaikutti jonkin sortin arabilta) huutaa "Ota oma pullo mukaan!", mutta viesti ei mene perille.

Kun sitten omaa pysäkkiä edeltävällä pysäkillä seurue jäi pois, kuski ei avaa ovia, vaan huutaa uudelleen "Ota oma pullo mukaan!", mutta kukaan seurueen jäsenistä ei tajua mistä on kyse. Kuski avaa oven ja seurue poistuu, mutta kuski hyppää pois kuljettajankolostaan sorkkarauta kädessä ja siirtyy keskiovelle heittämään pullon ulos (paiskaa maahan) ja huutaa "OTTAKAA OMAT PULLONNE MUKAAN", minkä jälkeen seurueen mieshenkilö huutaa "Mitä sä riehut, relaa vähä!" ja kuski siirtyy ulos bussista, haukkuen miestä aluksi "Mutta ota omat pullot mukaan, motherfucker!" Tilanteesta muodostuu meluisa sanaharkka, ja olisi luultavasti muodostunut vallan tappelu, ellei seurueen naiset olisi lopulta saaneet miestystäväänsä rauhoittumaan ja jatkamaan matkaa.

Ei voi kyllä muuta kuin ihmetellä. Bussikuski rupeaa uhoomaan matkustajalle sorkkarauta kädessä bussin ulkopuolella bussin ollessa bussipysäkillä. Mi-tä vit-tu-a?!

17.11.07 13:54 <Waaggu> "Koraanin mukaan se on harram, jos jättää toisen taloon roskia"
« Uudemmat - Vanhemmat »