IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
13.3.2008
Tilastot
Käyntejä: 283 (1.7.2008 alkaen)
Koko
3 jäsentä
Tyttöjä: 2 (67 %)
Poikia: 1 (33 %)
Keski-ikä
32,6 vuotta
Otos: 2 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 30,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 34,5 vuotta
Ylläpitäjä
Rini

Jäsenet (3)

MushieRiniIounna
« Uudemmat - Vanhemmat »

Rinimahahaavaa ei tullutLuonut: RiniTiistai 04.11.2008 10:49

... Mutta joku nenäjuttu ja tyhmä olo, ehkä se on matkakrapula.

No tärkeintä et oli kiva reissu. Otin kuvia paljon, lähinnä British Museumista kun siellä oli niin mahtia. Rosetta Stone oli kaikessa legendaarisuudessaan hieno murikka. Samoin se egyptiläinen kivikissa joka oli muistaakseni Bastetin muotokuva. Muumiot ja luurangot oli karmivia, jotenki tuntuu vähän väärältä että siellä pidetään kuolleita ihmisiä näytillä, olkoonkin että niiden kuolemasta on kauan aikaa.

Lontoo itsessään on aika vaikuttava kaupunki. Vaikka kolmen päivän aikana kierrettiin ihan vitusti (jalat muusina), niin silti ei nähty kuin murto-osa kaikesta. Kauniita pikkukatuja ja puoteja joka puolella, täysin omanlaisensa arkkitehtuuri ja tietysti ne nähtävyydet. Tällä kertaa ehdittiin kurkata Big Ben, Piccadilly Circus, The Tower + Tower Bridge ja niiden lähellä oleva Tower Hamlet vai mikälie. Camdenin shoppailualuetta kierrettiin ja eittämättä tuli vähän mieleen Tallinnan Mere-keskukset sun muut, mutta Stables Market oli kyllä ihan mieletön silti, kaikennäköstä krääsä- ja vaatekauppaa, ei varmaan ehditty kiertään puoliakaan. Pari vaatekappaletta ja tuliaista sieltä lähti mukaan.

Shpongle Live taas... Ehdottomasti oli matkan, rahan ja kaiken sen vaivan arvoinen mitä sen eteen nähtiin. Oltiin hieman myöhässä ovien avautumisen jälkeen, mutta päästiin silti raahautumaan melkein eturiviin saakka, ja siitäkin sitten joku humalainen pariskunta lähti ja päästi minut sitten heidän paikalleen. Siitä olikin sitten aivan mielettömät näköalat lavalle ja koko shown näki ilman mitään haittoja, ellei lasketa sitä et välillä tuli joku kamera napsimaan kuvia tai videoimaan. Tästähän tulee siis DVD, joten miutkin näkee sitten siellä heilumassa ... x)
Itse esitys oli niin mahtava ettei sitä osaa sanoin kuvailla, vaikea edelleen uskoa että edes ylipäänsä oli paikalla. Skeptikoille totean vain, että ähä, turha yrittääkään selittää että joku dj-setti olisi edes verrattavissa tähän, ei noista voi puhua edes samana päivänä. Euforinen oli fiilis keikan loputtua, ja kyllä sitä tuli tanssittuakin. Hara hara maha deeja shampoo!

Tangerine Dream oli myös hieno kokemus, mutta Shponglen jälkeen jäi vähän laimea jälkifiilis, vaikka lasershowt ja videot oli kyllä upeita. Kaiken kukkuraksi keikka itse kesti aivan liian kauan ja itsellä ehti pienoinen väsymys hiipiä silmänurkkaan. Lasershow't ja videotkin on hienoja vain hetken, kunnes alkavat toistamaan itseään. Hieman alkoi soitossakin kuulemaan hienoista toistoa, kun tuntui että kaikkien klassikkobiisien päälle oli keikkasovituksessa heitetty jotain ylimääräistä perkussiokomppia. Ei sovi miusta senlaiseen fiilistelyyn lainkaan. Keikan alkupuoli toimi kyllä, varsinkin ne Hyperborean kappaleet jotka olivat minulle tutuimpia.

Siinä missä koko viikonloppu oli aivan mieletöntä visuaalista sirkusta ja kaikkea tuli nähtyä, niin silti jaksoi sunnuntaina junamatkalla lentoasemalle ihailla myös sitä pientä maaseutua mitä Lontoon ulkopuolella on. Lampaita ja hevosia tuli nähtyä, ja ruskakin oli oikein kaunista auringon laskiessa ja paistaessa oranssinsävyistä valoaan ruskeille, tyhjille pelloille ja puihin.

All in all, a jolly good trip, I'd say!
« Uudemmat - Vanhemmat »