IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
27.9.2008
Tilastot
Käyntejä: 393
« Uudemmat - Vanhemmat »

jenxuHei kaikki!Luonut: jenxuTiistai 17.03.2009 16:54

ku niin moni on tätä nyt kyselly nii päätin kirjottaa sen sitte tänne!

Elikkä minut hakkasi miespuolinen henkilö tossa 14.3.09 Vantaalla jonka jälkeen suora yhteys malmin sairaalaan. Siellä sitten otettii kaiken maailman kokeita ja testejä sekä kuvattiin että olenko kunnossa. Pääsin nukkumaan siinä 03.00 yöllä ja herätys olikin sitten 05.30!

Hoitajat tuli mun huoneeseen ja käski puhaltaa onneks tää neiti ei puhaltanu ku reilut 2 promillee, no siinä sit oli pakko mennä suihkutilaan pesemään veret pois hiuksista ja kasvoista. 06.00 ambulanssi tuli hakemaan mut, siirto töölöön sairaalaan jossa sit muutaman kauniin yön viettelin.

Kasvot on turvoksissa ja mustelmilla. Silmät ovat aivan verenpunaiset. Ja muutenkaa en näytä yhtään terveeltä, suoraan ku kauhuleffasta.

Kiitos niille mun ihanille ystäville ja sukulaisille jotka jaksoivat tulla piristämään vuoteen äärelle:
Ira,iskä,janna,rape,osku,äiti,visa,dille rakas,riia, jenna ja kumppanit . Kiitos myös nikille oikein paljon ku jaksoit tulla katsomaan!<3 Ja kiitos oskulle ku olit mun seurana ne vaikeimmat hetket! Ootte ihanii!<3

Tällä hetkellä olen äidin luona kotihoito muodossa ja kuten moni tietää niin mulla on kielto liikkua tuolla ulkona, kiitos lääkkeet ja muut! Mua siis ei tulla näkemää vähää aikaa missää, ellette itse tuu kattoo mua tänne äidin luokse! Näillä menetelmillä mennää ainaki pari viikkoo jos alkaa kasvojen väri ja ilme muuttua niin jatkossa ehkä pääsee tuonne ulos raikkaaseen ilmaankin .



Tässä siis tietoa kyselijöille! ei jaksa eriksee kaikille kirjottaa ..
« Uudemmat - Vanhemmat »