IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Kaverit
Perustettu
1.8.2008
Tilastot
Käyntejä: 428
Koko
6 jäsentä
Tyttöjä: 6
Keski-ikä
19,4 vuotta
Otos: 5 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 19,4 vuotta
Ylläpitäjä
Theonce
Valvojat
[Sonatar], ^santtu_, MurderMachine, Theonce

Jäsenet (6)

Theonce^santtu_MurderMachine[Sonatar]Humanisticpölöhö-
« Uudemmat - Vanhemmat »

MurderMachine[Ei aihetta]Luonut: MurderMachinePerjantai 09.04.2010 14:44

Jos sinulla on maailman hulluimmat, oudoimmat, hölmöimmät tai peräti pimeimmät, mutta silti parhaimmat ystävät, lisää tämä seinällesi ! ♥

Theonce[Ei aihetta]Luonut: TheonceKeskiviikko 24.06.2009 00:32

Oikeilla rakkaustarinoilla ei ole onnellista loppua, koska oikea rakkaustarina ei koskaan lopu. Tiedät olevasi rakastunut, kun vaikein asia on sanoa hyvästi. Älä koskaan anna kenellekään kaikkeasi, sillä kun hän on poissa, on sydämesi viety. Kun elämäsi rakkaus jättää sinut ja sanoo "voimme edelleen olla ystäviä" se on sama asia kun koirasi kuolisi ja äitisi sanoisi "voit edelleen pitää sen". Jos et saa jotain ihmistä ajatuksistasi pois, ehkä hänen kuuluukin olla siellä. Kun todella rakastat jotain, olet valmis päästämään irti ja jos hän tulee takaisin se on tosi rakkautta. Koska tosi rakkaus on aina vaivan arvoista. Älä koskaan luovu asioista jotka saavat sinut hymyilemään. Se satuttaa kun rakastat jotain, mutta et saa pitää häntä sylissäsi. Kun kasvamme, opimme, että se ihminen kenen ei koskaan pitänyt pettää meitä, luultavasti tekee sen.

Elämän suurin haaste on löytää joku, joka tietää kaikki virheesi, eroavaisuutesi ja mokasi, mutta edelleen rakastaa sinua. Rakkaus on kuin sota, helppo aloittaa, vaikea lopettaa ja mahdoton unohtaa. Maailman hienointa ja kauneinta asiaa ei voi tuntea, eikä nähdä, vaan se pitää kokea sydämellä.
Älä koskaan riko sydäntä joka oikeasti rakastaa sinua. Älä satuta häntä tai vaihda toiseen. Älä odota enempää kuin hän voi antaa. Hymyile kun hän tekee sinut onnelliseksi, huuda kun hän tekee sinut vihaiseksi ja kaipaa kun hän ei ole kanssasi.
Ota kuvia, naura liikaa ja rakasta niin kuin sinua ei olisi koskaan loukattu. Koska jokainen 60 sekuntia, jotka vietät vihaisena on minuutti onnellisuudesta pois jota et koskaan tule saamaan takaisin.

MurderMachineEilen oli kivaa! :DLuonut: MurderMachineSunnuntai 31.05.2009 14:48

Ääni lähti ja silleen, kuullostan varmaa tosi ihanalta. Yritän parannella ääntäni, et on jotai millä huutaa ja mesota ja laulaa taas viikon päästä! :D <3

Kiitos:
- Iida <3
- Jassu <3
- Tiina <3
- Noora <3
- Sanna <3
- Sahvis <3
- Tulppu <3
- Anni <3
- Emppu <3
- Hanna <3
+ kaikki ketkä unohdin! <3

KIIIITOOOS! <3

TheonceLiityhän sinäkin!! :)Luonut: TheonceTiistai 20.01.2009 21:54

« Uudemmat - Vanhemmat »