IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
28.11.2008
Tilastot
Käyntejä: 2 606
Koko
97 jäsentä
Tyttöjä: 70 (73 %)
Poikia: 27 (27 %)
Keski-ikä
25,4 vuotta
Otos: 38 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 25,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 24,4 vuotta
Ylläpitäjä
-Alfonzo-

Jäsenet (97)

weekkuSma[mppaerikaaa``[Mazki]SONJAJAJendhafiltthyEPO-hormoniamaurHETAAAhenryy_sampsetKAPSLOCKribetsuMiyahashi
« Uudemmat -

geoffc'mooonLuonut: geoffKeskiviikko 28.03.2012 17:46

voitko nyt saatana lopettaa ton?
seuraavan kerran ku rupeet mun frendei uhkailee ni tapan sut ihan oikeesti. ihan oikeesti, vittu jätkäl on jotai pahoi ongelmii.
Nobody asked for life to deal us
With these bullshit hands with doubt
We have to take these cards ourselves
And flip them, don't expect no help
Now I could have either just
Sat on my ass and pissed and moaned
But take this situation in which I'm placed in
And get up and get my own
I was never the type of kid
To wait but I know to unpack his bags
Never sat on the porch and hoped and prayed
For a dad to show up who never did
I just wanted to fit in
Every single place
Every school I went
I dreamed of being that cool kid
Even if it meant acting stupid

sonyämö-Luonut: sonyämöTiistai 31.08.2010 00:37

home is where happy memories grow...

bull shit.

reachisi on fiksu ;>Luonut: reachTiistai 22.06.2010 02:27

emppu sanoo:
osta mulle poni

veikkojuhani sanoo:
häh
pyörä vai

ssar1[Ei aihetta]Luonut: ssar1Perjantai 30.04.2010 00:46

vittu auton alle jääminen on aika kiva vaihtoehto =)

hensuapina[Ei aihetta]Luonut: hensuapinaKeskiviikko 28.04.2010 21:02

oishan se ihan jees vaikka vappuna pilettää täällä mutta ehei perkele äippä ei oo ees kotona mutta mitenkä vaan vietämpä laatuaikaa with my only love, koneen<3

jennyfervitun natsipaskaLuonut: jennyferPerjantai 09.04.2010 02:02

lopullisesti hermot menee
tää on jo ihan älytöntä..

en oo mikää 10v enää vitthu
kirjotanko listan mitä kaikkee vitunpaskaa on taas kaatunu niskaa?
8)))))))))))))))))))

okei mää lasken hitaasti kymmeneen. hengitän rauhallisesti.
ja maailma pelastuu. kiitos.

vittu huomista odotellessa saatana.

anteeks kirosanojen YMS. monimuotoinen käyttö.

vittu.

piiikki[Ei aihetta]Luonut: piiikkiTorstai 14.01.2010 12:00

Voi vittu mitä paskaa taas kerran!!
Mä haluun pois täältä, halun oman vitun kämpän!!! Tai sit edes töitä!
Vittu mä vihaan mun faijaani, vittu stna ptlerijgöe45lwmy bfk""2w2!!!

-Alfonzo-Fysiikka on kivaa!Luonut: -Alfonzo-Lauantai 09.01.2010 01:07

Perustylsä koulupäivä.. Fysiikkaa oli siin jossai vaihees.
Tehtäviä tehdessäni laitan iPodista musiikkia soimaan ja kuuntelen sitä, vaipuen sellaseen ihme transsiin, jossa olen syventynyt musan kuunteluun, mutta onnistun jotenkin kummasti tekemään tehtäviäkin.
Tässä vaiheessa suuri vihamieheni joka istuu luokassa vieressäni ottaa iPodini ja rupeaa katselemaan millaista musiikkia sieltä löytyy. "Kuka on tämä paholainen ihmisten joukossa josta puhut, oi suuri Alfon!?" Noh, nuori padawan, minäpä kerron sinulle! Hänen nimensä on henrymalm! Ei siinä mitään mitäs vähän hypistelee podia jeejee, mutta sitten (vahingossa kai) hän tekee mitä katalimman ja järkyttävimmän hirmuteon. Hän painoi iPodin päävalikosta "shuffle songs" nappia joka valitsee yhden randomin biisin tuhansien biisieni joukosta. Normaalisti tämä ei niinkään haittaisi, hieman kyrpiintyisin, mutta selitänpä tilannetta hieman tarkemmin. Kuvittele tilanne: Kuuntelet bändiä ja olet vielä siinä tutustumisvaiheessa kun et tiedä oikein biisejä ja kaikki on uutta ja fosforinhohtoisen hienoa. Kuuntelet parhaimmillaan yhtä bändin parhaimmista, pisimmistä, kolossaalisimmista, eeppisimmistä ja elämää suuremmimmista (sanahirviö hyökkää jälleen!!) kappaleista, jonka olet pari kertaa vasta kuullut, mutta muistat että siinä loppua kohden tulee semmoinen oikein hieno, joissain määrin teatraalinen kohta johon koko biisin ajan on ns. "valmistauduttu", jotkut kutsuvat tällaisia kohtia kappaleen "kliimaksiksi" (heheh.. se sano "kliimaksi"). Noh tämä kohta juuri soi ja nostat katseesi vihostasi imeäksesi tämän klimaattisen kohdan (heheh.. se sano "imeä" ja "klimaattinen", vieläpä samassa lauseessa!) sisääsi pesusienen lailla ja tässä kohtaa ymmärrät, että tämä bändi tulee ikuisesti olemaan suosikkibändiesi joukossa, kultaisten jumalten valtaistuinsalissa!
Sitten yhtäkkiä musiikki loppuu ja reilun sekunnin päästä korviisi alkaa soida Sum 41 joku oi-niin-ihana pianoballadi ja plups! Kliimaksi täysin piloilla! (STOP SAYING CLIMAX!!)
Tässä kohtaa, I shit you not, hypähdin melkein tuolistani ja sanoin aika kovaan ääneen (komeimmalla kukollani ikinä) "MITÄHELVETTIÄSÄTEET?!" Sekunnin murto-osassa käyn tilanteen päässäni läpi ja ymmärrän mitä on tapahtunut ja jatkan kyselyäni henrymalmilta sanoin "AWWWWW, what the fuuuck? Asshoooole...!"
Tässä vaiheessa toisella puolellani istuva Yoog kysyy parhaimmalla Brooklynin aksentillaan "Mitä tapahtu?" (ei sil ollu oikeesti aksenttii, mä fantasoin sen). Tässä vaiheessa haluaisin tarkentaa, että kappale jota kuuntelin oli Toolin "Lateralus". Sanon Yoogille epäselvästi sopertaen "Mä olin just niiqniiq.. siin kohas sillee ja sit toi.. öö.. pistää shuffle songsin sielt tulee joku vitun pianoballadi..." ja tässä kohtaa Yoog keskeyttää minut sanoen "Olit saamassa musiikkiorgasmin?" johon vastaan erittäin kiusallisen puolen sekunnin mittaisen hiljaisuuden jälkeen "Joo ja siis kuuntelin viel Toolii ja just niiq sen biisin klimaattinen kohta tulos (VITUN KLIIMAKSI, OLE HILJAA)" johon Yoog häkeltyneenä sanoo "Mitä?! Ei Maynardii saa keskeyttää!" jota minä täydennän sanoin "EI NI! Varsinkaa ku se laulaa spiraaleist, kurkottamisest ja sinne mis kukaan ei oo ollu menemisest!" Onnistuimme kuitenkin sivuuttamaan tämän asian ja kuuntelin sittemmin Primusta... jeejee mun elämä on täynnä seikkailui..
ps. ellu
« Uudemmat -