IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muoti ja bileet
Perustettu
22.3.2008
Tilastot
Käyntejä: 252 (1.7.2008 alkaen)
Ylläpitäjä
ankkuuu
« Uudemmat - Vanhemmat »

SHåMåNYau!Luonut: SHåMåNTorstai 01.10.2009 00:45

Kai sitä vois jotain taas kirjotella ihan teidän iloksi, ootte varmasti kaikki ikävöiny Valtterin maan mainioita päiväkirjamerkintöjä. Ja odottanut kuin kuuta nousevaa että seuraava taaas tulee, edellisestähän kuitenkin on jo aika... Ai ei, no vitty... No, mutta ketäpä se haittaa, kirjotan silti! Vaikka sitten teidän kiusaksi... Defendo treeneistä tulin, niinkun tyypillisesti kun kirjotan tänne jotain... Mitähän jännää taas on kerinny käymään mistä kertoisin... EI MITÄÄN!!!! EI NIIN YHTÄÄN MITÄÄN!!!

No okei oli meillä leiri luokan kanssa josta en oo kirjottanukkaan vielä tänne vaikka se oli aivan mahtava, kiitos NUP08. Siellähän tapahtu vaikka ja mitä oltiin Battle Royale henkistä lipunryöstöä (ja siinä jos jossain herää ihmisen taisteluhenki ja lapsenmielisyys, suosittelen kaikille ;D ), oli meillä rakkauden elämyspolku (ihmettelen että siitäkään ei tullu enempää sanomista) ja sitten tietty leirin huipentuma eli Disco, meno oli kovaa ja ihmiset selvinpäin (sitä selväpäisyyttä on vaikea uskoa kun katsoo niitä kuvia ja sitä menoa mikä siellä oli, mutta helvetti niin se vaan oli O_o)

Hmm... Mitähän sitten muuta... Suosittelen kaikille jotain harrastusta, oikeasti todella hyvä fiilis kun tulee treeneistä, vaikka sinne alunperin lähti semmosella fiiliksellä että jos nyt vaikka flyygeli tipahtais niskaan niin se olis vaan plussaa... Mutta helvetti, kun pääsee potkimaan Arttua polvella vatsaan (potkutyyny tosin pilas vähän tunnelmaa) niin johan tulee iloseksi ^^

Kiitoos ja iltoja ihmisille! <3
« Uudemmat - Vanhemmat »