IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
10.6.2008
Tilastot
Käyntejä: 539 (1.7.2008 alkaen)
Koko
2 jäsentä
Tyttöjä: 2
Keski-ikä
19,4 vuotta
Otos: 1 jäsen
Tyttöjen keski-ikä: 19,4 vuotta

Jäsenet (2)

JORI69shide
« Uudemmat - Vanhemmat »

zipmunk:)Luonut: zipmunkLauantai 22.05.2010 15:39

http://www.youtube.com/watch?v=v1PBptSDIh8
and all your problems go away..
vois mennä ikkunal istuu, putoo ja ennenku osuu maahan ni lentää kauas pois tästä kaikesta koska mikään täällä maailmassa ole kivaa tai edes totta. kukaan ei tiedä todellisuudesta paskaakaan, pystyisitkö oikeasti lentämään tai kävelemään veden päällä, olematta ruokaa loppu elämäsi. miksi kukaan on edes syntynyt tänne maailmaan? kertokaa se minulle, ennekuin tiedän miten elämän päättää.
entäs jos joku meistä tietää miksi me olemme täällä, muttei kerro sitä meille? omasta mielestäni tässä ei ole mitään järkeä. onko teistä? kaikki sotii, vihaa ja rakastaa, itkee toisten perään. mitä
rakkaus oikeasti edes on?
onko ystävät todellisia, olenko minä, sinä, te tai me edes todellisia, näytämmekö oikeasti tälläiseltä mitä näemme peilistä ? vai onko tämä kaikki harhaa, pelkkäää illuusiota? miksi kellokin on keksitty, onko aikaa edes oikeasti olemmassakaan..?
alan pikkuhiljaa epäilemään kaikkea, pohtimaan syvällisiä asioita.

miksi syömme, miksi kello on keksitty, miksi minä olen täällä, miks me kävelemme eikä lennetä, miksi näytämme tälläiseltä, miksi olemme sellaisia kuin olemme? kuka kertoo minulle tämän kaiken? kuka olisi niin fiksu, tai eihän kukaan pysty kertomaan, vaan se pitää itse miettiä miksi..?

miksi minä olen juuri tälläinen, miksi sinä olet juuri tuollainen minua kohtaa, mutta toista ihmistä kohtaan kenties erinlainen. miksi me rakastamme, vihaamme, tapamme, iloitsemme, nauramma, suutelemma, halaamme, mietimme, puhumme, syömme, rakastelemme tai edes olemme olemassa vai olemmeko oikeasti olemmassa?

kiitän ja kuitan jos jaksoitte lukea koko tekstin, oli paljo asiaa.. :) ♥
« Uudemmat - Vanhemmat »