IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Lemmikit ja eläimet
Perustettu
7.12.2008
Tilastot
Käyntejä: 1 094
Koko
2 jäsentä
Tyttöjä: 2
Keski-ikä
30,8 vuotta
Otos: 2 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 30,8 vuotta
Ylläpitäjä
arttulan

Jäsenet (2)

arttulanTanyah^^
« Uudemmat - Vanhemmat »
Hyvinkään näyttely 20.9.2009

Arttulan Erikoispainos PU2 VARA-SERT
Funny Fabric One For Fun PU4

Arttulan Eloisa PN1 SERT VSP


Kuvassa menestyneet sisarukset Eppu ja Demi <3

EmoKing_JÄNNITTÄÄ!!Luonut: EmoKing_Sunnuntai 20.09.2009 00:50

ÄÄ!!
Huomen eka(ja tosi hyvä) mahollisuus saaha Demo valioks <3 Hyvinkäälle siis aamulla lähetään ja mua jännittää!!
Lupasin Demolle pitsaa, jos siitä tulee valio ; )
Tuomarin takiahan sinne alun perin ilmotettiin! Viime viikon loppun Dee sai Porvoossa toisen SERTin ja koko kesähän näitä on jahdattu..
Toisinaa olis kiva, jos Töppö valioituis huomenna, nii ei tänä vuonna enää mentäis näyttelyihi.. Mut toisaalt tykkään kiertää näyttelyis ja matkustaa ympäri suomee.. Tänä vuonna olis viel Jyväskylä ja Messari, jos Dee ei valioidu huomen.. Mut jos valioituu, mie pääsen Seukkareille ku en olis Jyväskyläs ;D

Mie oon ihan paniikissa!! Huomenna varmaa hypin seinillä ennen, ku lähetää...

Toivottakaa onnee... : )

Tanyah^^Kotka KV 14.6.2009Luonut: Tanyah^^Maanantai 15.06.2009 20:35

Epäilevin mielin suunnattiin sateisena aamuna kohti Kotkaa, auton pyyhkijät siinä kunnossa, että jos sataa vähänkin lujempaa niin autosta ei nää ulos, ja tuomaristakin (Matti Tuominen) oli varoiteltu, että sanoo suoraan mitä koirasta ajattelee :D EH:ta lähdettiin siis hakemaan, ja kun tiesin että Veetiä ei pariin näyttelyyn tuo esiintyminen ole kiinnostanut, niin ei kannata kauheasti menestystä toivoa... No, kerrankin osuttiin näyttelyyn johon ei ollut ilmoitettu miljoonaa sammaria, ja Veetin voitettua nuorten luokka en meinannut uskoa että SERTi tulisi Veetille, mutta näinhän se oli, koska junnuissa ei ERI:ä jaettu ja avoimen luokan koira oli poissa :))

Niinpä siis Veeti ERI NUK1 PU3 & SERT!

"Erinomaista tyyppiä oleva hyväluustoinen uros, jolla hyvät mittasuhteet. Erinomainen karvanlaatu. Hyvä ylälinja ja runko. Hyvä häntä. Hyvänmuotoinen, vahva uroksen pää. Hyvä pigmentti. Hieman kookkaat korvat. Reisi saisi olla leveämpi ja polvikulmaus voimakkaampi. Hyvät sivuliikkeet, hieman ahtaat takaa. Esitetään hyvin."
« Uudemmat - Vanhemmat »