IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
18.8.2008
Tilastot
Käyntejä: 236
Koko
2 jäsentä
Poikia: 2 (100 %)
Keski-ikä
16,7 vuotta
Otos: 2 jäsentä
Poikien keski-ikä: 16,7 vuotta

Jäsenet (2)

päärynäsheikki
« Uudemmat - Vanhemmat »
Aloittakaamme keskustelu uudesta lisäyksestä Maailman Ihmeelliset Eläimet - kirjaan , Tuomas Kakko;sta eli suomenkielisellä nimellään Tuomas Kasva-Kokoa (ka=kasva kko=kokoa)

ESITTELY:

Näitä harvinaisia pieniä laiskoja ja kankeita eläimiä "kasvaa" pienissä määrin suomen keskiosissa, tarkemmin sanottuna kalvolan viidakoissa. Lajille on ominaista pieni koko, suuret jenkki kahvat, vaalean ruskea karvoitus (paikoittain erittäin harva, etenkin alapäässä) . Vaikka nämä kiehtovat eläimet ovatkin melko kankeita ja hitaita, ne nähdään useimmiten pyörimässä pitkin pelikenttiä lippu korkealla. Tästä tulee myös yksi suomen kansallis sanonnoista, joka löytyy myös kalevala-kirjasta:

"Pyörii kuin Puollukka Pillussa"

TARKEMPI ESITTELY:

Tuomas Kasva-kokoa eläimen säkäkorkeus on paljon puuroa ja hormooneja syödessä noin 80cm. Sillä on erittäin huono näkö vaikka sen kiljukanisteri onkin varustettu suurilla 3 cm / halkaisija "silmillä" eläimellä on paljon näköhäiriöitä, ja suusta voi päästä melkein mitä tahansa , kenelle tahansa. Eläin on erittäin tunnettu taitavasta lento kyvystään, ne osaavat lentää monta metriä kunhan "ystävien" lähtö heitto on kunnossa. Tosin eläimen luut ovat erittäin pehmeitä , ja hajoavat helposti (verrattavissa kumilankaan) Onneksi kuitenkin Jesari=jeesusteippi=ilmastointi teippi on keksitty, joten tulemme varmasti näkemään näitä eläimiä vielä muutamankin vuoden päästä. Tähän luu aiheeseen liittyen on myös yksi maailmankuulu lausahdus, jonka wiliam shakespeare lausui kauan aikaa sitten ja lisäsi sen myös kuuluisan Romeo&Julia esityksen käsikirjoitukseen, se kuuluu näin " Tuokaa Jesaria, taas tää Paska meni poikki!" lausahduksen sanojen rakenteesta on huomattavissa wiliamin lappalainen tausta.

Tuomas Kasva-kokoa on kuitenkin siedettävä eläin, se osaa mm. lämmittää penkkejä ja pyöriä, myös imurointi onnistuu erittäin hyvin.

Eläimellä on erittäin pieni maanvara kokonsa vuoksi, vain noin 20cm jalakset. Mutta se on kuitenkin neliveto joten rotwallin reunat se onnistuu ylittämään laiskan nelivetonsa avulla.

Nämä eläimet syövät kiinteänä ruokana aivan tavallista grilli makkaraa, joka kasvattaa huomattavasti niiden jenkki kahvoja. Mutta sinapin merkistä se on tarkka.

Tälläinen eläin on tavattu myös aasian suurimmassa valtiossa , tshekissä. Mutta siellä tämän luontokappaleen ei annettu olla rauhassa, vaan se sidottiin varuste teipillä pakettiin, ja heitettiin ns. "apinan häkkiin" tosin eläin selvisi vain muutamalla mustelmalla, nyt se on kotiutunut huonosti pelattujen peliensä jälkeen.

Kohdelkaa tätä eläintä huonosti, mutta älkää saattako sitä aivan sukupuuton partaille, kyllähän maailma tyhmiäkin tarvitsee.

By: Rokkis

KOMMENTTIA????????????????
« Uudemmat - Vanhemmat »