IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
17.9.2008
Tilastot
Käyntejä: 324
Koko
2 jäsentä
Tyttöjä: 1 (50 %)
Poikia: 1 (50 %)
Keski-ikä
20,5 vuotta
Otos: 1 jäsen
Poikien keski-ikä: 20,5 vuotta
Ylläpitäjä
Trollbunden

Jäsenet (2)

PiippumiäsTrollbunden
« Uudemmat - Vanhemmat »
Otsikon rumilla ihmisillä viittaan nyt sellaisiin tyytymättömiin, kurttuotsaisiin ihmisiin, jotka vaikuttavat unohtaneen hymyilemisen taidon.

Ensinnäkin: tottakai meillä kaikilla on omat stressinaiheemme. Ei kannata edes ruveta vertailemaan, kenellä on suurimmat huolet ja kauhein stressi, siinä tulee väistämättä paskaa niskaan jollekulle. Vaikka jonkun askelten kaiku ei olisikaan raskas eivätkä suupielet laahaisi asfalttia, hänellä voi olla juuri yhtä paljon murheita kuin sillä tyytymättömän näköisellä pankkiirilla Stockan kassajonossa. Pitää vain osata repiä ilo irti elämästä, mistä pääsemmekin tarinan toiseen vaiheeseen.

Pessimisti, eli ihminen, joka odottaa tulevalta vain kaikkein pahinta, on varsin potentiaalinen henkilö olemaan jatkuvasti pahalla tuulella ja masentumaan. Kliseet "kaikki järjestyy" ja "kyllä se siitä vielä suttaantuu" ovat myrkkyä tällaiselle ihmiselle tai saavat hänet vain tuhahtamaan pilkallisesti. Hyvänen aika, voiko odottaakaan mitään muuta kuin huonoa lopputulosta tai päivää tai mitä ikinä odottaakaan, jos asennoituu niin, että kaikki väistämättä epäonnistuu. Ihminen perustuu niin pitkälti itsesuggestioon. Kaiken lisäksi tuo "täytyy kai se yrittää, vaikkei tästä mitään tulekaan"-tapa on suunnattoman ärsyttävä kanssaeläjille. Se on itsesääliä, ja harva jaksaa kuunnella sitä.

Lapset, murtautukaa ulos mustistanne ja harmaistanne ja ottakaa vastaan elämä kaikkine väreineen ilolla ja luottavaisuudella tulevaisuuteen!
« Uudemmat - Vanhemmat »