IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
22.11.2008
Tilastot
Käyntejä: 750
Koko
1 jäsen
Poikia: 1 (100 %)
Keski-ikä
22,9 vuotta
Otos: 1 jäsen
Poikien keski-ikä: 22,9 vuotta
« Uudemmat - Vanhemmat »

GJN(It feels weird..)Luonut: GJNTiistai 30.04.2013 23:06

Jotenkin tuntuu, että on pakko nyt valittaa ennemmin galleriaan, kun täällä tämmöinen 'teinivalitus' on jotenkin suodumpaa. Jos sanoo rehellisen mielipiteensä, niin facessa sut maalataan heti huonoksi ihmiseksi. Täällä taas sitä ollaan valmiiksi, ennen kuin kukaan tutustuu, joten, en usko, että täällä tätä otetaan niin rankalla kädellä vastaan. Enkä liioin enää 'mainettani' huonompaan suuntaan voi saada, sitä kun se on valmiiksi :DD

Olin viime syksynä An Cafen Suomessa järkätyssä konsertissa ja sen VIP-tilaisuudessa. Samaan lössiin tuli mukaan myös kaksi ruotsalaista ja sitten kourallinen saksalaisia. Ymmärrän sen, että ruotsalaisilla oli ns. oikeus tullakin Suomeen, koska bändi syystä tai toisesta skippasi Ruotsin. Niitä saksalaisia vieraita moni suomalainen katsoi kuitenkin pitkää nenänvartta pitkin, olihan Saksassa järjestetty kolme keikkaa VIP-tilaisuuksilla ja yksi erillinen yleinen nimmaritilaisuus; Suomessa oli vain yksi keikka VIP-tilaisuuden kera. Ensisijaisesti tämä jo häiritsi ja toi kateellisen ja järkeilevän ihmisen itsessäni esiin: miksi helvetissä ne tuli tänne viemään parin suomalaisen mahdollisuuden ostaa VIP oman maan keikkaansa, kun kourallinen muusta maasta vei ne käsistä, vaikka omassa maassa oli tilaisuuksia tarpeeksi? Tämä osa oli itsekästäkin myös meidän suomalaisten osalta, myönnetään.

Nyt myöhemmin yksi saksalaisista faneista, joka oli ostanut VIPit lähes kaikkiin Euroopassa olleeseen kiertueen osuuteen, pyysi facessa suomalaisilta faneilta osallistumista eräänlaiseen videoprojektiin. Idea ja mielikuva videosta on itsenikin mielestä aivan loistava! BUT, mielellään sitä ei olisi tekemisissä sellaisten ihmisten kanssa, joista ei pidä. Tässä kohti syy ei enää ole siinä porvariudessa, vaan ylipäätänsä näiden muutaman saksalaisen Suomen keikan käytöksen takia; huiveja lainattiin ja hävitettiin paikallisilta, sanelivat mitä kaikkea piti tehdä tai ei kuulu eturiviin jne. Ja väittivät vielä suomalaisten käytöstä törkeäksi.

Nyt sitten tämä videoprojektin aloittaja lisäsi videon hänen omasta kiertuekokemuksestaan; olin jo hänen kohdallaan yli siitä, että hän nyt oli kiertänyt monta keikkaa ja piste. Se ei enää hetkauttanut niinkään ja olin jopa iloinen hänen puolestaan. Sanoin SUOMEKSI siihen kommenttia, että eipä taida enää tehdä mieli olla mukana projektissa, kun en itse henkilöstä pidä, vaikka idea on mahtava. Sen jälkeen (ilmeisesti joku oli kääntänyt 'solvaukseni' hänelle, ties mitenköhän paljon on mennyt kääntäjällä väärinkin) hän vastaa, kuinka en puhuisi pahaa tai pahoja sanoja hänestä, jos hän ei olisi laittanut videota ryhmään. Sori girl, mutta olin puhunut sinusta jo pitkänkin aikaa paskaa. MYÖNNÄN TÄMÄN. Sen verran totuudenripettäkin minussa on, että rohkenen myöntää asian. Hän vain luuli, että nyt oli mukamas kateutta pelissä. Ei kateutta, vaan raivoa.

Eniten ehkä hiertää jormaa se, että hänen panoksensa pääsi DVDlle asti; hän keräsi karun näköisesti lakanaan nimiä ja terkkuja ympäri Eurooppaa. Se ei sinällänsä ollut erikoisemman näköinen, eikä se kiertänyt läheskään kaikilla.
Jurppii myös se, että vaikka se annettiin kesken kiertueen itse bändille, se pääsi julkaistuun taltiointiin. -sigh- pääsiköhän edes kiertueraporttiin se kuva, kun jätkät pitää tekemääni lakanaa päällänsä..

Lakana-asiassa on taas kyse kateudesta. Harmittaa, kun ei virallisista lähteistä löydy kuvaa heistä lakanani kanssa 8c
kuvaa en ottanut mutta uusioeditoin sen lisävaloilla.. joitahan ei oikeasti ollut siellä XD

MihashiUptaded.Luonut: MihashiMaanantai 24.01.2011 22:30

WobbuffetjesLuonut: WobbuffetTorstai 07.10.2010 22:14

oon vitu kyllästyny ihmisiin jotka puhuu vaan toisten asioista ja arvostelee ihmisiä. en tajua että mikä vittu siinä nyt on että pitää jostai puhua paskaa tai jotaki ei-niin-hyvännäköstä-tyyppiä täytyy haukkua, tai kuiskutella siitä kaverille että hihi onpas tuollanen vitun vammanen taas tuossa tuo kato. ei kukaan ole oikeastikkaan niin hyvä ja täydellinen, että ois edes varaa haukkua Ketään, varsinkaan ilman syytä. säälittää vaan ne kaikki joilla on huono itsetunto ja kaiken lisäks jotku kattoo niitä vielä ylhäältä käsin ja osottelee, ja säälittää kans se jota sellasta tekee, en tajua mitä helvetin kiksejä siitäki saa että jostai ihmisestä saa sanottua jotaki negatiivistä. ohan joskus tietenki syytäki sanoa mutta siis puhun nyt niistä joita ei edes tunne. ja niin harvoin jotaki positiivista, jota sanotaan vaan sitten jostaki vitu anorektikko blondista AAAAaa. kukaan ei nykyään puhu mitään syvällisiä ja/tai asioista millä saattas oikeasti olla jotaki merkitystä. kaikki on niin pinnallista. tuntuu tosiaanki että oon aivan väärässä paikassa, että oonko ainoa minu kaveri-piiristä joka ei halua puhua aina siitä ja siitä ja tiäks ko se on nyt sen kans ja se on värjänny hiukset ja seki yks nykyään näyttää aika nololt. ja joo en vittu tiä kaikkia tornion ihmisiä eikä minu pidäkkään tietää:D mutta ko aina joku kysyy 'tiäks sen? se ....' joo vittu ko en tiä, ei o facebookia, en ole siellä opettelemässä ihmisten nimiä ulkoa aina ko kerkeäis. en halua puhua sellasten ihmisten asioista joita en tunne, enkä halua kuulla niiden asioista. ne ei kuulu minule, ne on sen omia asioita. toivoisin vaan että ihmiset ei olis ni vitu pinnalllisia. ja ois mukavempia.

____________________________________________________________________________

Syöt, olet lihava. Et syö, olet friikki.
Juot, olet alkoholisti. Et juo, olet luuseri.
Luet, olet nörtti. Et lue, olet tyhmä.
Kerrot salaisuuden, olet huomion etsijä. Et kerro salaisuutta, olet huomiota hakeva.
Poltat, luulet olevasi cool. Et tupakoi, olet luuseri.
Olet harrastanut seksiä, olet lutka. Jos et ole harrastanut seksiä, olet kylmä pikku huora.
Käytät meikkiä, olet teennäinen. Et käytä meikkiä, olet ruma.
Et voi miellyttää ketään. Koskaan.
Tänään mä voisin heittää kännykän seinään ja unohtaa koko romun loppuiäkseni.

Musta oikeesti tuntuu tosi usein siltä että mä haluun eroon kännykästä kokonaan. Se aiheuttaa mulle hirveetä ahdistusta koko ajan. Mä vihaan tekstiviestejä. Ihan oikeesti. Tai niitä on tosi kiva saada, mutta mua ahdistaa se että pitäis heti vastata tunnollisesti. Mua turhauttaa kun se viestin kirjotus on niin hidasta, ja turhauttaa kun mun kännykkä on niin paska et se tileää 203938 kertaa päivässä ja kesken viestien kirjotuksen ja sit joudun aina alottaa alusta. Ja jos mä en vastaa muutaman tunnin kuluessa ni sitä viestin lähettäjää luonnollisesti ärsyttää ja mulle tulee paha mieli ku tiiän et oon ihan paska ihminen taas kerran.

Useimmiten mulle käy sillain että alotan kirjottaa viestiä mut kyllästyn puolivälissä ja aattelen et Joo mä jatkan sit vähän myöhemmin mut sit se jää lojumaan sinne luonnoksiin viideks päiväks ennenku tajuun et on ehkä vähän myöhästä nyt enää sitä lähettää ja sit poistan sen.

Enkä mä ees osaa kirjottaa viestejä. Varsinkaan pidempiä jossa oikeesti pitäis keskustella jostain, oli aivoton puheenaihe tai ei. Sellaset vaatii multa jotenki tosi paljon, ja mä en edes tajua että miksi. Ja joskus tuntuu tosi tyhmältä vastata jos huomaan viestin monta tuntia sen lähettämisen jälkeen.

Ja puhelutkin on välillä ahdistavia. Kuka vitun idiootti keksi et pitää olla aina tavoitettavissa? Kenen idea oli et joka vitun kauppareissullaki pitää olla kännykkä mukana ja siihen pitää vastata jos joku soittaa? Ja se että se numero ja/tai nimi näkyy siinä ruudussa ei yhtään helpota. Tulee vaan helpommin ahdistus kun joku sellainen soittaa jonka kanssa ei sillä hetkellä yhtään tekis mieli puhua. Pakkososiaalisuutta! Tai jos töistä soitetaan et Moi pääseks sillon ja sillon töihin, varsinki jos ei oo just siks päiväks mitään oikeita suunnitelmia mut on jo totutellu ajatukseen et sillon on Vapaapäivä eikä tarvis lähtee mihinkään.

Eikä tätä saa nyt käsittää väärin. Kyllä mä tosi usein vastaan ihan tyytyväisenä jos oon kotona ja joku kiva ihminen soittaa, ja toisinaan kaupungillaki on kiva saada seuraa puhelimen kautta. Mut välillä se vaan tuntuu... ylitsepääsemättömältä. Ihanku joku tulis IRL juttelemaan just sillon ku haluu olla yksin. Ja kun mä en osaa ees sanoa et "mä en just nyt halua puhua" ku sit päätyisin vaan keksimään tyhmiä tekosyitä ja sit ihmiset taas vihaa mua.

Ai, ja mainitsinko jo että useimmissa tapauksissa mä v i h a a n soittaa puheluita? Mua jännittää aina jostain syystä ihan kauheesti (no lähimmille kavereille ei jännitä soittaa, mut niitä tapauksia on vaan muutama) ja aina melkeen toivon ettei se toinen vastaiskaan. Mä en tiiä miten puhelu pitäis alottaa luontevasti, ja mä suurinpiirtein suunnittelen koko puhelun tai ainaki sen alotuksen välillä mielessäni tai toisinaan jopa paperille.

Pienempänä mä soittelin kotipuhelimesta Heinille ja Nooralle ihan koko ajan, ja me juteltiin aina tyyliin tunteja, mut... se oli sillon lapsena ku ei tarvinnu aina olla sopimassa jotain tapaamisia ja työvuoroja ja sai vaan jutella randomisti. Ku nykyään oikeestaan suurin osa puheluista on semmosia et soittajalla on jotain oikeeta ASIAA. Musta on ihan järjettömän kivaa puhua puhelimessa kaikista randomeista asioista, samaan tyyliin ku jos tavataan IRL... mut minkä takia mä en sitte tee niin? (no joo Internet.)

TL;DR: Kännykkä on mulle rajattoman huonon omatunnon ja paskan fiiliksen lähde. :DDDDDDDDDDDDDDD

Kun mä en oikeesti tarkota pahaa sillä etten välillä-usein-ikinä vastaa viesteihin.
Mitähän tästkii seuraa ja tulee, mut pistinpä nyt (vihdoin, sen paljon puhutun) kuvapäiviksen pystyyn:

http://rutonius.vuodatus.net/


ETTÄ JOOOO. 8'')

KillHerIida<3Luonut: KillHerMaanantai 01.06.2009 01:26

Iiti on mun pelastava enkelini! <33 Raaaakaastan sua nainen! :) Ilman Iidaa mun rakas pikku karvakuononi luukas olis heittäny veivinsä! :((( Mutta hengissä ollaan kun Iida<3 oli niin ihana ja autto! Ah mä oon niin helpottunu ja onnellinen! :)) Nyt mä vaan hoidan ton mun vanhuksen kuntoon ja keskityn korvaamaan iidalle aiheuttamaani rahareikää! :D Mutta kiitos,kiitos,kiitos,kiitos,kiitos,kiitos tuhannesti Iida!! <333333333333333333

Toivottavasti se nyt paranee tosta... :)

KillHerEi...Luonut: KillHerTorstai 19.03.2009 21:57

Nyt olen yksin...
Kukaan ei tule ja pelasta...
Joudun nukkumaan yksin tässä asunnossa joka tuntuu nyt niin isolta ja pelottavalta...
Kun olen sekoamassa...
Kun olen menettämässä sen vähäisenkin järjen minkä vielä eilen omistin...
On kylmä...
On ontto olo...
Ja minä itken...
Itken ja yritän pysyä järjissäni...
Mutta kohta minun on pakko antaa periksi...
Houkutukselle...
Houkutukselle helpottaa oloani...
Lopettaa sen...
Vain huokaista syvään ja maata sängyllä...
Antaa kaiken hiljaa hiipua...
Hiipua pois...
« Uudemmat - Vanhemmat »