IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
20.11.2008
Tilastot
Käyntejä: 1 326
Koko
33 jäsentä
Tyttöjä: 10 (31 %)
Poikia: 23 (69 %)
Keski-ikä
26,5 vuotta
Otos: 22 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 27,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 26,1 vuotta
Ylläpitäjä
Maggotcorps

Jäsenet (33)

C64^kopa^HushuMrWright-sweety[RoseOfDeath]FutuhMaikku]UmmaGummaJanny-LviteeGobrazaMisunderstoodAkimoto|tommy|Maggotcorps
« Uudemmat - Vanhemmat »
Mulla on ollu tapana kirjottaa keikoista tänne niin kirjotetaan nyt tästäkin! :)

18.7 on päivänä jo aika tyylikäs, kun sattumalta tasan sama päivä vuotta aikasemmin oli Maidenin konsertti stadikalla! :D

PERJANTAI:
Itse keikkaviikonloppu alkoi jo perjantaina kun matkustettiin Helsinigistä Heinolaan, lähinnä siks että Paulina pääsee Heinolaan ja me kundit (Iiro, Prud ja Minä) voidaan sitte jatkaa seuraavana päivänä Tampereelle. Heinolassa päätettii sitte olla yö Nightlife nimisessä kuppilassa jossa oli vaahtobileet!

LAUANTAI:
Lauantaina sitte otettii alkuun rennosti ja sitte ei muuta kun Iiron Civicin nokka kohti Tamperetta ja Purple soimaan. Parin pysähdyksen kautta päästiin Kangasalan Prismaan josta otettiin juomaa ja minä ja Prud alotettiin samantien kiskomaan. Tampereella ajettiin sitte auto Härmälään jossa on Komun kämppä. Komu lainas meille kämppää sen yön joten saatiin jätettyä auto ja kamat sinne. Keitot puolestaan lähti mukaan. Mentiin kunnon turisteina kahdella bussilla keskustan kautta Hakametsään, mutta päästiin kun päästiinkin hallille. Juotiin soppaa naamaan ja jätettiin ylimääräset puskaan jemmaan ja mentiin sisään keikalle. Prudilla oli katsomolippu koska kenttäliput oli loppunu joten jouduttiin Iiron kanssa kikkailemaan Prud kentälle. Eli mentiin ensin Iiron kanssa kentälle normaalisti, mä otan Iiron lipun mukaan ja vien sen Prudille käytävään ja tullaan sitten Prudin kanssa sisään. Lämppäri Milestones ei juurikaan kinnostanu joten lähdettiin Iiron kanssa kaljalle.

DEEP PURPLE:
Kyllähän se itse kohokohta sieltä sitten tuli ja oli kyllä aivan uskomaton keikka. Gillanin ääni ei oikeen jaksanu, mutta ei se jääny harmittamaan ollenkaan. Päästiin toteamaan ettei Morsea turhaa olla valittu maailman parhaaks kitaristiks ja ettei oo turhia kavereita muutkaan. Airey veti aivan tajuttoman hienon synasoolon johon kuului myös pätkä Finlandia hymniä, aika hienosti ajateltu! Oli perkele soikoon kyllä musikaalisesti aivan tajuton keikka. Pää oli pitkään pyörällä keikan jälkeen ja ei vaan voinu tajuta mitä oli käyny. Sain vielä lopuks Gloverin plektrankin!

->:
Keikan jälkeen otettiin sitte taksi ajettiin keskustaan, käytiin hampparilla ja mentii Cabaret nimiseen Sedulaan ja siellä oltiin pilkkuun asti. Taksilla takas Komun kämpille ja unta palloon.

SUNNUNTAI:
Heräiltiin sunnuntaina siinä 15:00 aikaan ja kerättiin kamat kasaa jä lähdettiin Helsinkiä kohti, käytiin vielä matkalla ideaparkissakin.

Tajuttoman hyvä reissu! Kiitos kundit!
Kyllä ne vanhat papat jaksaa vaan rokata :)
PS. Marjon Burger ehottomasti paras snägäri!

agiZZI'm a highway star!Luonut: agiZZSunnuntai 19.07.2009 18:31

Hähähähähääää olin purplen keikal!!! Oli hauskaa!!! Hyvin setä rääkyy vielä...
Naa nana naa nana naa nana naaaaaa!!!!!

agiZZDeep purpleLuonut: agiZZTorstai 09.07.2009 19:14

Vähä yli viikko siihen tampere-rientoon! Siellä sitte ollaa iha highway stareja!
« Uudemmat - Vanhemmat »