IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 1 620 (1.7.2008 alkaen)
Koko
19 jäsentä
Tyttöjä: 4 (22 %)
Poikia: 15 (78 %)
Keski-ikä
39,3 vuotta
Otos: 7 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 34,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 40,1 vuotta

Jäsenet (19)

AkkuPatteriVellu_81kaa0sQuitchentchen_Brigandpunk_spaik88neleonnosfeiirzpunkki-ankkaHanicaboomstickray-xFlagburnerPartisaaniZumomotoka-ari
« Uudemmat - Vanhemmat »
Hehah, hassu päivä, vasemmistoliitto ja vihreät (joojoo, vihreät ei ole erityisesti vasemmistopuolue) hallitukseen kusettamaan, kääntämään takkia ja heittämään paskaa niskaan! Huvittavaa. Olin mä kieltämättä ehkä hiukan yllättynyt, mutta en kovin.

Tässäkin asiassa on puolensa ja puolensa, kokonaisuuden kannalta uskoisin sen kuitenkin olevan enemmän positiivinen vaikutuksiltaan. Pidän erittäin todennäköisenä että tästä seuraa toisiinsa liittyviä asioita: 1. ainakin vasemmistoliiton, hyvin todennäköisesti myös vihreän liiton, kannatus laskee, 2. monen näissä puolueissa ja niiden nuoriso- sekä naisjärjestöissä toimivan radikaalin vasemmistolaisen, anarkistin ja radikaaliekologin harhakuvitelmat puoluepolitiikan vaikuttavuudesta hälvenevät, 3. Suomen anarkisti- ja autonomiliikkeet kasvavat ainakin hiukan.

Eli JiPPiJAiJEE valtiollinen politiikka, omien aatteiden myyminen sekä ajaton ja ylitsepursuava yhteiskuntaluokkien välinen yhteistyö!
« Uudemmat - Vanhemmat »