IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Urheilu ja liikunta
Perustettu
22.4.2008
Tilastot
Käyntejä: 336 (1.7.2008 alkaen)
« Uudemmat - Vanhemmat »
"HEEEI ! täällähä kiitää polvivammane kärjessä ! JA KOUTSI MUKANA !" :D ;)

kiidettiin feat. ENSKAPARAS<3 :)

tannjj1 !Luonut: tannjjTorstai 29.04.2010 09:20

;)
ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ HUOMENNA LÄHETÄÄ<333
:P:P:P:P:P:P:P:P:P

BabylonBiatchKuolen.... -.-Luonut: BabylonBiatchPerjantai 25.09.2009 17:19

Viikonloppuhan meneeki tooosi mukavasti järjestäessä papan 80v-juhlia mummun ja sen siskojen kanssa -.-" ja kokeisiin pitäis lukee viel kaupan päälle että käy se näinkin...
Suunnistuskin meni päin persettä ja ruotsin tunti kusi -.-
Tulis viel kotiarestia ens viikoks niin kaikkihan olis niiiiiin täydellistä -.-
Niin ja tietty mulle voi tekstata nii en ainakaa kuole tylsyyteen kuunnellessani jotai juttui sodasta ja isopapastani yms.

AIKM-ANSKU EKSYI TÄNÄÄ! :D Luonut: AIKM-Torstai 02.07.2009 02:20

NOKIALLE!!!! :D:D

Joo, tiiän, että omistan loistavan suuntavaiston. :D:D

äs-ämjoomo.Luonut: äs-ämTiistai 05.05.2009 02:08

Sartsu ja Janna on ehkä parhait tai jotai &lt;tuuletus&gt;
Ei me ees eksytty, ei vaa osattu pois :::DD
"Miten te luulette et meijän lapset osaa tääl kulkee jos teki eksytte?!"
Sit Janna sammutti kielistudios valot ja silllleeee =)
[smile + äs-äm = hyvä yhdistelmä &lt;vink&gt;

A-liis-alauralauantaiLuonut: A-liis-aMaanantai 23.02.2009 01:06

Olin lauran kaa lauantaina, sekkailtii vähä noilla busseilla. Siis tarkotushan oli mennä Kalevaan, mut kumpikaan ei jaksanu noista bussista nii päädyttiin johki Leinolaan päi. Jäätiin äkkiä pois bussissa ja takasi päi bussipysäkkiä sai ettiä jonki aikaa, käveltii joku kilsa ja saatiin vielä oottaa sitä bussia sielä. Sitte jäätiin Kalevassa pois, mut siellä ei ollu mitää jännää nii mentii yks pysäkin väli tammelaan ja sitte syömää. Ku oltii syöty mentii keskustorille ja Sokokselle jossa sitte nähtii se mauton fanittaja ja mentii sen kaa kahveelle. Kahvi jälkee tuli lähtö Raholaa hakee vähä lisää vaatetta. Lähettiin seuraavalla bussilla takasi keskustaa ja päätettii bussissa että mennään Lahdesjärven ABC:lle, katottiin aikataulukirjan kartasta millä bussilla päästäis, katottii että 12 menee siittä ohi. Joten mentii seuraavaan 12. No ei me koskaan minnekkää Lahdesjärvelle päästy vaan löydettiin ittemme Turtolasta jostain mettän keskeltä. No alettiin tarkastaa kartasta ja mehä oltii menty iha väärää bussii. Ooteltii sitte bussii numero 21 jolla päästiin Koskipuistoon. Kuitenkin haluttiin ABC:lle koska piti päästä K-kauppaan ja kaikki muut oli menny jo kiinni ku kello oli jotai 20. Mentiin siis Kalevan ABC:lle 18:sta. Ku päästiin sinne ABC:lle huomattii että siellä ei ollu K-kauppaa vaa Sale. No mentiin sinne kuiteski, juotiin kaakaot tseikkaltii niitä jätkii jokka pelas pelikoneita ja ne katteli meitä täytyy myöntää. Käytii sielä prkl:n Salessa ja heitin melkei flipat mut sain Laurasta tukee ni pysyin pystyssä. Sieltä mentiin keskutorin mäkkärii jossa lämmiteltiin kunnes meidä bussi Raholaa lähtis. Kun päästiin Lauralle mentiin koneelle ja nii no, siinä oli varmaa kaikki vai mitä Laura? Ei sitä puheluu ja sitä mitä nähtii webistä tarvi muille kertooo. ;))
oltii sunnuntain leffas, käytii kattoo Twilight - houkutus - se oli muute iha huippu ! &lt;vink&gt;

njoo sit aateltii kävellä kastellii riina kans, poikettii siin matkal mummul, ku piti kädyä hakee semmoset pikkuset ihanatsulot tossut vai mitä ne on, ni rinesin pikkusiskon ristiäislahjaks .............. ( äiti käski :d )

lähettii sielt joskus puol yheksä aikaa kävelee kastellii kohti, käveltii siin varmaa joku ehk puol tuntii ku huomattii et ollaa iha hukas - OLTII KÄVELTY MARKETTIE VÄÄRÄLT PUOLELT -
seikkailtii siel sit ja siku oltii tultu johki autotie vieree jos oli kyltit kaketsulle,
ni riina soitti ja kysy neuvoja .

noo sit lähettii kävelee takaspäi ja huomattii semmone tieviitta kastellii.
käännyttii sit sinne, ja riina sano et ollaa tultu just vääräl puolel kastellii mihi ois pitäny mennä.
AATELTII NÄI VIISAIN TYTTÖIN et jos kävelee suoraa kokoaja ni me päästäis sinne kaupoil, mist olis lyhyt matka niitte talolle.
me käveltii ja käveltii, sit loppu autotie, mentii pyörätiel, sit se käänty johonki suuntaa, ja sit me vaa käveltii kokoaja eteepäi, kunnes huomattii et oltii iha hukas.

riina soittaa taas neuvoja .. oltii tietenki iha jääs, ku -17 astetta pakkast .

me sit seikkailtii siel joku tunti viel ja tultii lämsänjärven suerakuntatalo kohal, sit ku soitettii TAAS neuvoi ni meit käskettii kävellä tuonnejatänne suuntaa ja kääntyy sit sinnejatänne, no tehtii sit sillei ja tultii takas sinne seurakuntatalolle :D oltii kävelty ympyrää &lt;tuuletus&gt;

no meit tultii loppujelopuks hakee TAKSIL ku ei osattu enää pois sielt ..
kello oli puol ykstoista ku päästii sisälle , sormet ja varpaat oli iha tunnottomat :d

SIT ILLAL mietittii et olis vaa pitäny kävellä sitä autotiet suoraa eteepäi


katottii viel leffa : Hal ja suuri rakkaus .

nukuttii riinankans semmoses pienes yhe henge sängys, on muute selkä ja niskat aika kiva kipeet :d

AsennusvirheSuunnistustaLuonut: AsennusvirheTiistai 16.09.2008 22:22

Oli tuossa sitten suunnistuskisat. Ei sitten ihan menny suunnitelmien mukaan :D

Eksyttiin Helin kanssa heti alkumetreillä, kadotettiin muut ja harhailtiin sitten keskellä-ei-mitään kehestaan. Sitten seurattiin ala-asteelaisten sunnistusmerkkejä ja päädyttiin vieläpahemmin mettään. Noh, sitten löydettiin eksynyt Jenna. Yhdistettiin hyvät suunnistustaitomme ja rämmittiin sitten siellä metsässä ihan hukassa. Sitten, ku etittiin vitos rastia, ni Kössi, Anni ja Joona löyti meijät. Oli kerrassaan ihanaa nähdä ihmisiä!:D Noh, yhdistimme voimamme ja lähdimme seikkailemaan. Sitten päädyttiin jotenkii tutulle tielle. Kössi pysäytti auton ja kysy, et satuttaskohan me olemaan Lintusaloon vievällä tiellä, niin tottakai meikäläiset oli osannu suunnistaa sinne asti :D Oli siellä onneks muutkii rämpineet x)) Maaliin kun pääsi niin oli aika voittaja fiilis. Oli muuten ensimmäiset ja viimeset suunnituskisat, joihin tämä tyttö osallistuu!!

Puhelimilla oli paljon käyttöä ;)))))
« Uudemmat - Vanhemmat »