IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
14.7.2008
Tilastot
Käyntejä: 548 (1.7.2008 alkaen)
Koko
2 jäsentä
Poikia: 2 (100 %)
Keski-ikä
16,3 vuotta
Otos: 1 jäsen
Poikien keski-ikä: 16,3 vuotta

Jäsenet (2)

Hewmannii^hababa1
« Uudemmat - Vanhemmat »

NOPIKEMOIxdLuonut: NOPIKEMOIMaanantai 09.05.2011 18:46

hei, mei tosa niinan kaa mietittiii et jos ihmine o iha niiku
musta ja sit joku tekee sille fritsu
nii näkyykse ?

-Pamppers77Luonut: -PamppersTorstai 04.02.2010 16:51

Hei vittu mä en oo terve ! Nään iha sairai unii ! :o
(Janne. Jukka. Toni. Läde. Ella. Rili ja Pallo)
Täs viime vk näin et

Jukka , Janne ja Toni oli ajelamas toni ajo jukan autol ja si se suuttu jannel ja jukal se pysäytti auton ja hyppäs pois ja jäi rekan alle.. Si janne vaa hyppäs takapenkilt ajamaa ja jatko matkaa si ne ajo siin hetkematkaa vääräl kaistal si sielt tuli rekka vastaa ja janne väisti sitä ja ajo sillalt alas ja si ne kuoli..

Vittu olin järkyttyny ton une jälkee. ku heräsin nii olin ihan paniikis ja luulin et se oli tot , meinasin men kysyy mei äitilt et onks se tot mut e si menny..

Si viime ön näin et

Me muutettii johkii neekerimaaha ja si ella ja läde oli siel mun kans si siel oli myös rili ja pallo ne oli siel jotteinki neekereitte kans ja si mää läde ja ella oltii kauhei rasistei ja ruvittii ampuu niitä si me tapettii ne neekerit mut jätettii rili ja pallo henkii no ne oli kauhei vasikoi ja soitti poliiseil si me juotii ellan ja läden kans piiloo meille PYYKKITELENEIDE alle ja niis ei ees ollu poliisei mut rili ja pallo ei löytäny meit ku ne etti si mein mama tuli hakee meit sielt ku poliisit tuli si me juteltii niitte poliiseitte kans ja syytettii rilii ja palloo et ne o rasistei ja ne tappo ne neekerit. si siel oli iha sika hyvännäköne nuori poliisi ja si me vähä flirttailtii sil ja pelattii sen kans jalkapalloo ja si se sano et me ei ol syyllisii vaa pojat si rili ja pallo joutui linnaa ja me si naurettii ja tapettii lisää neekerei : DD Mut meit ei enää syytetty siks ku mä seurustelin sen poliisin kans :'DD

Joo oon sairas :D
« Uudemmat - Vanhemmat »