IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
26.3.2008
Tilastot
Käyntejä: 275 (1.7.2008 alkaen)
Koko
3 jäsentä
Tyttöjä: 3
Keski-ikä
22,6 vuotta
Otos: 3 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 22,6 vuotta

Jäsenet (3)

Juti^^Pauge^||kimberwek||
« Uudemmat - Vanhemmat »

Wirja_YstävyysLuonut: Wirja_Keskiviikko 30.11.2011 12:56

Hyvä ystävä on kuin enkeli
hän kulkee rinnallasi
- toisinaan vähän kauempana,
toisinaan ihan lähelläsi,
käsi sinun kädessäsi.

Eikä ystävyys katoa,
vaikka välillä on aikoja
taikka pitkiäkin matkoja;
hyvillä ystävillä on aina
toistensa sydämessä sija.

Ystävä on valmis auttamaan,
huolet kanssasi jakamaan,
sekä hetket ilon ja onnen.
- Kas, murhe puolittuu jakaen
ja ilon, riemun koet tuplaten
seurassa hyvän ystävän.

Mistä tunnet sä aidon ystävän?
- Silmien iloisesta tuikkeesta,
hellästä halauksesta
ja sydämestä kultaisesta.

Mutta hyvä sinun on muistaa
ja oikein oivaltaa:
et ystävääsi voi omistaa
etkä liekanaruun ripustaa:
on ystävyys kahden ihmisen
aina vapaaehtoinen.

Ystävyys on silloin parasta,
kun toista et tahdo kahlita
etkä mitään häneltä vaatia,
vaan annat hänen hengittää
ja tarpeen mukaan myös etääntyä
- tosi ystävyys pystyy sen kestämään.

Ja jälleen, kun polut yhteen johtaa,
riemumielellä ystävät toisensa kohtaa.


65715_312556182135277_173086606082236_877553_2119605508_n.jpg
.... *purkautuminen*

Viesti viidelle tärkeälle ihmiselle;

1. Olen ihan sairaan onnellinen siitä, kuinka välimme ovat korjaantuneet, ja kaikki tuntuu olevan, kuin emme koskaan olisikaan kinastelleet! Olin jo ihan varma, että välimme tulisi viilenemään jossain vaiheessa lopullisesti, olin ihan itkuparku aina välillä, ja joskus tuntui, etten kestäisi enempää. Jos olisin kuunnellut joitakin ihmisiä, en edes olisi yhteyksissä enää kanssasi, sitähän aluksi ehdotin myös sinulle, mutta kieltäydyist edes ajattelemasta koko asiaa. Sisälläni velloo kuitenkin nykyään todella hyvä olo, kun ajattelen sinua! On mahtavaa, kuinka läheiseksi taas tunnen itseni kanssasi, ja haluan ehdottomasti jatkaa samalla linjalla! Toivottavasti tulevaisuudessa ei tulisi mitään, joka rikkoisi välejämme pahasti. Olemme molemmat aikuistuneet, ja osaamme ottaa asioita rennommin, olet jälleen yksi elämäni tärkeimmistä ihmisistä :3<3

2. Arvostan sinua todellapaljon, ja olet yksi parhaista ystävistäni! En aina huomioi sinua, saatika kerro jatkuvasti, kuinka paljon sinusta välitän, mutta voi kyllä, puhun sinusta usein muille ja ajattelen sinua paljon! Minusta olisi ihana viettää kanssasi enemmän aikaa, tutustua paremmin, vaikka olemmekin tunteneet jo monen monta vuotta. Sinusta tuntuu siitä huolimatta löytyvän kokoajan uusia piirteitä, joihin ihastun! Sinulle on hyvä puhua ja olet ihanan rehellinen kaikissa asioissa! Olet sympaattinen ja hellyyttävä, kaikinpuolin ihastuttava persoona! Toivottavasti pääsisin pian viettämään aikaa kanssasi enemmän, olet yksi niistä harvoista ihmisistä, jotka KERTOVAT minulle, että olen heidän mielestään mahtava persoona juuri omalla tavallani, ja se nostaa itsetuntoani! Kiitos siitä, että olet olemassa, olet todella, todella rakas minulle!<3

3. Tunnen välillä itseni todella itsekkääksi seurassasi. Olet tehnyt ihan hirvittävästi puolestani, ja arvostan sitä todella paljon enemmän, mitä ehkä käsität. Ilman sinua olisin suistunut monessa asiassa ojasta aallikkoon, ilman äijämäistä ajatteluasi ja lähes 24/7 tukeasi en tiedä, missä tilanteessa olisin nyt. Olet yksi elämäni suurimmista valoista, olet minulle hyvin, hyvin rakas ja tärkeä! Minua pelottaa tulevaisuus, jolloin et ehkä olekkaan enää aina lähelläni. Kuinka minä silloin pärjään? Olet minulle kuin kukalle substral, kukka kasvaa kyllä ilmankin, mutta sinä varmistat sen, ja olet parempana tukena minulle, kuin pelkkä kukkamulta! (vertauskuvat,eh?) Toivon, että olisimme aina läheisiä, sillä tunnen sinuun niin suurta riippuvuutta. Olen välillä pahoillani siitä, kuinka kiinni olen sinussa jatkuvasti, ja yritänkin hiukan rajoittaa, ettet lopen kyllästy minuun! Haluaisin kovasti olla arvoisesi ystävä. Olet sanonut, että riitän sinulle sellaisena, kun olen, mutta olen niin paljon vuodattanut suruja ja huoliani sinulle, että suren jo sitä, ettei minulle ole tarjoutunut mahdollisuutta vastapalvelukseen. Mottoni kun on, että "tee toiselle se, mitä itsellesi haluat tekeväksi". Sinä olet tehnyt puolestani NIIN paljon, kiitos siitä, rakas ystävä<3 Odotan, milloin on minun vuoroni. Sinäkin olet todellakin ansainnut osasi !

4. Tiedäthän, että olet minulle tärkeä ja rakas? Taidatpa tietää. Välitän sinusta todella, todella paljon, sitä ei voi kiistää. En vain ole varma, kuinka vahvasti tämäkin ilmenee. Haluan olla tukenasi ja olla ystäväsi, minusta on tuntunut jo jonkinaikaa ainoastaan siltä, vaikka sinusta ehkä olemme kokoajan olleet läheisempiäkin. Minusta meidän pitäisi tavata ja jutella, haluan puhua sinulle kasvotusten asioista, jotka minua ovat vaivanneet, mutta joista en osaa kertoa puhelimessa. Voi olla, että ehkä se, että tapaamme, on se substral (yey pysyn kukka aiheessa), mitä tarvitsen, jotta tunnen itseni kanssasi jälleen läheisemmäksi, mutta tällä hetkellä minusta tuntuu tältä. Meissä on niin paljon samaa, mutta niin paljon erojakin, jotka vaikuttavat kaikkeen. Ystävänäsi kuitenkin pidän sinusta myös ns. 'huonoine puolinesi', välitän sinusta ja siitä, mitä sinulle kuuluu, siitäkin huolimatta, että nopeasti kasvanut läheisyytemme on alkanut hiipumaan lähes ihan yhtä nopeasti kuin alkoikin. On vielä paljon asioita, joita en sinussa tunne. Olen hidas ja tarvitsen aikaa. Ottaisit sinäkin rennommin ja tekisit asioita ajan kanssa. Kaikissa asioissa ei elämässä täydy pitää kauheaa kiirettä ja stressiä. Olet minulle hyvin rakas ja tärkeä, haluan tutustua sinuun paremmin, ja ehkä se olisikin lopulta asia, joka ehkä kohottaisi läheisyyttämme taas sille tasolle, mitä se ihan alkujaan oli. Haluan olla kanssasi läheinen, mutta se vaatii yhteisiä pelisääntöjä ja kummaltakin oman panostuksensa. Älä polta itseäsi loppuun, olen huolissani sinusta.

5. Minulle on tullut ihan mieletön tarve tutustua sinuun paremmin! Jokakerta, kun tapaamme, tunnen olevani läheisempi kanssasi. En tiedä, olenko sinulle ihan vain kaveri, mutta itse pidän sinua ystävänäni. Sinulla on järkeviä juttuja ja saan keskusteltua kanssasi asioista, jotka minua vaivaa, ja saan mielipiteistäsi paljon irti. Sinulla on mielenkiintoisia näkökantoja, ja minusta on mukava jutella kanssasi. Kiitos siitä, että olet olemassa. Olet hyvin ihana ja mukava persoona, varsin suloinen, vaikka moni pitääkin sinua alkujaan pelottavana :3<3 Haaveilen, että meistä voisi tulla joskus vielä ehkä todellakin läheisiä ihmisiä, ja että näkisimme enemmän :3 Sinun kanssasi on mukava viettää aikaa<3

ANNOJ;sLuonut: ANNOJKeskiviikko 17.03.2010 17:39

Tiedätkö miltä tuntuu menettää ihminen jota oikeasti rakastaa? Ystävä, perheenjäsen, poika-tyttöystävä.. Rakkaimpansa menettäminen on ihmiselle tuskallisinta. Jos rakkaasi lentää taivaaseen, et halua jäädä katumaan sitä, ettet koskaan sanonut hänelle, kuinka paljon häntä rakastit.
Et halua surra sitä, miksi et halannut häntä viime kerran kun näitte. Mielessäsi pyörii vain tuhat ajatusta mitä olisit voinut tehdä toisin.. Sen vuoksi, ettei tarvitsisi katua, kerro ystävillesi, poika-tyttöystävällesi, perheellesi ja muille tärkeille ihmisille, kuinka paljon heitä rakastat. Muista osoittaa välittämisesi heille tarpeeksi usein. Sillä koskaan ei tiedä, mitä voi tapahtua. Paras ystäväsi voi joutua huomenna auto-onnettomuuteen ja menettää henkensä, mitä vain voi tapahtua. Mutta tärkeän ihmisen voi menettää myöskin toisellakin tapaa. Ystäväsi voi yhtäkkiä kääntää selkänsä, jättää sinut. Rakkautesi voi lausua vain kaksi sanaa "jätän sinut" ja se kaikki olisi ohi.
Miltä tuntuisi, kun yhtäkkiä ystävä, jolle kerroit kaiken, joka olit ainut johon luotit, ei enää olisikaan vierelläsi? Tai kumppanisi, jonka kanssa jaoit kaiken, jota oikeasti rakastit, hylkäisi sinut?
Tässä maailmassa ihmisiin ei voi luottaa. Ihmiset pettää, jättää, puukottaa selkään, eikä koskaan ajattele seurauksia. Mutta älä sinä tee niin.
Ole luottamuksen arvoinen, jos joku kertoo sinulle jotakin, älä kerro siitä muille. Jos olet seurustelusuhteessa, älä koskaan koske toisiin. Rehellisyys on kaikista tärkeintä, sillä jokainen meistä tekee virheitä, mutta harva meistä niistä uskaltautuu sanomaan. Jos teet väärin,kerro siitä.
Pikku jutut tekevät sinusta paremman ihmisen. Lupaa yrittää miettiä tekojasi.. Yritä olla hyvä ihminen.. Siitä sinut palkitaan.
Jos tämä teksti yhtään pisti sinua ajattelemaan asioita, lisää tämä päiväkirjaasi.

`EmmmmiJEE!Luonut: `EmmmmiLauantai 26.12.2009 02:46

Tarmo oksentaa joonas on baarissa, kiitti kaverit... :D

HemBa^^:'( <3 <3Luonut: HemBa^^Lauantai 10.10.2009 17:14

Niinpä...
On perjantai-ilta, ajat autoa..
(millainen on auto jota ajat?)
(SINÄ OLET KUSKINA!!!)
Sinulla voi olla vain neljä ihmistä mukanasi.
(Ketkä ovat autossa kanssasi?)
Ajaessasi sinä ja ystäväsi chillailette musiikin tahtiin.
(mitä kappaletta kuuntelette?)
No, siinä te viisi chillailette musiikin tahtiin Yhtäkkiä
hullu kuski törmää teihin takaapäin!
Menetät auton hallinnan ja auto luisuu tietä pitkin.
Osutte hidaste töyssyyn ja auto pyörähtää ympäri päätyen katolleen nurmelle tien
viereen.
Makaat paikoillasi itkien, koska sinuun koskee niin paljon.
Et kuule muuta kuin hiljaisuutta. hiljaisuutta...
hiljaisuutta...
Yrität huutaa ystävillesi, mutta olet niin shokissa ja suurissa
kivuissa ettet pysty edes puhumaan.
Makaat siinä elämäsi pisimmät 2 minuuttia, jotka tuntuvat
ikuisuudelta.
Viimein kuulet jotakin.
Kuulet ambulanssin sireenin, etkä koskaan ole ollut niin
helpottunut.
Makaat siinä, vieläkin autossa,
ajatellen perhettäsi, ystäviäsi, koulua, menneitä lomia, vanhoja
ystäviä, entisiä rakastajia.
Alat rukoilla itsesi ja muiden autossa olleiden puolesta.
Ensihoitajat vetävät sinut autosta, asettavat sinut
paareille ja
nostavat ambulanssiin.
Et näe etkä kuule muuta kuin tyhjyyttä...
Sinä olet yksin!!
Et saa mahdollisuutta nähdä muita kanssasi autossa olleita.
Matkalla sairaalaan sinä rukoilet itseksesi Kuolenko minä?'
Missä ystäväni ovat?
Ovatko he kunnossa?
Mitä minulle tapahtuu..?
Kuolitko sinä vai et?
Mitä tapahtui ystävillesi, jotka olivat kanssasi autossa..?
He kaikki kuolivat. Kaikki muut autossa olleet kuolivat.
He ovat kaikki poissa.
Et koskaan enää näe heitä.
Ja mitä sinuun tulee..
Myös sinä kuolit.
Odota, sinä vain kuvittelit.. Eikö totta?
Mutta mitä jos tämä olisi oikeasti tapahtunut?
Mitä jos se oikeasti tapahtuisi sinulle?
Ajattele sitä..
Se auto oli VIIMEINEN auto, jossa IKINÄ olit ystäviesi
kanssa.
Ne neljä ihmistä olivat VIIMEISET henkilöt joita IKINÄ näit.
Valitsitko nämä neljä ihmistä viisaasti..
Vai toivotko, että joku muu olisi ollut autossa kanssasi?
Laulu, jonka tahtiin chillailitte oli VIIMEINEN laulu, jonka
IKINÄ kuulit.
Etkö toivokin, että sinulla olisi ollut mahdollisuus kertoa
kaikille
heille kuinka heitä rakastit?
Etkö toivo, että olisit voinut kertoa vanhemmillesi
viimeisen kerran, että rakastit heitä?
Etkö toivo, että olisit voinut suudella
poika/tyttöystävääsi viimeisen kerran?
Toivotko, että olisit voinut kertoa ihastuksellesi kuinka
paljon pidit hänestä?
Toivotko että voisit halata ystäviäsi vielä viimeisen
kerran?
Toivotko että sinulla olisi ollut mahdollisuus tehdä kaikkea tuota?
jos tämä viesti vähänkin kosketti sinua ole hyvä ja kopioi tämä omaan päiväkirjaasi sillä minua tämä todella kosketti ja haluan sanoa teille kaikille että välitän teistä todella paljon sillä sitä ei koskaan tiedä mitä voi tapahtua!
JA muista tämä sanonta: Elä jokainen päivä kuin se olisi
viimeisesi.'
Ja kun joku sanoo rakastavansa sinua, tiedä sen tarkoitus ja
tarkoita sitä kun itse sen sanot.
jos sinä et kopioi tätä niin olet kylmäsydämminen etkä välitä rakkaimistasi! tämä voi olla sinun viimeinen mahdollisuutesi!
Kerro jokaiselle että
välität.
Jos sinä ajattelet, että jokin päivä unohdan sinut; vastaus
olisi,
EI IKINÄ ELÄMÄSSÄNI!
Jos kysyisit, mikä on minulle tärkeää; vastaus olisi SINÄ!!
Jos sinä kysyisit, pidänkö sinusta; vastaus olisi, Kyllä
ehdottomasti!
Sinä olet minun nauruni, minun puhdas helmeni, minun
enkelini..
Sinulla on 30 s tehdä yksi toive..
*START*
*1
*2
*3
*4
*5
*6
*7
*8
*9
*10
*11
*12
*13
*14
*15
*16
*17
*18
*19
*20
*21
*22
*23
*24
*25
*26
*27
*28
*29
*30
*STOP!!!!*
jos kopioit tämän viestin päiväkirjaasi toiveesi toteutuu!

tOhvu[Ei aihetta]Luonut: tOhvuPerjantai 24.04.2009 11:58

Tänään muuttoaaaaa kotia, ah pääsee täältä poisa <3
Hemmetti ku joku soittaa yhdeltä yöllä ovikelloa ja hakkaa ovea täysillä, ja sitte se ehti lähtä ennenku ehdin ovelle asti. no, sitte ei tullu enää unta, ja valvoin vähän yli neljään -.-' Nukkuin koko yönä jotain kolmetuntia..

SITTEN AAMULLA selviää että se oli ALISA PERKELE (vaikka sitä epäilinki yöllä) ja se kosti sen takia ku mie kävin herättämässä sen sunnuntai aamuna KLO 11 ja sen mielestä oli mukamas aamu vielä. perhana :D
« Uudemmat - Vanhemmat »