IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
24.6.2008
Tilastot
Käyntejä: 407 (1.7.2008 alkaen)
Ylläpitäjä
polem
« Uudemmat - Vanhemmat »
Kuinkas ollakaan! Erään kesäillan päätteksi varmistan selkärankani romanttisuuden itselleni ensimmäistä kertaa. Rikkouduuin päästäni pieneiin aivohiukkasiin jotka kimaltelivat somasti kuin ne, tieadättehän ne lasiset esineet joissa on vettä sisällä ja kun sitä pyörittää ja ravistelee se näyttää myrskyisältä talvimaisemalta. Siinä se lillui edessäni kuin mikäkin pahanen, lepakot lentelivät yllämme vaanien. Pikkuhousuni olivat kosteina hilpeydestä. Kasvoin ulos pölystä ja levitin siipeni tuntemattomalle preerialle. Kaivoin käsilläni kuopan maahan etsiäkseni kultaa jonka tiesin olevan siellä, aivan siellä, mihin muistin sen kaivaneeni. Kaikki nuo seksiunet ovat pöllyttäneet mielikuvitustani kuin mehiläiset. Olen sulaa väristystä kuin kuunvalo joen pinnalla kun siihen heittää pienen kiven. Pelkkää valoisaa väristystä. Kokonaan. Rutistaen kokemusta kuin nallea minä muistin mistä kohtaa ei saanut painaa. Silkkirankaani kasvoi miljoonat ruusut joita jumala nuoli kuin kyyhkysen pensasta. Minua tultiin hakemaan pois, minut liu'utettiin takaisin maailmaan josta juureuduin. Kasvoin itseni mittaiseksi hetkessä. Hipaisemalla tuota ruohonkortta minä aikaansanoin maagisen mullistuksen. Kaikki tämä, kasvojeni hivelemänä.


Missä loogisuus? Missä? Olemmeko todella kuolleita eläviä? Kasvatamme surua kuin juurakkoa kuoleman kynsissä minne ikinä kävelemme ja se rakkaus, mitä kutsumme, on heleää kaikua sille mitä se voisi olla. Nyt loogisuuden pinnan hukanneena voin antautua virralle raiskattavaksi, kyllä. Millaista nautintoa sinulle saisi olla? en minä tarvitse toista häkkiä. Paikoillani. Valmiina.

he

polem[Ei aihetta]Luonut: polemKeskiviikko 03.12.2008 18:27

lol tuntuupa hyvältä taas

polemsano ALuonut: polemPerjantai 26.09.2008 01:52

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa



HULLUUTTA

HULLUUTTA!!

Maailman paras



LOKKI
joka loukuttaa siipiään
pääni päällä
sinisellä taivaalla,

sinä LOKKI siellä ylhäällä
sukella alas
tule tänne
ota minut mukaasi
ilmaan!

Siivet välähtävät
sielun silmien ohitse
ja liidän siellä ylhäällä
viileässä ilmassa

aaaaaah, ilmassa

Mä elän itseäni varten
Mä elän itse
Mä elän itseäni varten
Mä elän itselleni
Mä elän
Mä elän itseäni varten, en ketään muuta
Minä elän itseäni varten
Irti epäilystä, irti hämmennyksestä, irti tiedostamattomuudesta, irti flippailusta, irti itsestä, irti hänestä (Mä elän itseäni varten), irti mielipiteistä, irti kapinasta, irti valtiosta, irti kritiikistä, irti peloista (Mä elän), irti pahuudesta, irti illuusiosta, irti epärehellisyydestä, irti murheista, irti riippuuvuudesta, irti kaikesta omasta. Takaisin elämään.

Katsokaa nyt miten onnistunut!! (Onko serotoniinivarastojen täydellinen tyhjentyminen sitä, että kysyy itseltään: Mitä onnellisuus oikeasti käsittää?) Vai sitä että jättää kysymättä. Onnellisuus takaa pelon. 'Nyt huomaan: Minulla on vielä jotain menetettävää!' Ja sen julistaminen on tärkeä osa prosessia. En tahdo ikinä tulla järkiini.
« Uudemmat - Vanhemmat »