IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
27.1.2008
Tilastot
Käyntejä: 489 (1.7.2008 alkaen)
Koko
31 jäsentä
Tyttöjä: 24 (78 %)
Poikia: 7 (22 %)
Keski-ikä
29,1 vuotta
Otos: 20 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 27,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 35,8 vuotta
Ylläpitäjä
ashtray
Valvojat
Serenda

Jäsenet (31)

heeidisofiaOzzzy82Baarditpurkissa[AlinaScarannaRineaTomremanalanlapsiKaViSofffuuenkeliinasmilllayAnna_84_Minshuiashtraypeea
« Uudemmat - Vanhemmat »

punkki(:Luonut: punkkiKeskiviikko 29.07.2009 18:27

Ja eräänä päivän jumala jatko luomist
Se duunas yhen typyn mut se duunas sen vaa puoliks
Silloin synnyin mä ja -89 oli vuosi
Ja sitä seuras monii kovii vuosii
Etenki teinin pituus oli kova huoli
Mut teinki sen et toinki pikkutypyt muotiin
Lasken yhteen, kahteen, kolmeen ja neljään
Ja jos yletyn niin kiipeen sun selkään
Tää kääpiö varastaa shown ja sillä selvä
Tiiät tän flown tsekipo ja sillä mennään
Se on taistelu dan, mitäpä luulet

Oon sopivasti erilainen omalla tavalla
Enkä mä oikeasti oo ees lyhyt, oikeesti mä oon vaan matala

Täs sulle jotain pientä mutta suurta
Jotain vanhaa ja jotain aivan uutta
Täs sulle jotain pientä mutta suurta
Jotain tuttuu ja jotain aivan muuta

''No nii... tajusitsä jo? tajusitko? no hyvä...
Pieni on seksikästä, voit lakkaa etsimästä,
Tai etsi tästä beibe...''
Ekaksi, anteeksi yleistys.

Sillon tällön sitä rupee miettimään, että kuinka monella ihmisellä tässä maailmassa onkaan se pinnallisuus pikavalinnassa.
Oman kokemukseni mukaan aika monella.

Pinnassa on just nyt ihan näinä päivinä sattunut välikohtaus. Olimme siskoni kanssa rannalla juotavaa ostamassa ja pieni tyttöporukka oli toisella luukulla. Yksi näistä massatuotantoympäristön muokkaamista tylleröistä sitten osoitti aivan suoraan ja täysin häikälemättömästi muhun ja siskooni. Kuulin vielä kuinka tämä tyttönen kuiskasi kahta muuta ystäväänsä katsomaan mua. Tytöthän tuijottivat, voi kyllä kovasti tuijottivatkin ylimielisen hihittelyn yhteydessä.
Mä siinä sitten mietin, että mikäs asia tällä kertaa teki musta jotenkin niin naurettavan.
Mä oisin jopa voinut näiltä tän paikkakunnan ahdasmielisiltä ihmisiltä ymmärtää täysin naurettavan käytöksen, jos mä oisin ollut normivaatteissani. Mutta hei kuulkaa, mä olin kuitenkin bikineissä niin, kun 95% rannan naisvaltaväestöstä oli. Tietenkin niin, mun bikinithän onkin ostettu kolmisen vuotta sitten. Siis iik! Miten mä voinkaan käyttää vanhaa mallistoa päälläni julkisella paikalla?

Okei joo, kyllä mäkin katon, että hiukset on ookoo ja kasvot kondiksessa. Mä pystyn kuitenkin hakemaan postin ilman, että mun täytyy muutaman metrin matkalle meikata itseni. Mä olen sen verran tyytyväinen itseeni, että en tartte paksua pakkelikerrosta, tuplaripsiä ja vahvoja silmärajauksia naamaani pönkittämään mulle itsetuntoa. Ei ei, mun itsetuntoni kasvaa ja pönkittyy niillä mun omilla saavutuksillani. Ihan pienet asiat riittää, esimerkiksi lykätty puhelinsoitto tai vierailu mummun luona. Kyllä vain, mä saan itsetuntoa nostettua ihan vaan tollasilla asioilla eikä meikillä tai meikittömyydellä ole sen kanssa mitään tekemistä.

Ihminen voi olla kaunis ja ystävällinen samaan aikaan. Ei teidän kauniiden tarvitse tuntea oloanne uhatuksi ja yrittää lytistää sen takia toisten ihmisten itsetuntoja. Me rumat, ei me olla teille uhka. Vaikkakin ehkä se ajatus, että ns. rumat ihmiset omaa teitä paremman itsetunnon pelottaakin teitä. Loppujen lopuks kaunes ei ole ikuista, joten miksi pilata mahdollisuutensa uusiin tuttavuuksiin jne. vaalimalla pinnallisuutta ja kusipäistä käyttäytymistä? Minkälaista sairasta tyydytystä ns. "kovat ja kauniit" ihmiset oikein saa muita haukkumalla ja alistamalla? Mä en vaan ymmärrä.

Toki nyt yleistäminen on väärin, kyllä mä tiedän ihmisiä jotka pinnallisuudestaan huolimatta ovat järkeviä ja empaattisia. Jotka ajattelevat muita eivätkä tahdo olla kenenkään kanssa napit vastakkain. Sellanen ihmistyyppi, kun pinnallisuus plus inhimillisyys on aika harvaa kamaa tässä maailmassa. Ehkä tätä lajityyppiä onkin enemmän, kun mitä pintapuolisesti näkyy. Se on todella hyvä juttu, jos näin on.

Joten te kauniit, ystävällinen tai sitten neutraalikäytös muita kohtaan ei ole teiltä millään tasolla pois.

Mun ajattelutapani on jyrkkä - ehkä joo vähän liiankin, mutta en mä pyydä sitä enkä mielipiteitäni anteeks.

_ArkiPäivänVaras_

Ps. Mm. tämmönen merkintä osu mun silmiin: http://i42.tinypic.com/24wbiv8.jpg << Ja se sai mut todella, todella vihaseksi. Ja on sitten kyseisen merkinnän kirjoittaja pinnallinen tai muuten vain ongelmainen nuori, niin saisi hän keksiä paremman tavan purkaa tunteitaan. Jos hän ylistää vain laihoja ihmisiä, jotka ovat ainoita menestyjiä tässä maailmassa ei kukaan kuuntele tai ota häntä tosissaan.

Pps. http://www.youtube.com/watch?v=d7zvlyY9zms

-^elluska^-Sori vaan!Luonut: -^elluska^-Maanantai 01.06.2009 12:05

Mun mielest ihmisen ulkonäol ei oo välii! Jos oikeesti välittää jostain, NIINKU OIKEESTI VÄLITTÄÄ! Mä inhoon kaikkii pinnallisii tyyppei yli kaiken. Ihan vaan vinkiks! Et voisit jättää väliin! Oikeesti. Esität vaan.
« Uudemmat - Vanhemmat »