IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muut
Perustettu
11.7.2008
Tilastot
Käyntejä: 428 (1.7.2008 alkaen)
Koko
3 jäsentä
Tyttöjä: 1 (34 %)
Poikia: 2 (66 %)
Keski-ikä
16,5 vuotta
Otos: 2 jäsentä
Poikien keski-ikä: 16,5 vuotta
Ylläpitäjä
Fanarik
Valvojat
muovikummitus, röörika, Fanarik

Jäsenet (3)

röörikaFanarikmuovikummitus
« Uudemmat - Vanhemmat »
Tuukka olikin Santeri vai kuka hän oli!? Santeri otti valeasun pois päältään ja paljasti upeat säärensä vai mitkä ne oli ja sanoi: " Ällöös meikää kepil hakkaa ku Tuukka su poikas kaaukana laukkaa"
sitten hän jatkoi vai mitä hän teki:" Tuukka se liiaaneis kaukana keikkuu niissä se roikkuu ja muutenkin heiluu"
Santeri oli lumoava metsän peikko kahden metrin karvaisilla säärillä vai mikä hän oli? hän ei valehtelisi
Erika huolestui ja päätti soittaa maailman taitavimmalle metsästäjälle! vai kelle se oli?
Lihaksikas, upea, komea, seksikäs ja kaiken puolin täydellinen mies Fansu eli Fanarik Fan Fan vai kuka se oli, sai puhelun Erikalta vai keneltäköhän se oli?

Fansu päätti ottaa mukaansa tuttuja henkilöitä. Santeri metsän peikko, Valtteri linnun tappaja, hemaisevan seksikäs, eroottinen ( gröhöm ) hiplattava, stalkattava ( GRÖHÖM ) viaton Mira ja hänen roope orjansa ja jopa Fansun oman apulaisensa Ilonan vai ketkä hän otti?

Tästä alkoi Dear diaryn huima seikkailu läpi viidakon, Tuukan ( the liiaani pojan ) etsimisessä!!
( HUIMAA PÄÄTÄ PYÖRRYTTÄVÄÄ JATKOA TULOSSA!!! VAI MITÄ SE OLI :) )
Roope! Aivan! Kyllä! Miran sairas salaisuus oli Roope vai mikä se oli.. Roope oli mustaan kireeseen hameeseen pukeutunut 40v mies joka oli naimisissa Miran kanssa, vai kenenköhän kanssa se oli.

Mira täydellisenä,hohtavana,seksikkäänä (gröhöm) viattomana itsenään meni ja talutti Roopea remmissä. Sitten Tuukka juoksi Miran luokse ja Mira piilotti Roopen pippuripensaan taakse, vai mihinkä se oli. Tuukka höhähti: " M-mira tu-tulisitko metsästämään sampsoja metsästä, ne haisevat tähän aikaan erinomaiselta." Mira vastasi enkelin äänellään: " Kyllä minä tulen ".. Ajan kuluttua Tuukka onnistui tappamaan kolme sampsaa, Mira tappoi viisi ja söi yhden. Roope paljasti itsensä pippuri pensaan takaa vai mistä se oli.

Roope oli valmiina paljastamaan keltaiset hampaansa vai mitkä ne oli mutta Tuukan äiti,Erika,tuli remmin kanssa paikan päälle, vai minne se oli. Erika nosti remmin ilmaan ja löi!!! Tuukkaa :O :O miksiköhän hän löi tuukkaa vai ketä se oli... siksi koska.. ( se selviää seuraavassa päiväkirja hössötys pössötyksessä! vai missä se oli )
näin kerran Erikan tanssivan rannalla vai missä se ny oli. Erika, tai kuka se ny oli lopetti tanssin kun näki linnun lentävän hänen yläpuolellaan keikkuen vai miten se nyt oli. Erikan luokse riensi rohkea Valtteri vai kuka se nyt oli ja Valtteri ampui linnun ja paistoi sen Erikalle syötäväksi. Valtteri ja Erika saivat pojan sinä iltana vai millon se nyt oli.

Erikan ja Valtterin pojan nimeksi tuli Tuukka vai kuka se nyt oli. Tuukka oli viiltelevä pikku kakara joka oli ihastunut naapurin tyttöön vai plää plää plää. Naapurin tyttö oli nuori ja mehevä ( gröhöm ) viaton Mira. Hänellä oli sairas salaisuus!!! vai mikä se ny oli. Ja se oli ( jatkuu seuraavassa päiväkirja sohelluksessa vai missä se ny oli )
« Uudemmat - Vanhemmat »