IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
1.2.2008
Tilastot
Käyntejä: 625 (1.7.2008 alkaen)
Koko
3 jäsentä
Tyttöjä: 1 (34 %)
Poikia: 2 (66 %)
Keski-ikä
20,6 vuotta
Otos: 3 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 20,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 20,8 vuotta
Ylläpitäjä
Jupsukka`

Jäsenet (3)

Jupsukka`^^Maik^^-an-ns
« Uudemmat - Vanhemmat »

vmiina-[Ei aihetta]Luonut: vmiina-Sunnuntai 08.03.2009 01:32

elina tulee meille, ja säikäyttää vilkun kuoliaaksi, kun vilkku ei kuule tämän tuloa kun kuuntelee suht hiljaisella musiikkia. he dataavat hetken ja menevät ylös.
v: elina sovitaanko ettei mennä mun huoneeseen? (se on uber sekainen)
elina virnistää ja juoksee oitis vilkun huoneeseen. sitten he menevät alas ja vilkku ehdottaa että katsotaan elokuva. sitten vilkku ehdottaa että tehdään ruokaa. he kiertävät keittiön kautta, tutkivat hetken kunnes vilkku huomaa että on nollakeli. joten vilkku ehdottaa että mennään tekemään lumiukkoja. he pukevat päälleen kunnes vilkun ihkuisä saapuu paikalle:
i: ootteko te sauhuille menosa?
e: sitäkin.
i: se on sitte kuukausi arestia jos kiinni jäätte!
e: ei me jäädä.
i: otan kuvan.
e: mennään piiloon.
sitten he menevät ulos. vilkku lähtee tarpomaan lumeen, mutta elina ei viitsi tulla uusilla kengillään lumeen. sitten elina ehdottaa että he lähtevät kävelemään. sitten he lähtevät. kirjaston kohdalla vilkku muistaa että isä luulee vieläkin heidän olevan pihalla. samassa isä soittaa. no sitten he jatkavat vain kävelyä ja kävelyä kunnes huomaavat että ovat torikeskuksen kohdalla. sitten vilkku huomaa isänsä olevan pankkiautomaatilla ja he menevät puun taakse piiloon. sitten he jatkavat matkaansa, ja yrittävät hankkia seuraa ja kyytiä lalliskselle. sitten he päättävät mennä jonnekkin kyläilemään. elina ehdottaa emmiä ja sinne he sitten lähtevät matkaamaan. vilkku kiusallaan lähtee vanhustalon kohdalla lumihangen poikki ja elina siveellisesti kiertää. vilkku siinä kävelee, kunnes kaatuu lumihankeen ja jää sinne sitten makaamaan koska nauraa niin paljon. sitten he jatkavat matkaansa ja menevät emmille. siellä elina vaihteeksi datasi. :DDDD olipas hauska ilta.
ihanan kakle kuskasi kotiin.
« Uudemmat - Vanhemmat »