IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muut
Perustettu
2.6.2008
Tilastot
Käyntejä: 441 (1.7.2008 alkaen)
Koko
2 jäsentä
Poikia: 2 (100 %)
Keski-ikä
35,8 vuotta
Otos: 2 jäsentä
Poikien keski-ikä: 35,8 vuotta
Ylläpitäjä
Juan_Ramirez

Jäsenet (2)

Juan_Ramirez|mikkok|--
« Uudemmat - Vanhemmat »

{Nunu}kesä 2009!!! <3Luonut: {Nunu}Sunnuntai 09.08.2009 05:41

en olis ikinä uskonu että tästä kesästä tulee parhain kesä mitä oon eläny :)
kaikki on menny niin mukavasti lukuunottamatta muutamia juttuja joille kukaan ny ei voi mitään.. :( mutta minkäs teet, elämä on sellaasta!

kesä alko mitä parhaimmin, RIPARILLA! <3 kiitos siitä kaikille kesän 1. riparilaisille, en unohda teitä koskaan :) sitte tuli rippijuhlat ja ajattelin että kaikki tulee olemaan nii täydellisesti sen yhen kans kunnes sitte juhannuksena tajuttiin aika lailla molemmat että siitä ei tuu mitään. Vaikka se paskasti päättyki, nii toivon sulle silti kaikkea hyvää jos ny ikinä tätä tuukkaa lukemaan!

Mutta tapahtu juhannuksena jotaki hyvääki ;) ehkä jotaki aivan parasta!
Mun piti vaan sanoa sulle hyvästi ja kiitos kaikesta, mutta mitenkäs kävikään?! :D
nyt ollaan oltu puolitoista kuukautta yhes ja se aika jonka oon sun kans viettäny nii on ollu aivan ihanaa! Sä olit mun vieres ku mulla oli suruaika ja oot vieläki, sä olit mun tuki ja turva :)
kiitos siitä kulta, en tiedä mitä olisin tehny ilman sua <3

Kavereita en nähny paljo ollekkaa muutaku vauhtiajoos ja välipuistos ja aivan alkukesästä, mutta oon silti ihan tyytyväänen, olisin toki voinu viettää enemmänki aikaa kavereitten kans, mutta aina ei voi kaikkea keriitä :D koulus on vaan se hyvä puoli että näkee kavereita ja ihmisiä ^^ <3

MUTTA tämän kesän kruunas kyllä ROCKPERRY! jumalauta, mä näin Lordin taas pitkään aikaan ja eturivissä on aivan mahtavat paikat, pakko sanoa! Eturivi PARAS rivi ;) en oo ny raporttia siitä kirjottanu mutta pakko sanoa että aivan mahtava keikka oli! Pakko päästä kohta taas uudestaan keikalle :p jos rupeisin ny kertomaan siitä keikasta nii menis koko yö nii en jaksa ku väsyttää jo siihen malliin :) mutta sielä taas tajus että kuinka sitä jostaki bändistä voiki tykätä nii paljon ku tuasta, aaah<3 aivan mahtavaa :))

Kiitos kaikille ihmisille kesästä jotka mun kans on sitä vähäki viettäny :)
kiitän erityysesti konstaa, elinaa, miikkua ja kultaa! <3
jotenki teidän kans oon viettäny eniten aikaa kesän aikana ^^
Ja tietysti kaikkia riparilaasia <3

Rakastan tätä kesää iloineen ja suruineen, molempia on ollu mutta kaikki ajan kanssa! :)

Kiitos ihmiset <3

ps. kiitos myös jaanalle ku lähdit meidän kans helsinkiin mukaan :) se reissu oli kyllä aivan mahtava ;) "kotimaisia mansikoitaki" maistettiin :DD ja möhköfantinki sieltä matkaani nappasin :L
unohtumaton reissu se <3
« Uudemmat - Vanhemmat »