IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
13.11.2008
Tilastot
Käyntejä: 362
« Uudemmat - Vanhemmat »
Vittu. mitä se oli...? .___.

Ainakin se että kaikki on tekstannu mulle tässä keikkafiiliksistään, tai siitä kun on ollu jossain hengaamas joidenkin the kidin jäsenten kans et :D

Ite oon lukenu mun tääl olon ajan pväkirjoi ja nauranu ittelleni, kokeillu kaikkii erilaisii asentoi mis vois syyä piparii 8'''DDD ...... (onnistuu niskaseisonnassa)

Että kertokaas mulle jtn ;33

Piti tänään mennä ostaan kengät mut ajattelin et on mul huominenki ni en sit jaksanukaan lähtee mihinkää. Eli ehkä huomenna meen jos jaksan. Välil shoppailu tääl on masentavaa, koska sul on rahaa rajallinen määrä (jos sitäkään), mut toisin kun suomessa jossa kestää löytää mitään kelvollista, täällä sulla kestää siinää valitsemisessa.

Seidillä huomenna lähtö, pidetään sille peukkui ettei se eksy lontoon lentokentälle tai jtn.. Täytyy kyl sanoo etten hirveesti ihmettelis XDD

MIYARU[Ei aihetta]Luonut: MIYARUPerjantai 14.08.2009 21:59

wihhiii~~~

tajusin just et meil on sit ku palataan kk lomaa suomes ennen ku alkaa kolmas jakso ^^

HAluun tehä jtn *www* matkustaa laappiin grillaan makkaraa, lähtee risteilylle ruotsiin, käydä keikoil ja aaaaaa ^^

Tai sit vaan oon nii jääs etten voi tehä mtn XDD okaasan ihmetteli ku sanoin et 16-asteises vedes voi uida :DD ja et ku on yli 20 astetta lämmint suomalaisen on pakko päästä järveen.

Mikä kuulostaa kyl mustakin aika hullulta nyt ;oo

Yleensä yöllä laskee 26 asteeseen, mut viimeyönä NOUSI 33 asteeseen >,< ah <33

Ikeas oli kyl ihan helvetin hienoo *www* oli mutenki paras pvä aikoihin <33 sai suomalaista ruokaa, ostin salmiakkii ja __annas pipareita__ ;_______; ja sellasii niit vaahtoautokarkkei.

ja sit vaan istuttiin ja juteltiin , ja se oli jtn niin luksusta, koska japsin kanssa pitää suunnitella kaks vkoo etukäteen tarkka ohjelma jos aikoo hengaa..

Haluun merelle, pakko päästä ;>>>>>>>>>>>> <3333










Niinkun katja upeimmassa viestissään muistutti, tänään tasan 150 pvää ja puolet vuodesta. Tasan puolet. Taas on juhlavien sanojen paikka...

Tää on koti. Mä rakastan tätä helvetin maata, tätä kaupunkia ja kaikkee.

Odotan kyl jtn juttui suomeskin, mut tänään taas sain sellasen fiiliksen ku luin lehtii, et on niin sairaan upeeta kuuluu tähän kaikkeen.

Aluks ku ostin sen lehden ekoil vkoil, kattelin et onpa kivoi kuvii jnejne, mut nyt tajusin viime vkonloppuna kun selailin kaupas, et VITTU MÄHÄN YMMÄRRÄN!!! pystyn lukeen ja tajuunki mitä ne puhuu, mistä on kyse ja ette uskokaan kuinka upee elämys se on!!!

kun mietin aina että en oo kehittyny yhtään ja enää puolet jälellä, niin sit ku mietin siihen ku ekan kerran astuin jalalla tänne, niin voi ........................ GOD,



oon

kehittyny

.

Osasin alkeetku tulin, ja kaikki on jauhanu mulle koko tän vuoden kuinka oon upee , kuinka osaan japanii jne. Oon vaan aina kelannu et en ees,

ja myönnän et en oo opiskellu paskaakaan.

Eli oon pettyny omaan gambarointiin (vitut ton sanan kanssa),

Mut oon onnellinen siit ku vertaa alkuun.

Ja jos mun kehitys jatkaa samaa mallii,

niin oon huipulla kun tää vuos on lopulla.


kesäl mul on ollu tasan 4 pvää pelkästään kotona hengausta, ja tästä eteenpäin oon auki joka kuussa.

Mut tänään just katottiin kalenterii, et koko syksylle on ripoteltu pienii vapaa pväputkii sinne tänne, on luokkaretki ja bunkasai, salla tulee tänne ;___________; ja mennään perheretkelle.

Lähen hiroshimaan ja kierteleen vähän japanii, ja mulla tulee oleen vitun hauskaa. Mitä tää on tähänkin asti ollu. Nään gazet ja meen v-rockkiin.

Ja mul ei oo ollu päivääkään jona oisin halunnu olla enemmän suomessa kun täällä, ja voin laskee yhen käden sormilla ne kerrat jotka oon itkeny (yks liitty vaihtoon, tos sisäl mm. leffaa kattoessa itkemiset yms.).

Mä ... en tiiä mitä mun pitäis sanoo, mut oon niin tyytyväinen tähän kaikkeen. Oon saanu helvetisti XDD kuulostipa .. njuu.



ELi puolet menny, ja täst lähtien jokanen pvä jonka oon täällä, tarkottaa et yks pvä lähempänä loppua, ja yks pvä lähempänä suomea.

Onhan se sitä alusta saakka meinannu mut.. ;<<<<<<<<<<<

nyt tajusin X,DD

Ja kaikki jotka ei oo viel kirjottanu mulle pistäkääss vauhtii XDDD

jes.

siinä juhlava puolivuosipuhe~~
« Uudemmat - Vanhemmat »