IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Terveys ja elämäntavat
Perustettu
10.6.2008
Tilastot
Käyntejä: 427 (1.7.2008 alkaen)
« Uudemmat - Vanhemmat »

murmelimiesterveyskeskus=arvauskeskusLuonut: murmelimiesSunnuntai 09.10.2011 20:18

no mulla on ollu nyt jo tässä viitisen päivää 38 asteen kuume ja tänää nousi sitte 39 ja päätin sitte käydä terveyskeskuksessa. no menin sitte sinne odotushuoneesee odottelee et pääsisin sinne ja ajattelin et jes täs ei oo ku kolme ihmistä ennen mua ei tässä kauaa mee. noh...

ensin sinne yhen ainoon lääkärin vastaanotolle ei viiteentoista minuuttii pyydetty ketää ja sitte ku se huonosuomi puhuva venäläinen vladimiri sitte sieltä vihdoin tuli pyytämään seuraavaa ni eiköhä joku ärsyttävä mummo rupee vinkumaan siinä kuinka hän on odottanu jo kauan ja siinä sitte meniki taas ja vaikka kuinkakauan. sitte se vladimiri sano että "te olete seuraavana" ni se hiljenty.

no sitte ku se vihdoin pääsi sinne ni eiköhän se istunu siellä sitte semmoset kirjamellisesti neljäkytä minuuttia. siinä vaiheessa jono oli kasvanu iha superpitkäks ja pinna jo pikkasen kireellä. no sitte se tuli sieltä ja päästiin taas jatkaa eteenpäin.

sitte pääsin ite sinne kahen tunnin jälkeen tutkittavaks ja eihän se vladimiri sitte siinä ymmärtäny paskan vittua mitä sille yritti selittää eikä toisinpäin. loppujenlopuks sain sitte ohjeeks vaan levätä ja syödä buranaa. hyvä päivä.

irkkuu`[Ei aihetta]Luonut: irkkuu`Perjantai 31.07.2009 13:16

en pysty puhuu enkä nieleen kun sattuu niin helvetisti. popsin antibiootteja, buranaa ja bafusiineja aina sillon kun satun saamaan ne nieltyä jotenkin, eikä mikään niistä auta. terveyskeskuksessa vaan sanotaan että 'ota lisää buranaa ja panadolia'. elämä on mukavaa.

haemoglobin[Ei aihetta]Luonut: haemoglobinKeskiviikko 22.04.2009 14:30

kävin tänään sielä terveyskeskuksessa ja kävin nieluviljelyssä.
se täti sielä epäili et mulla on angiina, mut viim. ylihuomenna saan tietää et mikä on homman nimi.
eikä tehny mun silmillekkää mitää, jotai rasvaa vaa laitto ja sano et "jos ei tolla lähe nii osta sit apteekista jotai silmätippoja"

niinku mä ny tietäsin, ja kiva jos mun silmät on tulehtunu =( vitu kakkaaa
« Uudemmat - Vanhemmat »