IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
27.5.2008
Tilastot
Käyntejä: 433 (1.7.2008 alkaen)
Koko
3 jäsentä
Tyttöjä: 2 (67 %)
Poikia: 1 (33 %)
Keski-ikä
16,8 vuotta
Otos: 3 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 17,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 16,4 vuotta

Jäsenet (3)

LissuRottaSuppuna-heTero]
« Uudemmat - Vanhemmat »

MaraiaPurnaustel ihmettelLuonut: MaraiaKeskiviikko 08.07.2009 12:30

Törmäsinpä kolmeen juttuun työmatkalla.

Ensin lähdin ihan töihin ja kummastelin kun rapun lasioveen oli laitettu lappu "HUOM! Pihan maarakennustöistä johtuen käyttäkää toista ovea, kiitos."
Meillä on rapussa vain yksi ovi. Toivottavasti nuo maarakentajat ymmärtävät sen ennenkuin kaikki asukkaat jää mottiin. Jos siis soitan yhtäkkiä että haluan pitää etäpäivän, syy on tämä.

Toiseksi, luin junassa Metroa ja huomasin että sinne oli siteerattu Ircquotesia.
"Eihän kananmunia tartte keittää ennen paistamista"
LOL Näin sitten tämänkin elämäni aikana.

Ja kolmanneksi annan Totaalisesti Kujalla -palkinnon sille suomalaiselle tytölle joka voitti ne liput siihen Michael Jacksonin konserttiin. Tyttö sai liput noin miljoonan hakijan joukosta, riemuitsi kuten asiaan kuuluu ja koska ei pääse paikalle, eikä halua myydä lippuja kunnioittaakseen Jackon perheen toivetta.

OIKEESTI. Lippuja oli jtn alle 18k. Miljoonat ihmiset halusivat kuollakseen paikalle. Sitten tää yks saa kaksi lippua sinne, eikä pääse paikalle eikä anna niitä kenellekään muulle jotta joku muu pääsis paikalle. Jos et pääse paikalle, et hae niitä lippuja. Jos haluat kunnioittaa Jackon perheen toivetta ettei lippuja myytäisi, anna ne jollekin.

Tuo on mielestäni niin väärin etten meinaa saada henkeä. Suututtaa kun ihmiset eivät ajattele.
Sitten vielä pääsee lehteen että jopas on hienoa kun suomalainen sai liput, ollaan me nyt onnekas kansa. Eipä kuitenkaan osattu muuta kuin heittää nekin hukkaan ja kaikki miljoonat joiden sydän särkyi kun eivät saaneet lippuja, kiittävät.
« Uudemmat - Vanhemmat »