IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
5.2.2008
Tilastot
Käyntejä: 4 617 (1.7.2008 alkaen)
Koko
195 jäsentä
Tyttöjä: 152 (78 %)
Poikia: 43 (22 %)
Keski-ikä
32,7 vuotta
Otos: 128 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 35,7 vuotta
Ylläpitäjä
Shellow

Jäsenet (195)

byaChuusuimashimaroMemories-TOKiOChathal^^AidenForRealIlparazzo[Tassu]Jansutti-SIRUUYoshhkingi89Li||iputti_Ginka_Garu
« Uudemmat -

tähtisädetikku--Luonut: tähtisädetikkuTorstai 01.09.2011 19:58

Huomenna sitten nokka kohti Tamperetta →

Mua saa siis tulla moikkailee traconissa, hoho ♥
Ja pitää halata ....... eiq

No mut joo, hoho ihan normi vetimissä liikun, koska hsfgolkjweahjr4wjktghkfgrkgtjtggnfrjnmgjkkgk, asia tuli varmaan selväks ?

Nargara[Ei aihetta]Luonut: NargaraMaanantai 29.08.2011 01:45

Traconista:

Ensinnäkin peruskysymys, että kuinka moni haluaa nähdä? :D

Ja toiseksi - kuinka moni on tulossa tänne yöksi?
(Ainakin Nao, Reiku, Jutta, Satu, pineappuru ja muut tämmöset, jotka on joskus mun luona yöpymisestä puhunu, vois ilmottautuu nyt vielä kertaalleen!)

Tack so mycket ja sillee~! B3

PS.

Depisu[Ei aihetta]Luonut: DepisuSunnuntai 03.01.2010 03:46

nyaaaah oli tää päivä ihan jees vaikka aamulla masensiki..^^ sen siitä saa ku_yrittää_lukea kemian kokeisii-.-'''''''''''''''''
mmut anyway lee-cossi tuleekin olemaan valamis!! en olis uskonu^^ x3

<3__<3
ei tarvinnu ku kerran pyytää äiteetä eikä vastaus ihme kyllä ollu,huomenna :P vaan tänää! :P jeij^w^ eli traconiin tulee ainakin 1 lee >:D muahahaa henna, sä tuuut häpeen ja katumaan sitä et suostuit tuleen mun kans sinne : DDD
enää 5 päivää ett koulu alakaa ja 9 päiväää kemian kokeesee ;s jaijks pitääs vissii oikeesti ruveta josssain vaihees lukemaan siihen...;/eikä ajatus kyll yhtää innosta... ja kaikkia kiinnosti .P
Kingdom Hearts II: Roxaksen salaisuus
Varoitus: Poikien välistä pussailua.



"Kuoleeeeeh!"
"Ei, en anna sen tapahtua. Tarvitset minua vielä, myönnä se".
Roxas juoksi Axelia kohti ja iski kaikin voimin, muttei osunut. Hän pysäytti vauhdin ja jäi vetämään henkeä.
"Eikö kunto kestä, avainpoju? Vai etkö kestä sitä kuinka KUUUma minä olen?"
"Anna se takaisin!"
"Mikä?"
"Anna... paketti.... takaisin!"
"Ai tämäkö, joka on sydämen muotoinen? Hmp. Ehkä pitää selvittä ensin onko sisältö turvallista", Axel sanoi hyvin ivalliseen sävyyn samalla yrittäen ikäänkuin läpivalaista pakettia aurinkoa vasten.
"Älä tee sitä, tai se on sinun erittäin viimeinen tekosi! En kaihda keinoja, jos teet sen! Lupaan, että kuolet!"

Se oli kuitenkin liian myöhäistä. Axel repäisi lahjapaperin paketin päältä.
"Noh, noh, noh. Mitäs täältä löytyy?" Hänen ilmeensä muuttui pian vinosta ällöttyneeksi.
"Öää. Mitä tämä... mönjä on?", Axel sanoi samalla kastaen kaksi sormeaan ruskean keltaiseen aineeseen ja jätti sormensa valumaan sitä paketin päälle. "Onko tämä sitä ainetta, jota Marluxia laittaa aina kasvoihin?", hän kysyi piirtäen kasvoihinsa kissan viikset. Hän vilkaisi paperin alta paljastunutta pakettia: Hyvän Kummitädin Hemmottelusuklaa - Anna ihastuksesi maistaa tätä ja hän paljastaa todelliset tunteensa. Makuna Paopu-hedelmä. "Uu~. Onko pikku-Roksupoksulla salainen ihastus?"

"Aaaaargh! Roxas juoksi niin lujaa kuin pystyi Axelia kohti Keyblade ojossa. Hän osui. Axel lensi pari metriä taakse päin ja Roxas löi häntä niin raivoisasti kuin suinkin pystyi. Uudestaan ja uudestaan. Hän ei uskonut tätä. Sen ei ollu tarkoitus paljastua! Jälleen isku. Roxas ei enää jaksanut vaan vajosi polvilleen. Hän itki. Axel ei liikkunut.

"Mitä olen mennyt tekemään?" Hän katsoi täriseviä käsiään ja Axelia, jonka suunpielestä valui verta. "Mitä olen mennyt tekemään?" Roxas kipusi Axelin päälle ja itki tämän rintaa vasten. "En tarkoittanut sitä mitä tein. Rak-rakastan sinua... Rakastan sinua". Hän itki ja ulvoi yhä vuolaammin. Tuli hiljaisuus ja hän katsoi Axelin kasvoja. Hiukset, joita hän ei koskaan silittänyt, posket joita hän ei ollut koskaan rutistanut ja huulet, joita hän ei ollut koskaan suudellut. Hän ojentui eteen päin ja suuteli Axelia. Yhtäkkiä hän tunsi jotain muutakin kuin oman kielensä liikkuvan. Nahkaan verhotut kädet puristuivat hänen ympärilleen.

"Mitä ihm-?!"
"Luuletko, että kuolen noin pienestä, vauva?"
Roxas oli täysin sanaton.
"Mutta että oikein rakastat minua? Sitä en osannut sentään arvata".
Roxas painoi päänsä alas häpeästä ja punastui.
Axel kastoi sormensa jälleen ruskeaan mömmöön. "Tähän sinä halusit? Että minä maistaisin tuota suklaata?" Ennen kuin suklaiset sormet koskettivat hänen huuliaan, hän käänsi kurssin suoraan Roxasta kohti ja pyyhki suklaan Roxasin nenään. Hän sanoi vain: "Noin. Minäkin rakastan sinua", käänsi Roxaksen alleen ja suuteli tätä.




//Olkaatte hyvä: Kyseessä on elämäni toinen ficci jonka olen saanut valmiiksi. Kommentoikaa siis ihmeessä, haluan kuulla mielipiteitänne. Made with love.

jagaim0mitttäääLuonut: jagaim0Tiistai 10.02.2009 22:56

09.02.09 20:00 < y-3> olit aamulehdden videossa!:D



kertokaa minullekkii että missä XDDDDDDDDD I WANNA SEEEEE

madaliceTraarghLuonut: madaliceTiistai 10.02.2009 03:02

Ei saatu kuvia conista kun kotona huomattiin, että muistikortin kaa joku juttu oli ryssiny. Hehehheejee. No mut muistot mieleen vaan jääköön. Kiitos runsaista myyntipöydistä ja paneeleista.

Ps. Kiitos

TasmirTraconin jälkihehkuLuonut: TasmirMaanantai 09.02.2009 18:33

^^ Hyviä muistoja conista. Cossi onnistui aika hyvin, mitä kuulin kommentteja... itsehän ei koskaan voi olla täydellisten tyytyväinen :/ Lisäilen kuvia kun löydän.

Ryhmän miittiin en kerennyt ja missasin chocobollinkin :( Aina ei voi voittaa. Onneksi sentään pariin mukavaan ryhmäläiseen törmäsin. Muuten ohjelmassa oli ystävien kanssa seurustelua ja fffightin katselua, joka oli aika suunnatonta määrää tyhjiä höttötaisteluita lukuunottamatta hyvin viihdyttävä ^^ Max ja Jaakko, se meidän suunnitelma pitää toteuttaa jossain vaiheessa. Kuulosti aika houkuttelevalle X3

Ja nyt sitä esitelmää tekemään ._. en aio koko päivää olla täällä.

hiipia[Ei aihetta]Luonut: hiipiaMaanantai 09.02.2009 13:45

(Kuvaushetki: 7. helmikuuta 2009, 4:13:28. Kaksi pois pelistä, kolme vielä pystyssä.
"Jos mä syön karkkii, sä voit kerätä mun karkkipaperit >B)" ja "Sä oot mun elämän sukka >B)" )

Oli Tracon, viihdyin vähintään tuplasti paremmin kuin viime vuonna, kiitos siitä. Ilman illan totaalipaleltumista päivä olisi ollut mitäkuinkin täydellinen, joten en valita.
Seura oli hyvää ja cossit upeita. Tavataan taas~!

http://www.geocities.com/hiipia/tracon09.htm

XYuiXOHI!Luonut: XYuiXMaanantai 09.02.2009 02:10

Vihoinki vkl lopuillaa :D Traconissa oli aika hauskaa loppuen lopuksi ^^ näin aika monii tuttui joka on saavutus mulle :3 jes ^^ oon nii sokee ain ettei se oikei onnaa :/ sit tänää ku vihoinki aamu 6lt saavuin hesaa painuin himaa nukkuu ja sit kohti lm.c keikkan jonotust Glorial XD piti vaa moikkaa ihmisii mut feilasin ja olin siel aika pitkää aikaan ;;__;; vihoinki kotii joskus yheksält ;;__;; 2 päivää si olin galtsus aika mahtavaa :D en oo ollu datis :P heh mut ens viikko alkaa ja sitte loma :/

Waterboytuli ja meni...Luonut: WaterboyMaanantai 09.02.2009 02:00

Coni tuli ja meni ja... Minen kyllä osaa sanoa jäikö siitä hyvä vai huono maku o_O
Siel oli TOSI paljon TOSI ihania momentteja mut vastapainona oli ne meiän helkutin kokosen ryhmän sisällissodat ja osan niistä angstisuus.
EN PRKL MEE CONIIN ANGSTAAMAAN JOTEN NYT SE SAAKELIN REIKÄ PÄÄSSÄ VÄHÄN HYMYNSUUNTAA TAI PERÄSSÄNNE ON ERITTÄIN VIHAINEN DEMYX! D<
Bussimatka oli aika FAIL ku miun Zeku joutu siihen ekaan bussiin, josta me muut jäätiin paitsi ja mun rakas joutu ootteleen meitä juna-asemalla yli puol tuntii YKSIN! ;_______;
Mut sit me tultii perästä ja juostiin junaan ja ehittiin JUST JA JUST ku joku neropatti -cough-jokumeinporukast-cough- jäi seisoon siihen oven eteen ja sit ne meni kiinni ja päästiin kuitenkin sisään <3 Ja sit Lynx meni sanoon: "Orgyläiset ootte väärässä junassa!" ja arvatkaa vaan sainko sydärin xD ja sit tuli kuulutus ku juna just sillon lähti: "InterCity2 plah plah..." ja olin ihan: "YESH! OLLAAN OIKEES JUNAS, SYÖ MUN LIPPU LYNX! >D"

Joo, mut tavattii ihanii ihmisii ja tuttui ja mein morsiamen ryöstö oli aika FAIL (Anteeks Ofo, ja muut ^^'''' )

Meistä otettii pirusti kuvia ja olis ihana saada niitä, joten jos on ihania ihmisiä, jotka otti nii olisivat VIELÄ ihanampia jos tykkäisivät lähettää tai mainita tai jotain :3

Sit kiitos niille ihanille joilta sain Marlyn punasen ruusun junassa <3

Ja~ (pitäs olla tekemäs esseetä Jeesuksesta....) Todettii Zekun kaa, että ei päästä Kupliiseen, kun just sillon on koeviikko ja viel LAUANTAINA ON KANSSA KOE! D: Epäreilua! Olis kerranki saatu ilmanen kyyti + majapaikka pe-su ;______;
No seuraava coni onkin sitte BAKACON (johon valitettavasti on sit tulossa vaan minä, ku noi muut on niin pihejä ettei ne haluu ees tulla viettää mun synttäreitä sinne......)

« Uudemmat -