IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
7.9.2008
Tilastot
Käyntejä: 1 272
Koko
48 jäsentä
Tyttöjä: 20 (42 %)
Poikia: 28 (58 %)
Keski-ikä
23,3 vuotta
Otos: 32 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 22,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 23,9 vuotta
Ylläpitäjä
tomatox
Valvojat
Henwii-, tomatox

Jäsenet (48)

MiggoZJennynenPränitweetNichaelesssiii-Jupe^Rinkeli`Timzq|JaBu|[tiiaLarryLitmanenv-shamansiistiinaHEEHEEHEE|-|a3a
« Uudemmat - Vanhemmat »

tomatoxMikä siinä on..Luonut: tomatoxTiistai 20.01.2009 02:09

Nuoret. Mikä siinä on.. Miksei 17-18 -vuotiaat nuoret aikuiset osaa hoitaa asioitaan? Useimmat osaavat jo huolehtia henkilökohtaisesta hygieniastaan, lukea, kirjoittaa, laskea matematiikkaa, käydä kaupassa, jopa suostutella kaverin vanhempi sisarus hakemaan viikonlopun oluet kaupasta.. Muistetaan jopa että keskiviikkoiltaisin tulee se tv-ohjelma joka täytyy katsoa!

Mutta silti, ei osata ottaa asioista selvää, edelleen suurinta osaa pitää muistuttaa, täytyy kertoa mitä täytyy tehdä tänään kun menet kotiin, entäs huomenna, kuukauden päästä. Ja tämäkään ei riitä, vaan pitäisi olla muistuttamassa samasta asiasta moneen kertaan, aina tämän tapahtuman lähentyessä.
Myöskään selvät ohjeet ei riitä, se että sinulle sanotaan, milloin on viimeinen mahdollisuus perua risteily kuluitta. Mutta kumma juttu kun pari päivää ennen maksun eräpäivää alkaa satelemaan viestejä, "sori, en pääse". Mitä helvettiä siellä päässä liikkuu? En tee tätä hommaa työkseni, teen tämän kaiken vapaa-ajallani. Usko pois, myös mulla olisi jotain muuta tekemistä, kuin karhuta teiltä maksua, jonka olette sitoutuneet maksamaan, tai kuunnella selityksiänne siitä, että vanhempanne ei suostu maksamaan. Menkää töihin jos alkaa tulemaan elämän karut tosiasiat vastaan siitä, että joudut myös tulevaisuudessa (luultavasti ja TOIVOTTAVASTI) maksamaan kokoajan enemmän ja enemmän omista menoistasi. Joten, nyt oikeasti toivon skarppausta, että opetelkaa hoitamaan omat asianne, ei kukaan tule niistämään nenääsikään enää, kun räkä valuu poskella.

Yrittäkää edes hoitaa asianne jatkossa paremmin, ettei kenenkään muun tarvii hoitaa niitä. Kasvakaa, oppikaa pitämään huolta itsestänne ja asioistanne. Onnea työelämän ja omaan kotiin muuttamisen kanssa jos hoidatte asianne näin.
« Uudemmat - Vanhemmat »