IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
24.11.2008
Tilastot
Käyntejä: 1 005
Koko
5 jäsentä
Poikia: 5 (100 %)
Keski-ikä
18,1 vuotta
Otos: 4 jäsentä
Poikien keski-ikä: 18,1 vuotta
Ylläpitäjä
Kos-
Valvojat
eet-, Juspe], Fyah-I, mikkonen_, Valleq

Jäsenet (5)

mikkonen_Juspe]Fyah-IValleqeet-
« Uudemmat - Vanhemmat »

bätmänsofia389Luonut: bätmänsofiaLauantai 21.07.2012 13:15

Kenelläkään ei ole oikeutta tuomita sinua,
koska kukaan ei oikeasti tiedä,
mitä olet käynyt läpi.
He ovat kuullut tarinoita,
mutta he eivät tunne,
mitä tunnet sydämessäsi.

Muhmis[Ei aihetta]Luonut: MuhmisKeskiviikko 26.08.2009 15:01

I close my eyes
Just to try and see you smile one more time
But it’s been so long now all I do is cry
Can’t we find some love to take this away
‘Cause the pain gets stronger every day

Mj - Don`t walk away

_Piisamirotta_[Ei aihetta]Luonut: _Piisamirotta_Torstai 25.06.2009 04:11

Ostettii tänään leffoja. Totoro(!!!), Maameren tarinat, Mieletön maailmanhistoria (katoin sen tänään, aika tyhmä) ja Bagdad café. Sit katoin tänään myös 12 apinaa. Katon leffoja nyt kun ulkona on lämmintä (kuumaa, paahtavaa) ja aurinkoista. Ei siis nyt, nyt on *kipittää ikkunalle* 18 astetta ja haaleen pastellisävyinen taivas. Oho, kellokin on aika paljon. Tai no - äh, on se paljon. Mut mun unirytmi on jo täydellisessä kesäkunnossa; en pysty nukahtamaan ennen neljää ja herään puolenpäivän jälkeen. Niin kai sen kuuluukin mennä kesällä. Oon lukenu lomalla paljon enemmän kun yleensä, yleensä mulla ei oo (oikeesti) aikaa ja se yhdstettynä siihen, et oon hidas lukemaan johtaa siihen että yhteen kirjaan menee ainakin kuukausi. Nyt saatan lukee parisataa sivua päivässä. Eihän se mitenkään erikoisen paljon oo, mut on se mulle. :) Olis kiva käydä Latviassa. Oon käyny siellä 2 kertaa. Olis ihan kiva mennä, mutta ei mulla oo mikään pakottava tarve siihen. : D Sen sijaan Italiaan haluisin ihan hirveesti takasin. Oltiin siellä melkein vuosi sitten, Milanon lähellä, ihan Sveitsin rajan tuntumassa. Mun täytyy päästä sinne takasin! ...tän kirjotuksen perusteella vaikuttaa siltä että matkustelen paljon, mutta ei se oo totta. Tai no, riippuu mihin vertaa, eikä mulla nyt oo mitään muuta vertailukohdetta kun se, miten monissa maissa haluisin käydä. Oon käyny Suomessa (usko tai älä), Ruotsissa (muutaman kerran), Norjassa (2 kertaa), Latviassa (2 kertaa), Thaimaassa, Italiassa ja Sveitsissä. Sveitsissä käytiin päiväretkillä Italiasta, ja Ruotsissa oon ollu hyvin vähän aikaa (paitsi joskus pienenä). Ekasta Norjanmatkastakaan en muista mitään. Kirjotan melkein tajunnanvirtaa. Kirjotan hetken tajunnanvirtaa.

Cupcake nam nam muffinssi dumle tekohampaat lampaat Punkaharju kesä 2010 tulevaisuus 12 apinaa etana laulukirja teatteri tanssi jazztossut pitää siivota huone loppuun argh angst jee nyt on kesä ei huolta huomisesta jaksaakohan kukaan lukee tän loppuun aika turhaa mehiläiset hävisin

Jeps. Vois mennä nukkumaan. Ei nukuta. Kirjotin sanan mehiläiset vahingossa mehisäiset enkä osannu korjata sitä. Kirjotin kaikkee mahdollista "mehiiäiset", "mehioäiset", "mehiisäiset"... Tulin koneelle oikeestaan kattoakseni jonkun leffan (taas), mut en löydä mitään kivaa. Lee kattoo South Parkii mun selän takana.

Olin eilen Rosendahlissa Ilonan kanssa. Huomenna haluun mennä kaupungille. Tänään kävin vaan Kodin ykkösessä. Ostettiin nuo leffat ja sit mä ostin 2 vihkoo ja Van Gogh -kansion. En tiedä mitä teen sillä toisella viholla, ostin sen kun siinä oli niin kiva kansi, siin on piirrettynä nainen bikineissä ja vieressä lukee "HOW TO BECOME A MOVIE STAR!" ja "HOT DIVA". Toiseen vihkoon liimasin teelappuja. Siis niitä lappusia millanen on teepussin narun päässä. Mulla on niitä 51 erilaista. Eniten on Liptonia - HEI! Join teetä jota en oo ennen juonu kun katoin leffaa, joten nyt mulla on 52 erilaista! Liima loppu mutta teippaan sen.

TWININGS
PEACH &
PASSION FRUIT
fruit flavour infusion

Nyt se on teipattu. Kuulu sellasta rätinää kuulokkeista et olis tullu tekstari. Mut ei tullu. Murheellista. Kuuntelen Aidenia. Niillä on yks hieno levynkansi muistaakseni. Ihmisiä varmaan kiinnostaa tosi paljon mun elämä. Tää on huikean mielenkiintoista. Mun pitäis melkein alkaa pitää blogia. Tai kirjottaa omaelämäkerta. Mä olin luullu että se sana on elämänkerta mutta ilmeisesti se onkin elämäkerta. Rakastatte minua. En muista mistä oon kirjottanu. Matkoista, elokuvista. Oon ajatellu, et voisin perustaa blogin johon kirjotan uniani. Nyt oon muistanu muutamana viime yönä paljon unia, ainakin 3 unta per yö, mut en oo jaksanu kirjata niitä muistiin. Huono tapa. Mulla on sentään söpö peni kirjaa (vaaleenpunainen) jonka kannessa lukee "unia". Kyllä mä sinne välillä kirjotan, mutta kun haluun kirjottaa siististi niin en aina jaksa kirjottaa ollenkaa. Ettei se menis pilalle jos sotkisin jotain. Oon vaan laiska. Taisin hävitä taas. No ei siitä nyt vielä oo niin kauaa. Onks teidän unissa kertojaääniä? Mulla ei yleensä, mutta kerran oli Lord Beckett.
« Uudemmat - Vanhemmat »