IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
25.11.2008
Tilastot
Käyntejä: 79
« Uudemmat - Vanhemmat »
Olen löytänyt muutaman piirteen, jotka esiintyvät yhdessä monissa ihmisissä ilman mitään näennäistä syytä. Onko kyseessä uusi alakulttuuri?

1. Septum-lävistys
eli sierainten välissä oleva lävistys kuin minulla.
2. Ei-heterous
yleisesti ottaen biseksuaalit ja homoseksuaalit
3. Kasvissyönti/veganismi
Veganismi on HYVIN yleistä suhteessa sen harvinaisuuteen muussa väestössä
4. Älykkömäisyys
Nämä ihmiset ovat sujuvia tai/ja innokkaita keskustelemaan filosofiasta, polittiikasta, psykologiasta, aatteista, kirjallisuudesta jne.
5. Freeganismi(=aate, jonka mukaan pitää elää kuluttaen vähän yhteiskuntaa
Joillain heistä on freeganistisia haaveita omalle elämälle.
6. Punk
Jos ei musiikkimaussa niin asenteessa.
7. Huomiohuoramaisuus
Haluavat usein huomiota
8. Hedonismi
Hakevat nautintoa elämästä. (Tämä on huomio on joskin alisteinen Huomio nro. 6:lle)
9. HC-suvaitsevaisuus
Nykyään kun sanotaan suvaitsevuus niin tarkoitetaan monesti ideologiaa tai suvaitsevaa asennetta ulkomaalaisia, homoseksuaaleja jne kohtaan. Nämä ihmiset ylittävät tuon. He tekevät sen mihin tämän "nykysuvaitsevan yhteiskunnan" tyypilliset ihmiset eivät tekopyhyyttään pysty. He suvaitsevat suvaitsemattomia kaiken lisäksi. He eivät täysin niitä esim Hitleriä seinään vaan saattavat sanoa että: "Mahtava puhuja" tai "Hänhän perusti luonnonsuojelupuistonkin"
He parhaimmillaan voivat vapaasti ihailla inhottua ihmistä tai aatetta, jonka arvot ovat tai toimintatavat ovat kyseenalaisia tai despoottisia.

Täytyy huomioida, että nämä kaikki eivät ole tämän mahdollisen alakulttuurin kriteerejä vaan sen edustajien yleisiä piirteitä. Poikkeuksia on tottakai. Esim: kaikki skinit eivät käytä maihareita.

Nämä ihmiset eivät ole ainakaan vielä yhdistyneet pukeutumisellaan yhtä paljon kuin muut vanhemmat alakulttuurit. Toisin kyllä, on vielä aivan liian aikasta sanoa onko kyseessä alakulttuuri vai vain jokin yhteensattuma. Tuleeko tästä uusi alakulttuuri? Onko tämä vain jokin punkkarisuuntaus? Oletko sinä valmis identifioitumaan tähän?
« Uudemmat - Vanhemmat »