IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
21.10.2008
Tilastot
Käyntejä: 631
Koko
2 jäsentä
Poikia: 2 (100 %)
Keski-ikä
17,8 vuotta
Otos: 2 jäsentä
Poikien keski-ikä: 17,8 vuotta
« Uudemmat - Vanhemmat »
Hikipedia on hieno paikka.
Hikipeli:Jumala on kyllä aivan loistava.
Tähän merkintään liitän kertomuksen siitä, mitä tapahtuu kun: "Lähetän ainoan poikani maanpäälle kokemaan marttyyri kuoleman"


Kutsut poikasi paikalle ja ilmoitat, että hän joutuu lähtemään maan päälle marttyyriksi kokemaan kammottavan kuoleman, jotta ihmisten usko kohenisi. Hän ei kuitenkaan ole halukas kärsimään muiden puolesta.

Maanittelen karkilla
Annan euron
Uhkaan ampua salamalla päähän, jos hän ei nyt heti lähde, perkele!

Poikasi ottaa karkin, mutta valittaa sen olevan liian kitkerä. Kannattiko ostaa Halvan salmiakkia! Mutta vielä on toivoa, älä luovuta!

Anna euro
Uhkaa jo ampua salamalla päähän, perkele!

Annat pojallesi euron. Hän katsoo sitä häkeltyneenä ja heittää sen kasvoihisi (Jumalan kasvoille, jumalauta!). Hän vaatii uhrauksestaan ainakin vitosen. Mitä teet?

Annat vitosen
Uhkaa jo ampua salamalla päähän, jos hän ei vittu soikoon lähde!

Hienoa jämäkän johtajuuden osoitusta teiltä, isyytenne! Jyrähditte pojallenne kerran niin kovaa, että kolmesataa muuntajaa räjähtää ympäri maailmaa. Tähtäätte poikaanne salamalla otsaan ja hän suostuu lähtemään marttyyriksi.

JATKA ETEENPÄIN! TÄMÄ ALKAA HYVIN!

No niin, päätäpä, mihin perheeseen poikasi syntyy, jotta hän voi aloittaa uuden elämänsä messiaana.

Parturin
Leipurin
Puusepän
Itsemurhapommittajan
Gigolon
Rauhanturvaajan
Juopon
"Talk Show"-juontajan
Miesmallin
Poika hylätään ja hän kasvaa adoptioperheessä

Nonnih! Poikanne syntyy gigolon lapsena! Koska isä haluaa pysyä tuntemattomana ja katoaa lapsen elämästä ennen kuin kukaan saa tietää, jää tapauksen ylle mukava salamyhkäisyyden verho. Poikanne luullaan syntyneen neitsyestä ja hänen elämänsä alkaa mystisesti. Hieno avaussiirto, Jumala! Jatkaa samaan malliin!

JATKA ETEENPÄIN, KOHTI MARTTYROINTIA!

Eräänä päivänä, ollessaan kuudennella luokalla, poikasi ajautuu tappeluun koulussa. Vastakkain ovat hän ja Reiska, joka on tullut ison porukan kanssa hakkaamaan hintahtavuuden pois hänestä. Reiska painaa sata kiloa ja punnertaa penkistä saman verran. Kaverit ympärillä yllyttävät heitä tappeluun ja on selvää, että luiseva poikasi saa turpiin ja marttyyriudella voi heittää hyvästit. On aika puuttua peliin. Mitä teet?

Ilmestyt palavana pussimäyränä paikalle ja käsket lapsia elämään rauhassa.
Käsket poikaasi rohkeasti tinttaamaan Reiskaa turpiin. Kerran me vain eletään!
Annat pojallesi hetkeksi yli-inhimilliset voimat, jotta hän voittaisi Reiskan
Pudotat taivaasta käsiaseen poikasi ulottuville
Ammut Reiskaa salamalla päähän

On ilmeistä, että palava ja paasaava pussimäyrä tekee näihin keskenkasvuisiin kakaroihin huomattavan vaikutuksen ja saa heidät rauhoittumaan. Uutuuden viehätyksen kadottua he kuitenkin päättävät jälleen hakata poikasi. Pussimäyrän tuijottamisen aikana kaksi poikaa on hakenut kettinkejä ja rikottuja pulloja kaatopaikalta ja nyt poikasi henki on siis todella uhattuna. Tee äkkiä jotain muuta!

Käsket äkkiä poikaasi käymään Reiskan kimppuun!
Pudotat nopeasti taivaasta käsiaseen poikasi ulottuville
Ammut äkkiä Reiskaa salamalla päähän.
Annat pojallesi hetkeksi yli-inhimilliset voimat käyttöönsä ja äkkiä!

Reiska saa viime hetkillä sattumanvaraisesta pallosalamasta päähänsä ja käristyy hetkessä rusinaksi. Poikasi ja muut nassikat jäävät katselemaan Reiskan savuavaa ruumista hämmentyneinä, kunnes joku viitsii mennä kertomaan asiasta opettajille. Helppo ja suoraviivainen ratkaisu, rakas taivaanisä, hienosti toimittu!

HALUAN KOKEILLA MUITAKIN VAIHTOEHTOJA
JATKAN POIKANI SEURAAVAAN ELÄMÄNVAIHEESEEN

Poikasi kasvaa ja varttuu tasapainoiseksi nuoreksi mieheksi. Hän luo uusia tuttavuuksia ja menestyy erinäisten lunttiavustustesi ansiosta koulussa erinomaisesti. Kun hän täyttää kolmekymmentä, sinun tulee ilmoittaa hänelle ilmestyksellä, mitä haluat hänen tarkalleen ottaen tekevän. No, mitä?

Julistavan herran sanaa kirkossa
Ottavan kerrostalollisen ihmisiä panttivangiksi asian puolesta
Ampuvan itsensä
Lähettävän sähköpostia, joilla pyrkii saamaan ihmiset uskovaisiksi
Hankkivan hyvän ammatin ja tekevän jotakin elämänsä kanssa

No, ainakin poikanne sai asialleen näkyvyyttä. Sääli vain, ettei ketään kiinnosta. Poikanne ottaa kerrostalollisen ihmisiä panttivangiksi (se tekee yhteensä 200 henkeä) ja tapattaa heistä yhden tasatunnein, kunnes hänen vaatimuksiinsa ruraalin harmonian suhteen suostutaan. Hän kuolee Karhu-ryhmän iskussa, tapettuaan 22 ihmistä. Häntä ei jää kukaan kaipaamaan, eikä hänestä puhuta enää kuin JIM-kanavan sarjamurhaajadokumenteissa!

VALITSE UUDELLEEN

Kokeilkaa ihmeessä :D
« Uudemmat - Vanhemmat »