IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
4.3.2008
Tilastot
Käyntejä: 36 (1.7.2008 alkaen)
Koko
3 jäsentä
Tyttöjä: 2 (67 %)
Poikia: 1 (33 %)
Keski-ikä
19,0 vuotta
Otos: 3 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 17,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 21,4 vuotta

Jäsenet (3)

xxxx-ding-
« Uudemmat - Vanhemmat »

-Maike-Heinäkuu jo..Luonut: -Maike-Sunnuntai 06.07.2008 20:43

Olin tän viikonlopun laivalla Johannan, Neten ja Caritan kera. Oli tosi kivaa. hyvä meno.. Lauantaipäivä oli vähä kohmee, ku perjantaina join vähä turhan paljon ja ei saanu nukkuu ku tunnin. Seuraavan yönä ei nukuttu tuntiikaa, vaan tänä aamuna sit vaan samoilla silmillä laivasta pihalle ja himaa tai no kaverille nukkuuu muutamaks tunniks.
Bailabailaa riitti.
Joku hemmetin brasialainen töhnäjengi jalkkiksen pelaajii tu´li Ruottist messii ja valloitti koko paatin. Ei saanu mun kamut olla sit hetkeekää rauhas. Meno oli hyvä, vaikkei konflikteiltakaan säästytty. Kunnon karjumist, mut se nyt kuuluu asiaa.
Tavattiin ihania ihmisiä. No siis miehii. Tosi mukavii.

Perjantaina hävitin kassini kaks kertaa. Ekalla kertaa löysin sen kuuromykän tuolin alta. Tekstailemalla sitten kiittelin kassin säilytyksestä. Toisella kertaa löysin sen jonku jätkäporukan hytist. Hei haloo, niinpä!

Tuliaisen toin (itselleni :D) pisangia ja muuutaman sidun ja vähä hemuu :D

Kuvia otettiin, mut hemmetti kameran muistikortti meni paskaks.. eli mitää ei jääny reissust kätee kuviii... Helvetti et ärsyttää tekniikka ku se ei toimi. :/

Kai sitä sit taas muutaman kuukauden pääst uudelleen... mut sellasel halppis 24h risteilyl, ei muute budjetti oikee kestä =D

Kävin tos viime viikol Porvoossa ma-to, sit hesaa ja laivalle perjantaina. Ylihuomen lähden, poikkeen Viialaa ja sit ke kotiin.. Kamu tuloo viikonlopuks ja mennä'ä varmaan Tammerfestin hulinoihin mukaan ja sellasta pientä kivaa :)

ONNEKS ON KESÄ!!! ....lämmintä pittää ...
« Uudemmat - Vanhemmat »