IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Autot ja muut kulkuneuvot
Perustettu
18.7.2008
Tilastot
Käyntejä: 225 (1.7.2008 alkaen)
« Uudemmat - Vanhemmat »

LapsonenSuklaakonvehteja.Luonut: LapsonenKeskiviikko 07.07.2010 04:21

En oo varmaan vuosiin kirjottanut tänne sellaista blogimaista merkintää, joten nyt kerran tuhannessa vuodessa onkin sopivasti aikaa tehdä se.

Tampereella siis vielä, tänään hoidettiin Kuroshitsuji pois alta ja oli kivaa olla Lau! 8> Siis omg wtf ja silleen, tykkäsin. <3 En ikinä varmaan ole ollut näin ideaali (= randomeja komiikkakuvia) jonkun hahmon kanssa. Lol.

Kohta saadaan hyviä omnomnom suklaakonvehteja. Vois syödä jotain iltapalaakin tässä tietysti. Josh ja Miia lähtee huomenna, nyyh niisk. Kahdeksan hengen porukkamme vähenee. Mutta ainakin jotkut nukkuvat yönsä paremmin viimeisenä iltana. Jos nukkuvat.

On ollut aika hyvä päivä, välillä vähän asiaan kuuluvaa lagausta ja muuta mukavaa, mut yleisesti ottaen (taas) hyvä fiilis. Olen ihmisten ympäröimä, wohoo, bileet. Ja roikun netissä, mikä sosiaalinen lapsi. Voi itku.

Traconia vielä pitää muistella ja käydä läpi sen aikana tapahtuneita kivoja asioita ja hyviä muistoja. Huomenna on muilla Durarararaa, katsotaan, vedetäänkö me Laan kanssa South Parkin naamiot päälle vai ollaanko taas tylsiä siviili-ihmisiä. Tällä hetkellä molemmilla tuntuu olevan omat hyvät ja vähemmän hyvät puolensa.

Oih, että kirjoittaminen on kivaa. En voi kirjoittaa oikeaan blogiin kun sitten pitäisi tehdä jumalaton jumbo-entry ja siihen menisi kolme tuntia. Siihen mennessä ihmiset olis jo tullu naputtelemaan olkapäätä.

Tamperelaisen jengin kovispojat tuli juttelee meille kun shootattiin. Se oli aika jännää. Ne vaan istu siinä ja vinoili jonkin aikaa. Huomasin taas olevani naiivi ja sinisilmäinen ja viaton ja vaikka mitä muuta niin kovin puhtoista, kun löysin itseni ajattelemasta että pojat ovat vain uteliaita ja kiva, kun tulivat juttelemaan. Tämä kupla puhkesi, kun porukkamme muu osa toi myöhemmin esiin totuuden (mikä tässä tapauksessa tarkoittaa sitä, että kyseessä oli mopojengin tyypit, jotka halusivat esittää vähän yms). Itkin henkisesti tuokion. Ei ne välttämättä tarkoittanut pahaa!!1

Joo. Öitä kaikille ja öö. Öitä. Hyvää datausiltaa!

"Äh, hiukset on levinny. Photoshop!"

"Mun kasvoissa on joku läiskä! D8 ... No, photoshop!"

"Ensin pitää kolme tuntia meikata ja laittautua ja sitten shootti-paikalla et voi pentele, naama on ihan hirvee - no photoshop! Miksei saman tien shopata kokonaan?"
- ... Kato vähemmän vaivaa!

Uh! Kutsuhuuto kuului! Tarvitaan kuvaajaa myöhäisille cossaajille! Au revoir~
« Uudemmat - Vanhemmat »