IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
15.9.2008
Tilastot
Käyntejä: 638
Koko
29 jäsentä
Tyttöjä: 13 (45 %)
Poikia: 16 (55 %)
Keski-ikä
27,7 vuotta
Otos: 16 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 30,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 26,7 vuotta
Valvojat
pasi74

Jäsenet (29)

[JaZu84]JokkeMasterNiNN3Santtuy0kesijoMastapuppets567neddulipasi74belga_TatookkkatuBaBy_DteemuuSekundasankariHännaKASAWIKAMIKA
« Uudemmat - Vanhemmat »
Pitkällisen markkinointitutkimuksen jälkeen on päädytty erillisiin
käyttöohjeisiin autoilijan sukupuolen mukaan.

KÄYTTÖOHJE MIESAUTOILIJOILLE

1. Aja automaatin viereen.
2. Laske ikkuna alas.
3. Aseta kortti sille varattuun reikään ja näppäile tunnusluku.
4. Valitse nostettava summa.
5. Vastaanota kortti, kuitti ja käteinen.
6. Nosta ikkuna.
7. Jatka matkaa.

KÄYTTÖOHJE NAISILLE.

1. Aja automaatin viereen.
2. Vaihda peruutusvaihteelle ja peruuta tarvittava määrä osuaksesi kohdalle.
3. Kytke käsijarru ja laske ikkuna alas.
4. Etsi käsilaukku, kaada sisältö pelkääjän paikalle ja etsi kortti kasasta.
5. Kerro puhelimessa odottavalle ystävällesi, että sinun pitää lopettaa ja että soitat kohta takaisin.
6. Yritä asettaa kortti automaatissa olevaan oikeaan koloon.
7. Avaa auton ovi päästäksesi lähemmäksi automaattia johtuen automaatin liiallisesta etäisyydestä autoon nähden.
8. Aseta kortti.
9. Aseta kortti oikeinpäin.
10. Etsi tunnusluku käsilaukusta.
11. Näppäile tunnusluku.
12. Paina 'peruuta' ja näppäile oikea tunnusluku.
13. Valitse nostettava summa.
14. Tarkista hiukset ja meikki peilistä.
15. Vastaanota kuitti ja käteinen.
16. Tyhjennä käsilaukku uudelleen ja etsi lompakko, laita käteinen lompakkoon.
17. Tarkista kuitista nostamasi käteisen määrä.
18. Tarkista hiukset ja meikki peilistä uudelleen.
19. Aja eteenpäin 3 metriä.
20. Peruuta takaisin automaatille.
21. Ota kortti.
22. Tyhjennä käsilaukku uudelleen ja etsi lompakko, laita kortti lompakkon.!
23. Mulkaise takana odottavaa hermostunutta miesautoilijaa.
24. Käynnistä sammunut auto.
25. Soita ystävällesi takaisin.
26. Aja 5-6 kilometriä.
27. Vapauta käsijarru
Seksuaaliterapeutti Atte Nhulilla on yli 40 vuoden kokemus seksuaaliterapeuttina toimimisesta. Nhul valmistui Rautavaaran ammattikoulun LVI-asentaja linjalta seksuaaliterapeutiksi vuonna 1984. Siitä lähtien hän on auttanut ihmisiä seksuaali ongelmissa ja kirjoittanut useaan alan lehteen. Nhul on myös yksi Suomen merkittävimpiä erotiikkakeräilijöitä Hän mainitsee kokoelmiinsa kuuluvan mm. vuoden 1989 Jallun vuosikerta sekä pari John Holmes -leffaa. Tällä kertaa Atte Nhul kertoo Hens Stealth -lehdessä kuinka yllätät naisesi.
"Naiset tykkäävät yllätyksistä, joten ne tuovat mukavan lisän seksielämään. Seksielämää piristävät myös erilaiset roolileikit, joten miksi et yhdistäisi näitä kahta." Seuraavaan listaan Atte Nhul on listannut pari rooliasua ja repliikkiä joilla on tarkoitus viedä naisesi jalat alta - seksikkäästi. Yllätyksen tilanteesta tekee että odotat naisesi kotona hänen ollessa töissä tai ostoksilla kertomatta yllätyksestäsi tai edes olevasi naisesi asunnossa tälle. Yllätyksesi on yllätyksellisempää mikäli ette vielä asu saman katon alla ja sinulla ei pitäisi olla edes avaimia naisesi asuntoon. Mikäli tämä on ensitapaamisenne tämä tekee naiseen taatusti unohtumattoman vaikutuksen. Joudut ehkä pähkäilemään miten pääset naisesi asuntoon, mutta älä kuitenkaan jätä oveen kovin helposti huomattavia murtojälkiä sillä ne saattavat pilata yllätyksesi. Huom! Lakiteknisistä syistä ominluvin toisen asuntoon meneminen voidaan tulkita murroksi, mutta naisesi ei intohimon huumassa
todennäköisesti edes ajattele tätä niin.


1. Palomies
Naiset käyvät kuumina palomiehen, sillä naiset tietävät että vain he voivat sammuttaa juuri sen poltteen. Pukeudu palomieheksi ja mene naisesi asuntoon. Kaada hänen sohvalleen bensaa tai jotain muuta syttyvää nestettä. Kun kuulet oven lukon rapinan sytytä sohva tuleen. Kun naisesi näkee sinut ja palavan sohvan sano: "Hei beibi! Mä kävin jo vähän kuumana, mutta onneksi olen palomies." ja luonto hoitaa loput.

2. Merirosvo
Naise eivät voi vastustaa merirosvoja, koska Johnny Depp esitti joskus sellaista. Mene naisesi asuntoon ja pukeudu merirosvoksi. Koska rommi oli tärkeä osa merirosvojen elämää juo sitä vähintään pullollinen. Tähän asusteeseen kuuluu olennaisesti miekka, sillä vaara kiihottaa naisia, joten mikä kiihottaisi naistasi enemmän kuin juopunut mies teräaseen kanssa hänen kotonaan. Repliikilläsi ei ole väliä, koska sinun tulisi juoda niin paljon rommia ettet muistaisi sitä kuitenkaan. Kunhan aloittat ja päättät sen HARRRRRRRR! huudolla. Yritä kuitenkin muistaa lunnasvaatimus.

3. Tarzan
Tarzan ja Jane leikki on klassikko. Naisethan tunnetusti käyvät kuumina yksinkertaiseen Tarzaniin sillä Christopher Lambert esitti joskus sellaista. Mene naisesi asuntoo, viritä makuu- tai olohuoneen kattoon liaani ja mene liaanin pää kädessäsi kirjahyllyn tai jonkin muun korkean huonekalun päälle. Odota kunnes naisesi saapuu kotiin ja hänen astuessaan huoneeseen jossa olet heilauta itsesi liaanilla kohti naista huutaen samalla Tarzanin huutoa, sieppaa naisesi kainaloosi ja laskeudu sohvalle tai sängylle. Helppoa kuin heinänteko. Repliikkisi on luonnollisesti "Minä Tarzan, sinä Jane." Korostat eläimellisyyttäsi syömällä samalla raakaa lihaa.

4. Poliisi
Univormu kiihottaa naisia. Mene naisesi kotiin ja pukeudu poliisiksi. Sotke naisesi asunto niinkuin siellä olisi suoritettu kotietsintä. Kun naisesi saapuu kotiin odota häntä eteisessä ja sano hänelle "Mä kuuliin että sä oot ollu tuhma tyttö joten tulin pidättää sut." Mikäli nainen vähänkään vastustaa "pidätystäsi" lyö häntä leikkisästi pampulla tai sumuta pippurisumutetta hänen silmiinsä.

5. Kirurgi
Naiset eivät voi vastustaa lääkäreitä sillä George Clooney joskus esitti sellaista. Vielä enemmän he kuitenkin pitävät kirurgeista sillä he pystyvät tekemään kauneusleikkauksia. Mene naisesi kotiin ja pukeudu kirurgiksi. Parhaimman vaikutuksen teet jos pistät päällesi esiliinan ja kasvojesi eteen valkoisen maskin ja kädessäsi pitää luonnollisesti olla skalpelli. Tehostat lääkäri vaikutelmaa läikyttämällä sian verta esiliinallesi ja kastamalla skalpellisi vereen. Voit halutessasi pitää toisessa kädessäsi sian jotain sisäelintä. Naisesi saapuessa kotiin sano hänelle "mulla oli hommat vähän kesken, mutta kyllä mä voin hoidella sutkin." Näillä konsteilla yllätät taatusti naisesi.
« Uudemmat - Vanhemmat »