IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Kirjallisuus ja lehdet
Perustettu
14.7.2008
Tilastot
Käyntejä: 782 (1.7.2008 alkaen)
Koko
5 jäsentä
Tyttöjä: 3 (60 %)
Poikia: 2 (40 %)
Keski-ikä
21,4 vuotta
Otos: 5 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 22,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 20,2 vuotta

Jäsenet (5)

LapinibizarrejellyTempeleMeoiPöngöbongo
« Uudemmat - Vanhemmat »
Gallup animen ja mangan harrastajille.
Vastaa kysymyksiin lempisarjastasi ja haasta sitten ystäväsi samaan!


♥ Lempisarjasi/sarja josta teet tämän?
Franken Franistä ajattelin jos onnistun vääntämään

♥ Milloin ja missä tutustuit sarjaan?
Joskus ala-asteella se tais jo olla kun sitä tuli ekoja lukuja One Mangaan ja lukasin. Sitten se jäi kun kukaan ei kääntänyt sitä ja en ollu edes tajunnut että sitä oli jatkettu kun palasin sen pariin lukiossa ja muistin että sehän oli loistava sarja ja kun sitä oli jatkettu viimein niin lukasin alusta asti.

♥ Mistä pidät tässä sarjassa eniten?
No ensinnäkin min rakastan sarjoja joissa ei ole yhtä yhtenäistä juonta vaan joka luku on oma tarinansa. En tiä miks. Toiseksikin, rakastan sitä gorea ja mustaa huumoria. Jotkut hahmoista on myös hyviä ja huvittavia ja joillekin luvuille ei voi olla repeämättä.
Ja Franken Frania lukemalla oppii myös paljon uutta, lähinnä biologiaa ja lääketiedettä, mutta oppii silti.

♥ Entäpäs vähiten?
No se ei oo sen sarjan vika, mutta joidenkin lukujen jälkeen jos Fran on tehnyt jotain hyvin järkyttävän näköistä, kuten kestoinhokkini God to Dog(vaiolikosetoisinpäin?), niin nukkuminen hankaloituu.. XD

♥ Osasit varmaan odottaa tätä, mutta kerroppa suosikkihahmojasi ja perustele hieman!
1. Veronica Madaraki
Okei siis jos yhtään jutellu mulle mesessä, lukenu blogei kunnolla tai sattuu käymään Möllien Liigas niin tää piti arvata. What can you do, sillä on sama logiikka kuin mulla, käy selväksi jo sen ekassa luvussa, pirun sulonen tappaja ja badass pyjamassa. Sekä chibi-Veronica ownaa teidät. Ja tahtoo sen Veronica-pehmon siitä yhestä takakannesta...
2. Fran Madaraki -
Mitä Franken Fran olis ilman Frania? Häviää mun listalla siskolleen, mutta mahtava hahmo hänkin. En tosin jaksa lähteä avaamaan kauheasti. Mutta kyllä se päähenkilö siellä olla pitää.
3. Okita -
En tiä. Pieniosanen hahmo, mutta jotenkin tykkään siitä. Ihmispäinen järkeä puhuva kissa on jännä asia... Kiintosa... Olin pettynyt kun Okitaa ei ollut draama cd:llä. 8<

♥ Kaikissa hahmokokoonpanoissa on miinuksensa! Löytyykö inhokkihahmoja?
1. Sentinelin seuraaja
Joo en muista nimeä, enkä nyt ketään ois halunnut nimetä, mutta jos joku täytyy niin varmaan se... Sen luku + extra-esiintyminen oli jotenkin tylsiä ja niin oli se äijäkin... Vaikka se lopputulos nyt olikin HIEMAN huvittava. Tylsä supersankarin tekele... Enkä pitänyt ekastakaan Sentinelistä.

♥ Kun nyt kerran ranttasit suosikeista ja inhokeista jo, niin kerros nyt mielipide vielä parista muusta hahmosta ;D!
1. Adorea -
Ei oo paljoa sanottavaa juuri kestään ja sarjassa loppuviimeksi tuntuu olevan aika vähän pitkäikäisiä hahmoja, joten otetaan nyt Adorea. Vaikka no, mitä sanoisi... ...No, joskus ehdin unohtaa että se osaa edes puhua ja sitten se sanoo sanan pari. Hiljainen hahmo.
2. Very Lucky Man -
Oli sillä nimikin! En vaan muista sitä! No, mitä sanoisi, se näyttää coolilta ja jännä hahmo. Murhannut ja tappanut sen teorian mukaan luultavasti yli sata ihmistä ja silti hyvällä omallatunnolla viheltelee ja lueskelee kirjaa sellissä kun on justiin herännyt eloon toista kertaa ruumishuoneelta... Hieno tyyppi, se musta tulee isona. XD

♥ Sitten muutama suosikkikohtaus animesta/mangasta?
Veronican reaktiot sille elokuvalle yksissä extroissa on jotain mille repeän aina. Ja monet Veronica-kohtaukset, kuten se sulonen punastelu pakkopaidassa josta olen tehnyt värillisen avankin ja Veronican toinen koululuku.. x)
Yksi sana tiivistää kaiken: Veronica.
Ja vielä yksi eeppinen unohtumaton kohtaus: Lentävä spagettihirviö.

♥ Kertoileppa sitten suosikkiparituksistasi mikäli sinulla niitä on. Het, shounen-ai, shoujo-ai, kaikesta vaan! Eikä säästellä yksityiskohtia!

HET;
En oikein parita ketään tästä sarjasta... XD

YAOI;
Näitäkäään...

YURI;
Eeeeikä näitä.

♥ Mikäli sarjasta on monta versiota /manga, anime, dorama . . . / mikä on suosikkisi?
No mangan lisäksi ei tietääkseni ole kuin draama cd ja mangasta pidän enemmän, koska sitä on enemmän. Ja draama cd:ssä liikaa muutettuja kohtauksia joille ei löydy vastinetta mangassa ja kun en osaa japania niin en pysy perässä. XD

♥ QUOTE TIME
"Death holds beauty, no matter who it claims."
sekä
"For a person to kill another person is an act of nature. Perhaps you can explain to me why it's wrong..."
seeeekäää
"My name is Gavrill! I'm also one of the professor's fucking creations! Simply put, I'm like your motherfuckin' big sis!"

♥ Viimeisiä sanoja? Taggaamista, välihuomautuksia? Terveisiä kavereille?
Huomasin justiin, että uus luku on ilmestynyt viimein ja ei kun lukemaan! Ja taggaan kenet vaan joka tän lukee ja jaksaa tehdä.

LapiniEn toki lahonnut :DLuonut: LapiniTorstai 17.06.2010 23:52

OMG! IT'S THE FLYING SPAGHETTI MONSTER!!

« Uudemmat - Vanhemmat »