IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
4.11.2008
Tilastot
Käyntejä: 1 338
Koko
19 jäsentä
Tyttöjä: 18 (95 %)
Poikia: 1 (5 %)
Keski-ikä
21,5 vuotta
Otos: 16 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 21,5 vuotta
Valvojat
Muffi_

Jäsenet (19)

rdtk[Candy-divE]icterineUtawanareLihanorttimarip-MAKOUMuffi_MollaminniAneeebakil_puri-uni-medukadoonBabyStarbucksd0llfacez
« Uudemmat - Vanhemmat »

[Candy-divE]NYT AVAUDUN TEILLE !Luonut: [Candy-divE]Perjantai 12.02.2010 19:12

Joo sori en oo jaksanut olla galleriassa (kokeita.... ) ja vastaan teille kaikilla IHAN kohta... jossain vaiheessa... joo.

MUT ! toissapäivänä kun menin hakemaan viiliä niin olin just saanut sen auki ja aaaa tiputin sen maahan jääkaapin viereen ja PLÖRTTS ne kaikki oli siinä lattialla. sitte aloin siivoo sitä ja nousin lattialta ylös niin PAM ! olin jättänyt jääkaapin oven auki ja aaaaa~ ;__;

mut onneks mun päivän pelasti se, että Bloody Mondayn tokasta tuottarista oli Mysojussa 2 jaksoa ja NARIMIYA OLI ESIM. __KUUMIN ! sillä on valkoiset hiukset.. ;_; mut aa spoilspoil en nyt kestä ! haluun nähdä jo kolmannen jakson, koska haluan tietää tappoks Narimiya siinä oikeesti ittensä DDDD: aaaa JOS SE TAPPO NIIN TOI SARJA MENEE ALASSSSSSSSSSSSSSS.. ;___;_;_;__;_; en hyväksy sitä !

ps. alotin myös toisen uuden sarjan, jossa on kame ja tegoshi.. mm aika perusdraamaa, mut on se ihan katottavaa : D sen nimi oli joku... Yamato Nadeshiko Shichi Henge. omnom.

ps. Narimiya ;__; <333

-uni-[Ei aihetta]Luonut: -uni-Perjantai 28.08.2009 01:26

ja vois mennä nukkuun.

mut lattia viä täynnä tavaraa : <<<<



mut hei sain seinät valmiiks <3333 ujot feilit mut jees silti jee jee o// tyksin kyllä enemmän niistä siä edellisessä kodissa : < mut on nääkin jees. pitäis taas tulostaa taas joskus kun kehtaa.

lataan bloody mondayta btw, aika järkkyisot odotukset sitä sarjaa kohtaan. mut oletan että se on oikeesti aika ihana : ) hei narimiya hiroki ja sato takeru samassa sarjassa. joka ainaki trailerin perusteella vaikuttaa oikeen kivalta. jee. o/ katsomaan pääsen sit joskus ens viikolla, jos ottaisin sen ens viikon projektiks. ja se uta no oniisankin pitäis saada joskus loppuun ... ää offausta : /

huomenna kymppii kouluun. o// piristävää. ei oo ihan niin huono omatunto vaikka vähän valvoiskin.

icterine[Ei aihetta]Luonut: icterineTorstai 09.07.2009 00:32

aa, bloody monday.

Alotin kattoo Helin kaa dorama versioo ku loppu mangasta scanlationit ja tää on ihana :< Pitkäst aikaa ollu jotai tekemistä hei. Saa koko aja miettii "ää, toi on vakooja! EI KU TOI! EIKU--!"

XD

Ja tol yhel on näemmä eläytymiskyky kympin tasoo. Ainaki välillä.

Ja aina ku yks tyyppi tulee kuvaa nii se huutelee THE BUTTERFLY MAAN. Ku sil on siis perhostatskat käsissä. Vaik se näyttääki intiaanilta joka on puvussa. Puvussa jossa on nahkatakki. Mun mielestä.

Ja hitsit toi yks repes ku mä kerroin et Otoya ampuu jousia mangas XD NO MANGASSAKI SE KIELTÄMÄTTÄ VETÄÄ VÄHÄ YLI MUT TOTTAKAI NE ON AIKA PITKÄLTI JÄTTÄNY SEN POIS DORAMAST KU SE NÄYTTÄIS AIKA HELVETIN TYHMÄLTÄ.

Ja sit mangas viitataa johonki OtoyaxHarukaa mut tos doramas on kyl NII pahasti viittauksii OtoyaxFujimaruun XDD Oikeesti. Helvetti repeilen. Niitä kahta ei näemmä voi laittaa samaan kohtauksee ilman karseit viittauksii. Yhessäki kohtaukses tulee vaa käsi sillee "haa, mina tulla ja kourii sinua NYTTTTT". XD En yhtää revenny. Aw.

Mut se on oikeesti hyvä dorama. Kattokaa.

"After a biological terrorist attack kills off the population of a Russian town; Japan's Public Safety Special Third unit, code name THIRD-i, believes that the terrorist organization responsible plans to unleash the same virus known as Bloody X into Tokyo. Subsequently, THIRD-i recruits the help of genius hacker Takagi Fujimaru to find out what happened in the Russia. However, as Fujimaru becomes involved, he soon finds out that he is in over his head and that the terrorist groups influence reaches not only his school but even the police. Fujimaru must now rely on his skill as a hacker to unravel the organizations sinister plot and find out the truth behind "Bloody Monday.""
Viimeistään tän sarjan myötä Miura Haruma nousee oikeesti mun ykkös japsinäyttelijäks. ;w; ♥ Oikeesti kaikki sen eleet ja miten sen silmät menee ihan pieniks ku se hymyilee ja alahuuli menee ylimutruun ku se itkee. Jumantsuikkelis se on täydellinen kaikin tavoin. ♥

Ja tä juoni on niin ovela et oon koko aika sillai MITÄÄÄ NÄINKÖ TÄ MENEE. Ja muutenki ku rakastan amerikkalaisiiki rikossarjoi ni tä on ihan huippu. Miura näyttelee hakkerii, joka auttaa semmost THIRD-i-poliisiryhmää yksii terroristei vastaa. Mut ärsyttävää, et joka toinen tyyliin on vakooja ja työskentelee oikeesti sen terroristiryhmän puolesta ja mä en enää tiiä vittu kehen luottaa ku kaikki on petturei ja ei ookkaan ja ompas sittenki. XD Jollain tapaa tä on tosi samanlainen Death Noten kaa.
meen episode 9/11 apua !
toinen tuotantokausi olis kova sana !
että jees )=
en mä ny voi lähtee minnekää hesaa ku pitää kattoo bloody mondayt :--(

d0llfacezoon ihkuteini moiLuonut: d0llfacezKeskiviikko 17.06.2009 01:11

aaaaaaaaaaaaaaaaa en saisi kattoo tätä blooooody mondaytä ko tulee kauheet kuolausreaktiot ja juoni menee iha ohi korvie ku kuolaan tota 'j'tä ja falconii eiku siis miuraa ja narimiyaa :--( ♥



hei ps. 12 tuntii ni seinäjoel venaas junaa :--D
« Uudemmat - Vanhemmat »