IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
30.6.2008
Tilastot
Käyntejä: 319 (1.7.2008 alkaen)
Koko
3 jäsentä
Tyttöjä: 1 (34 %)
Poikia: 2 (66 %)
Keski-ikä
19,9 vuotta
Otos: 2 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 21,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 18,4 vuotta
Valvojat
stiplu, vuoristorata, Parabola

Jäsenet (3)

vuoristorataParabolastiplu
« Uudemmat - Vanhemmat »

sassemonLisää protuhihhuloinnistaLuonut: sassemonMaanantai 30.06.2008 01:46

Kuvia tulossa koneelle.

Protu oli: Ruusunnuppu, Aviopariskunta ja heidän liukastelauantai, Joukon laulut ja joukolla jäätä särkemään, Viivi intiaanina ja Riikka kaapattuna, "Mä en pidä näistä raiskauksista", "Emme usko ihokarvojen mahtiin", "Eins, zwei, drei, nazipolitzei!", myöhään valvomista, liian väsyneitä juttuja, vielä väsyneempiä aamuja, vähän flunssaa, Vahermaa, larppausta ja riippuvaisuuksia, kännisiä aamuherätyksiä, sammakkoja kattilassa (jokaisessa tulevaisuudessa Taru kuolee), pelikortteja, "Uu, ii, tissit, ÄÄK!", laiturinupotusta, itkua ja paljon naurua, halauksia ja mahautumista, uusia ihmisiä ja monipuolisia mielipiteitä, loistavia tiimiläisiä, Iiris ei mene joukon mukana, Masin murinaa, hierontapiiri, hullun kylmää vettä, "sulle ei lämpee saunakaa", Turkulaisia (JÄÄTYY + Oliver ja Salla), sekahuone ja sekasauna, pusupainia, tulevaisuudesta puhumista, ikävöintiä, vakavia keskusteluja, vähemmän vakavia keskusteluja, musiikkia, hyvää ruokaa ja oikeasti aivan helvetin loistavaa porukkaa.
Sniifsniif.

sassemonVoi kurpanmakuinen päärynäLuonut: sassemonMaanantai 30.06.2008 00:51

Kaikki murmelit, Kuhmelot ja homssut. Minulla on suuria vieroitusoireita, esimerkiksi Kaarinan äänestä ja Joukon laulusta, myöskin muista leiriläisistä ja tiimistä. Tulkaa pelastamaan minut rippikoululta. S O S.
Protulla oli siis kivaa ja itketti lauantaina ja vitsi olisi ollut kiva jatkaa ja haluaa nähdä ihmisiä sniffsniff niinkuin Kalle sanoisi. Odottelen jos Masi kurvaisi ruusunnupulla pelastamaan minut takaisin leirille.
Yhyy nähdään taas,
Sasse tykkää teistä kaikista tosi paljon!



(Vahermaa 22.-29.6 -08)
« Uudemmat - Vanhemmat »