IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Lemmikit ja eläimet
Perustettu
20.9.2008
Tilastot
Käyntejä: 89
Koko
2 jäsentä
Tyttöjä: 1 (50 %)
Poikia: 1 (50 %)
Keski-ikä
27,1 vuotta
Otos: 1 jäsen
Poikien keski-ikä: 27,1 vuotta
Valvojat
cizer

Jäsenet (2)

cizerJummi^
« Uudemmat - Vanhemmat »

Jummi^Pahan onnen päivä. :/Luonut: Jummi^Keskiviikko 11.11.2009 02:12

Töitä, muuttoa, surua ja säikähdyksiä.

Kauhukseni tänään huomasin, että meidän pieni Mysti rakas on vetänyt viimeiset henkosensa. Se oli kuollut ilmeisesti yön aikana :< Olihan se jo vanha, ja odotin siitä jo ajan jättävän ja toivoinkin sen tapahtuvan ennen muuttoa, että se ei stressais. Niinhän siinä sitten kävikin, mutta kamala ikävä :< Nyt sen on parempi olla.

Sitten päivän huono tuuri ei loppunut siihen. Olin ajamassa Urajärveltä sorsalla kohti kotia, ja jarruttelin sitten risteykseen kääntyäkseni Lahteen. Tie oli liukas, ja alhaisesta nopeudesta huolimatta auto heitti tiellä ympäri. Takana tullut auto ei edes yrittänyt jarruttaa vaan ohjasi suoraan ojaan. Äkkiä siirsin autoa sivummalle ja juoksin kattomaan, ettei sattunut pahasti. Kummatkin autossa olevat oli onneks ihan kunnossa ja autostakin hajosi vain etupuskurin joku muovi. Sitten ne soitti vanhemmilleen ja kummankin vanhemmat tuli paikalle, sit toisen isä soitti poliisin paikalle vielä ja sieltä tuli sitte lisäks paloauto ja ambulanssi pillit päällä :D Aikamme tilannetta selvitettyämme saatiin selville etten onneksi ole mitenkään korvausvelvollinen ja että se oli niiden oma vika, että ne ajo ojaan. Onneksi ei sattunut pahemmin. o.O
Poliisikin sanoi, että talvikeleillä kannattaa ajaa pikkasen varovaisemmin vielä, eli huomautuksella selvisin. Olihan sitä nopeutta reilusti alle sen rajotuksen, mutta se ei ollut nähtävästi tarpeeksi.

Muutto alkaa pikku hiljaan olemaan ohitse. Heinolassa on vielä jonkun verran pikkutavaraa, joka onneksi menee sorsan kyydissä hyvin. Sitten vaan siivousta ja homma on pulkassa. :) Uusi asunto on ihan kiva, kissatkin näyttää tykkäävän.

Mutta nyt vetäydyn pian koneelta, kun äitillä on jo kaamee hoppu tähän...

Että sellasta täällä, mites teillä?

Kukkuu.

Jummi^Mysti the salapoliisi vol. 3Luonut: Jummi^Lauantai 20.09.2008 16:38

Mysti the salapoliisi on jälleen ollut retkellä. Omistajansa häkkiä siivotessa, Mysti karkasi vankilasta, johon omistaja oli hänet teljennyt. Mysti on treenannut tätä tilaisuutta varten monta tuntia päivässä, joten se ei ollut temppu eikä mikään. Matkalla makuuhuoneen lattiaa Mysti kohtasi ison rikollisen. Musta-Pirkko, pahamaineinen luihu kissa! Mysti meni väijyksiin sitä hyökätäkseen Pirkon kimppuun, mutta joku ehti ensin. Kissa lähti käpälä mäkeen ja salapoliisi jäi ilman vankiaan. Lopuksi Mystin omistaja nappasi hänetkin kiinni, ja toimitti hänet juuri siivottuun luksus lukaaliinsa.

Jummi^Mysti the salapoliisi vol.2Luonut: Jummi^Lauantai 10.05.2008 14:57

Mysti oli äsken ensimmäistä kertaa vapaana. Se ihan villiinty, ja yritti mennä aina just sinne minne ei olis saanu mennä. Piti olla valppaana.
Oltiin siis keittiössä, ja se kävi tutkimassa myös kissojen ruoka-astiat. Sit se hölmö kävi niitten juomakipossakin, onneks siel oli aika vähän vettä, ei kastunu koko hamsteri -_-'.

Nyt se tyytyväisenä möyhii häkissään. Varmaan edelleen etsien sitä puuttuvaa raksua.

Yöllä se oli ihan hulvaton, kun laitettiin juoksupyörä korkealle, ettei se kauheesti juoksis siin. (juoksee kyllä päivällä tosi paljon) Niinpä se yritti sitten monesti siihen juoksu pyörään kiipeilemällä. Ja melkein sinne pääsikin. No ei se sit enää jaksanu yrittää, joten hän tuumi, että jos ei juosta niin sitten kiipeillään. Niinpä se sitten kiipeili kaltereissa ja katossa!!! Se oli kuin mikäkin tarzan, kun kahdella käpälällä liikkui kattoa pitkin. Kyllä oli taas omistajilla naurussa pitelemistä. :D

Jummi^Mysti the Salapoliisi vol.1!Luonut: Jummi^Perjantai 09.05.2008 03:11

Kun yö saapui Mian ja Kaitsun makuuhuoneeseen, alkoi Mysti heräillä.
Hän huomasi ruokakipostaan puuttuvan raksun! Siis voitteko kuvitella. Niinpä alkoi hirvittävä etsintä, kuka vei Mystin raksun? Mysti juoksentelee pitkin häkkiään vimmattua vauhtia. Välillä juoksupyörässä, välillä kaltereita pitkin kiiveten. Jossain sen raksun täytyy olla. Vai hmm.. Olisiko Mysti itse sen syönyt. Nämä kun tuppaavat maistumaan niin hyvältä. Ettei vaan olisi jäänyt oman tassun väliin tai pudonnut jonnekin. Mysti kun mahtuu omaan ruokakippoonsa, vaikka se pieni onkin.

Ei, joku on nyt kyllä vienyt sen raksun, pitää etsiä vielä. Nuolukiven päältä voi tähystää.. Ei näy täällä, entäs täältä oman tason alapuolelta.. Hmmph. Eihän täällä ole kuin purua. Noh, kyllä se raksu vielä tulee vastaan, kun juoksen monta kierrosta tässä juoksupyörässä.. :D
« Uudemmat - Vanhemmat »